Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg a nézzéééokosan-képeken, nem? Ezzel sztem Cicc is egyetért
Igen Blue, hazajött velem a lábam is!
Hálistennek!
Lecseréltél, nem emlékszel?
Szerintem ebbe ne menjünk bele.

Egyébként az alapfelvetés az volt, hogy veszteséges és hogy-hpgy nem mégis fussa ajudira.
vállalkozó vs. miniszter témája:
ha adócsalásból van az audi akkor ő sem dolgozott meg érte.
Eleve nem tudod eldönteni, hogy ki miért dolgozott meg.
A melós aki 12 órázik, meg tönkremegy a munkahelyén és ötödét keresi a vállalkozónak, vajon mit gondol a vállalkozó megdolgozott érte?
Mindig tudsz mutatni valakit aki szerinted többet kap, mint amit érdemel és mindig van valaki aki rád mutat ugyanezért.

Hoppá, belementem.
Dorcsi!
Te mindenhogyan Tünci-pünci vagy!
Még a nézzéokosan képeken is!
Ez rendben van! Csak a harmadik eset, hogy nincs nyereség, de a nem létező nyereségét audira költi... Ezen szoktak elgondolkodni a csúnya ellenőrök...
Na itt egy dögös, kivánatos, észbontóan szexi csaj vagy................már fel is vertem a sátrat:-)))) Jösz aludni?
Piet!

Az a megél azért erős és pontatlan megfogalmazás!

Meglehet élni havi 67000ből is egy 4 fős családnak (mivel ugye ennyi a minimálbér - és van olyan család ahol csak 1 ember keres)
És meglehet élni 500.000-ből is............

A különbség?
Az egyik megnézi mit vesz, és főleg csak a SZÜKSÉGES dolgokat kajálja (kenyér, víz)
Mik a másik is csak megél, de neki épp pástétom, kaviár kerül esténként az asztalra................

Mindkettő megél......csak épp más szinten
Egy egész raklap Nemzetin aludtam.
Lemeóztam ám a hugicád...Hozdd velünk egyszer, sztem belevaló csaj lehet
Csak vicceltem!
És tessék, ilyen volt a fekete-vörös, vagy nemtommilyenszín
Piet!

Ezért motorozok:-)))
A moci sose mondja: JAJ most neeeeee

Erik
nem csirke hanem csibe:-)
Azért a csirkéhez még ráncosodnia kell:-))))
A lábad amugy hazaért? Mert azt írtad hogy elvitted, de haza is sikerült találnia? (vagy még a kocsmába ténfereg?-)))

Zsoke
Én má csak ilyen vagyok.....legyen fekete vagy fehér
DE NE! SZÜRKE..... az az Én életem....szóval kicsit sok lenne a szürkeségből:-)

Hugicám?
Hát ja.......néha már Én akarnám azt a maflást adni neki amit muterék elfelejtettek úgy 14 éves korába
Amugy igazad van..... már 23 a kis csitri:-)))))

Én nem sokkalom:-)) A lényeg hogy készülj fel, mert Ágicának aztán vannak igényei:-)))

A parazita tényleg gáz.....neked sárgaságod van:-)))
Csak nem májzsugor?

Zimacs...
Hol hol?
Irányítsd az összeset hozzám:-) Tuti megtalálom a hibáit:-)
Én mint köztudot egyszerűen TÖKÉLETES vagyok:-))))))
Apeh?
Én ezt fogom felteni a motorra (kép)

esSO
Nyem..2 hugom van meg egy öcsém
Az iwiws képeknél ott van a family a karácsonyfa előtt....
A story egyszerű.... az utolsó ilyen családi kép....FOGALMA nem volt senkinek mikor volt és hol van:-))))
Ez pedig egy olyan nap lett, hogy hirtelen mindenki egy helyen volt
Buzi? Melyik nőnek nem?
Épp ezért van az hogy senki nem az ideálljával jár, él, vagy szexel:-)

Dorcsi
Keménykedsz Baby?
Nemzeti sporton aludtál?
Egyébként meg miért elitélendő ha egy kisvállalkozó maga meg egy két bejelentett alkalmazottat tud fizetni és a felett nem marad nyereség. Legalább megél belőle.
Ha meg a nyereséget Audira költi akkor mi van? a miniszterek is azzal járnak pedig nekik mi toljuk a seggük alá, nem ő dolgozott meg érte
Nem mondtam hogy nem tetszik! Csak kíváncsi voltam!
Csak az a baj hogy a tényleg szegényebb vállalkozókat piszkálják mostantól azért, mert egyesek adót csalnak..... Aki becsületes, ne vegy magára
Állitólag már nagyon durván csinálják: megjavitsz valamit a lakásban és azt a munkát is felértékelik.
Lehet hogy kéne egy magánügyi könyvelőt fogadni
Blúú!
Én nem sértődöm meg, merthogy ízlések és pofonok...vagymi De ha még sokáig nemszereted a hajam, akkor pofonok lesznek A többieknek meg és . Na jó, azért neked is

Zimacs!
Tehát neked meg a színe nem tetszik? Egyébként iwiwen rámkereshetsz, ott láthatod, hogy többnyire ilyen színben pompázik. Kivéve, amikor éppen véletlenül fekete lett, vagy mikor szándékosan narancssárgás-rézvörös . Ez volt a legjobb, nagyon szerettem. Szőke, ha megfeszülök, se tudnék lenni... Jah, és Májköll Szkófild NEM buzi
szólok apukámnak hogy a vállakozókat szídtad.. amúgy tényleg veszteségesek. dehát iylne az élet. nincs is audija.
Gondolok itt persze az amúgy évek óta veszteséges egyéni vállalkozóra, aki mellesleg audival szaladgál...
Abban az esetben ha az ő nevén van, mert nem biztos! Elég ha a háztartásban van ilyen, és a szomszéd feljelent.
Vicceltem! Volt utána röhögős jel!
Azok elött miért lenne titok? Pl a jármünyilvántartásból kikeresi kinek van Hayája vagy Gs-e és leellenőrizheti az illetőt.
Azt azért nem mutatják a fartúrónak, mert ő egy nagyon rendi-bendi színész, aki nem szexszel(azzal nehéz is lenne ), hanem a tehetségével akar kitűnni.(a többi fartúró közül )
Jó. hát a közvélemény szerint nem buzi!
De ettől még lehet herma-fordítva!
Értem én, csak ezt nem:

Egy világ dőlne össze bennem, ha igaz lenne!

Na, akkor hogy is van ez?