Egyébként az alapfelvetés az volt, hogy veszteséges és hogy-hpgy nem mégis fussa ajudira.
vállalkozó vs. miniszter témája:
ha adócsalásból van az audi akkor ő sem dolgozott meg érte.
Eleve nem tudod eldönteni, hogy ki miért dolgozott meg.
A melós aki 12 órázik, meg tönkremegy a munkahelyén és ötödét keresi a vállalkozónak, vajon mit gondol a vállalkozó megdolgozott érte?
Mindig tudsz mutatni valakit aki szerinted többet kap, mint amit érdemel és mindig van valaki aki rád mutat ugyanezért.
Meglehet élni havi 67000ből is egy 4 fős családnak (mivel ugye ennyi a minimálbér - és van olyan család ahol csak 1 ember keres)
És meglehet élni 500.000-ből is............
A különbség?
Az egyik megnézi mit vesz, és főleg csak a SZÜKSÉGES dolgokat kajálja (kenyér, víz)
Mik a másik is csak megél, de neki épp pástétom, kaviár kerül esténként az asztalra................
Ezért motorozok:-)))
A moci sose mondja: JAJ most neeeeee
Erik
nem csirke hanem csibe:-)
Azért a csirkéhez még ráncosodnia kell:-))))
A lábad amugy hazaért? Mert azt írtad hogy elvitted, de haza is sikerült találnia? (vagy még a kocsmába ténfereg?-)))
Zsoke
Én má csak ilyen vagyok.....legyen fekete vagy fehér
DE NE! SZÜRKE..... az az Én életem....szóval kicsit sok lenne a szürkeségből:-)
Hugicám?
Hát ja.......néha már Én akarnám azt a maflást adni neki amit muterék elfelejtettek úgy 14 éves korába
Amugy igazad van..... már 23 a kis csitri:-)))))
Én nem sokkalom:-)) A lényeg hogy készülj fel, mert Ágicának aztán vannak igényei:-)))
A parazita tényleg gáz.....neked sárgaságod van:-)))
Csak nem májzsugor?
Zimacs...
Hol hol?
Irányítsd az összeset hozzám:-) Tuti megtalálom a hibáit:-)
Én mint köztudot egyszerűen TÖKÉLETES vagyok:-))))))
Apeh?
Én ezt fogom felteni a motorra (kép)
esSO
Nyem..2 hugom van meg egy öcsém
Az iwiws képeknél ott van a family a karácsonyfa előtt....
A story egyszerű.... az utolsó ilyen családi kép....FOGALMA nem volt senkinek mikor volt és hol van:-))))
Ez pedig egy olyan nap lett, hogy hirtelen mindenki egy helyen volt
Buzi? Melyik nőnek nem?
Épp ezért van az hogy senki nem az ideálljával jár, él, vagy szexel:-)
Egyébként meg miért elitélendő ha egy kisvállalkozó maga meg egy két bejelentett alkalmazottat tud fizetni és a felett nem marad nyereség. Legalább megél belőle.
Ha meg a nyereséget Audira költi akkor mi van? a miniszterek is azzal járnak pedig nekik mi toljuk a seggük alá, nem ő dolgozott meg érte
Blúú!
Én nem sértődöm meg, merthogy ízlések és pofonok...vagymi De ha még sokáig nemszereted a hajam, akkor pofonok lesznek A többieknek meg és . Na jó, azért neked is
Zimacs!
Tehát neked meg a színe nem tetszik? Egyébként iwiwen rámkereshetsz, ott láthatod, hogy többnyire ilyen színben pompázik. Kivéve, amikor éppen véletlenül fekete lett, vagy mikor szándékosan narancssárgás-rézvörös . Ez volt a legjobb, nagyon szerettem. Szőke, ha megfeszülök, se tudnék lenni... Jah, és Májköll Szkófild NEM buzi
Azt azért nem mutatják a fartúrónak, mert ő egy nagyon rendi-bendi színész, aki nem szexszel(azzal nehéz is lenne ), hanem a tehetségével akar kitűnni.(a többi fartúró közül )
Hálistennek!
Egyébként az alapfelvetés az volt, hogy veszteséges és hogy-hpgy nem mégis fussa ajudira.
vállalkozó vs. miniszter témája:
ha adócsalásból van az audi akkor ő sem dolgozott meg érte.
