Igy is van! Sorbanállás van itt a lányaink kezéért!
Ma reggel baromi jól ébredtem, de már EMO- vagyok... magamra erőszakoltam a mozgalmat, ahogy Hápival megkartelleztük tegnap. "Annyira sírnék most, hogy senki nem tolja ki a motorom a garázsból, és nem öltöztet fel... és így magamnak kell mindezt megcsinálni.... jáááááájjjjj, szarazzzzzélet!"
A lényeg hpgy 4 EMOs álljon össze, mert csak úgy tudbak villanykörtét cserélni.......ha úgy se megy nekik, akkor csendben sírdogálnak tovább a sötétbe:-)
Na ez a másik olyan társaság amit Én is csak jól elverni tudnék............
rinya, közben meg ahogy mondjátok apci-anyci tola alájuk a lét, kocsit....stb.
De ugye ez a kor változásai.....
pár éve a leszbikusság volt divat, ma meg ez......
De amugy nem olyan új kelletű ám ez a trend se.....
jópár éve, mikor még gyalogkakkuk voltam és sokat jártam a nagyfaluba busmannal.......volt egy kaszt....ha minden igaz a bölcsészkar vagy mifene.....
Fekete ruha, kb 7m-es sál és kötött, horgolt tarisznya......Én ugyan úgy megmosolyogtam őket......
"Országos előrejelzés:
Előrejelzés az ország területére szombat estig: Éjszakára mindenütt csökken a felhőzet, és szombaton túlnyomóan napos idő lesz. Csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül az északi, északkeleti szél. Hajnalban párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 5, 10 fok között alakul."
óhhhhhh már olyan jó idő van hogy lassan előszedem a nyári kesztűm is
Csak hogy kötözködjek egy kicsit éjszaka fél négykor , azért a képen nem egy tipikus emo-s társaságot láthatunk ( legalábbis nem a mai felfogásban emo-s ). Inkább egy idillien borozgató rocker társaságra hasonlít
lightos rockker
ne gondold, h megkeresem a 29791-es hsz. olyan csiga a net, h reggelig itt ülnék. De az volt a "fotós" kép, ha jól saccolom...
na jó, azé felveszlek msn.
Holnap hívom... ma csajoztam.
És az aprótalpúak trappolnak a Nyúllakba... olyan álmot visznek, hogy talán végig sem tudja olvasni nyusziszem ezt a mondatot.
Igy is van! Sorbanállás van itt a lányaink kezéért!
Ma reggel baromi jól ébredtem, de már EMO- vagyok... magamra erőszakoltam a mozgalmat, ahogy Hápival megkartelleztük tegnap. "Annyira sírnék most, hogy senki nem tolja ki a motorom a garázsból, és nem öltöztet fel... és így magamnak kell mindezt megcsinálni.... jáááááájjjjj, szarazzzzzélet!"
No, szóval ma Maci motoroz!
A nyuszihusira fáj a fogad ÁLLJ BE A SORBA:-)))))
Na ez a másik olyan társaság amit Én is csak jól elverni tudnék............
rinya, közben meg ahogy mondjátok apci-anyci tola alájuk a lét, kocsit....stb.
De ugye ez a kor változásai.....
pár éve a leszbikusság volt divat, ma meg ez......
De amugy nem olyan új kelletű ám ez a trend se.....
jópár éve, mikor még gyalogkakkuk voltam és sokat jártam a nagyfaluba busmannal.......volt egy kaszt....ha minden igaz a bölcsészkar vagy mifene.....
Fekete ruha, kb 7m-es sál és kötött, horgolt tarisznya......Én ugyan úgy megmosolyogtam őket......
Előrejelzés az ország területére szombat estig: Éjszakára mindenütt csökken a felhőzet, és szombaton túlnyomóan napos idő lesz. Csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül az északi, északkeleti szél. Hajnalban párássá válik a levegő, foltokban köd képződik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 5, 10 fok között alakul."
óhhhhhh már olyan jó idő van hogy lassan előszedem a nyári kesztűm is
lightos rockker
Akkor most mondom: JÓ ÉJT!
http://www.boon.hu/hirek/borso...
Még belegondolni is borzongok
Szevasztok, álmatlanok
na jó, azé felveszlek msn.
És az aprótalpúak trappolnak a Nyúllakba... olyan álmot visznek, hogy talán végig sem tudja olvasni nyusziszem ezt a mondatot.