Ennek ellentmond (vagy igazolja?) hogy ha átíratsz egy kocsit/motort nem mondják meg hány tulajdonosa volt. Márpedig ez sérti az ÉN tulajdonosi jogomat, pedig szerintem a tulajdonosnak egy picurit több járna ,mint aki már nem tulajdonos és már semmi köze az autóhoz.
Én ugy tudom az a jármü adatlehivás is csak illegálisan kenőpénzért tudható meg.
Az is pofátlanság hogy az eredetvizsgálaton nem nézhetem meg a saját kocsim vizsgálatát.
"Személyiségi jogokat sért".
Gondolj bele, hogy azt mondod az asszonynak: Nyíregyházán leszek Drágám, és közben egy győri tudósításban meglátja a kocsidat... (Csak egy durva példa...) De, valami ilyesmi oka is lehet.
A nyilvántartás nyilvános. Némi kicsi pénzért lehívhatsz minden adatot egy járműről.
Éppen most lett volna cserés a cégautó, azért nem kár... a lényeg, hogy épségben ki tudott szállni belőle. Ma iszunk is egy pohár bort az új szülinapjára. A teherautó 50-nel ment, a Főni meg 40 körül. Ezen gondolkozzon, aki száguldozni akar...
Az őrangyalának még mindig remegnek a térdei. Úgy vélem!
Tudjátok miért takarják le az autók motorok rendszámát? Pl az eladásra hirdetett jármüveken.
Vissza tudnak vele élni valahogyan? (elvégre bármely jármü tipusát ,rendszámát feljegyezhetik az utcán is)
A Főnököm tegnap előttől 2 születésnappal bír.
Egy fél literes üres vizesüveg gurult a fékpedál alá...
Ami okán írom... hogy motoros is lehetett volna a "kamion".
A Főni egy karcolás nélkül szállt ki a kocsiból. Aki nem ismerné fel, ez egy Peugeot 307 kombi volt valaha.
Na végre itthon és most ez is marad hétfő délutánig:-)))))
Jinike!
MEEEEEE?
Ha ügyi vagy akkor 1 rutinnap - vizsga
1-2 vezetés - vizsga
vagyis a vezetés része 2-3 hét és kész.......meg 2-3 hét a jogsi, szóval inkább az tart SOKÁIG
Én szeptember 24-én adtam el a GS-t......
25.-én íratkoztam be, meg fizettem be a Bandit
29-én volt egy rutinpályám
Okt. 1-én rutinvizsga
Okt. 5-én megkaptam a Banditát
Okt 6-án vezetés
Okt 10-én forgalmi vizsga
Okt 13 mehetem a papirért
Okt 29-én megkaptam a jogsit
Ergo 1 hónap alatt meglehet minden ha nem buksz....
Persze neked most plusz 2-3 hét a kresztanfolyam miatt
Sziasztok.
Ma volt az elsö tanfolyami nap.
Halálra untam magam.
B,C,E,TIR,ADR, van de most az A-ra hajtók.
Nemrég jöttem rá hogy mi hiányzik az életemböl.
Kétkeréken meghóitani a világot.
Holnap megyek lefoglalozni egy uj mocit (suzuki gs 500)
De a jógsi legjóbb esetben Máj eleje.
Márc végén kezdödik a vezetés!
Mi lessz velem addig?
Én ugy tudom az a jármü adatlehivás is csak illegálisan kenőpénzért tudható meg.
Az is pofátlanság hogy az eredetvizsgálaton nem nézhetem meg a saját kocsim vizsgálatát.