Eleve nem tudod eldönteni, hogy ki miért dolgozott meg.
A melós aki 12 órázik, meg tönkremegy a munkahelyén és ötödét keresi a vállalkozónak, vajon mit gondol a vállalkozó megdolgozott érte?
Mindig tudsz mutatni valakit aki szerinted többet kap, mint amit érdemel és mindig van valaki aki rád mutat ugyanezért.
Hoppá, belementem.
Te mindenhogyan Tünci-pünci vagy!
Még a nézzéokosan képeken is!
Az a megél azért erős és pontatlan megfogalmazás!
Meglehet élni havi 67000ből is egy 4 fős családnak (mivel ugye ennyi a minimálbér - és van olyan család ahol csak 1 ember keres)
És meglehet élni 500.000-ből is............
A különbség?
Az egyik megnézi mit vesz, és főleg csak a SZÜKSÉGES dolgokat kajálja (kenyér, víz)
Mik a másik is csak megél, de neki épp pástétom, kaviár kerül esténként az asztalra................
Mindkettő megél......csak épp más szinten
Lemeóztam ám a hugicád...Hozdd velünk egyszer, sztem belevaló csaj lehet
És tessék, ilyen volt a fekete-vörös, vagy nemtommilyenszín
Ezért motorozok:-)))
A moci sose mondja: JAJ most neeeeee
Erik
nem csirke hanem csibe:-)
Azért a csirkéhez még ráncosodnia kell:-))))
A lábad amugy hazaért? Mert azt írtad hogy elvitted, de haza is sikerült találnia? (vagy még a kocsmába ténfereg?-)))
Zsoke
Én má csak ilyen vagyok.....legyen fekete vagy fehér
DE NE! SZÜRKE..... az az Én életem....szóval kicsit sok lenne a szürkeségből:-)
Hugicám?
Hát ja.......néha már Én akarnám azt a maflást adni neki amit muterék elfelejtettek úgy 14 éves korába
Amugy igazad van..... már 23 a kis csitri:-)))))
Én nem sokkalom:-)) A lényeg hogy készülj fel, mert Ágicának aztán vannak igényei:-)))
A parazita tényleg gáz.....neked sárgaságod van:-)))
Csak nem májzsugor?
Zimacs...
Hol hol?
Irányítsd az összeset hozzám:-) Tuti megtalálom a hibáit:-)
Én mint köztudot egyszerűen TÖKÉLETES vagyok:-))))))
Apeh?
Én ezt fogom felteni a motorra (kép)
esSO
Nyem..2 hugom van meg egy öcsém
Az iwiws képeknél ott van a family a karácsonyfa előtt....
A story egyszerű.... az utolsó ilyen családi kép....FOGALMA nem volt senkinek mikor volt és hol van:-))))
Ez pedig egy olyan nap lett, hogy hirtelen mindenki egy helyen volt
Buzi? Melyik nőnek nem?
Épp ezért van az hogy senki nem az ideálljával jár, él, vagy szexel:-)
Dorcsi
Keménykedsz Baby?
Nemzeti sporton aludtál?
Ha meg a nyereséget Audira költi akkor mi van? a miniszterek is azzal járnak pedig nekik mi toljuk a seggük alá, nem ő dolgozott meg érte
Lehet hogy kéne egy magánügyi könyvelőt fogadni
Én nem sértődöm meg, merthogy ízlések és pofonok...vagymi De ha még sokáig nemszereted a hajam, akkor pofonok lesznek A többieknek meg és . Na jó, azért neked is
Zimacs!
Tehát neked meg a színe nem tetszik? Egyébként iwiwen rámkereshetsz, ott láthatod, hogy többnyire ilyen színben pompázik. Kivéve, amikor éppen véletlenül fekete lett, vagy mikor szándékosan narancssárgás-rézvörös . Ez volt a legjobb, nagyon szerettem. Szőke, ha megfeszülök, se tudnék lenni... Jah, és Májköll Szkófild NEM buzi
De ettől még lehet herma-fordítva!
Egy világ dőlne össze bennem, ha igaz lenne!
Na, akkor hogy is van ez?