Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Neked mindegy lesz márka, de FONTOS!, hogy citromsárga legyen!
"Annyi a turpisság, hogy alá kell venni egy aerobik nacit, és akkor nem tapad a bőrre a nadrág,"

Ajánlasz valamilyen márkát, nem tudom, melyik aerobik naci állna nekem jól.
Nemtom, lehet kihagyom a rendelést. Nem lesznek ott a motorkiállításon szted? Mert ott egyszerűbb lenne sztem... De felőlem rendelhetünk, csak közöld velem, hogy mit szeretnél
Dooorcsi: mikor adod le a csajokamotoron megrendelést?
Azt hiszem mondhatom, hogy van tapasztalatom több év moccozás után. Hidd el, hidd el, h kurv@meleg van a motoron nyáron, tökmindegy milyen szerkó van rajtad, mert akkor izzadsz le, amikor megállsz a lámpánál, vagy egy sétára.

Én most spool-nacit vettem, és nekem nagyon komolynak tűnik minőségre. De azt már most tudom, hogy melegem lesz benne.
igen, ebben igazad van! csak még kevés tapasztalatom van nekem is ruhák terén és próbálom a lehető legjobb ár/érték arányú dolgokat megtalálni. Az olcsóbb spool nadrágokra nekem meg eladó mondta, hogy azokat annyira nem javasolja. Bering kabátot kapot asszon, én is azt veszek tavasszal, de a nadrágok elég komoly áron vannak. ezért is nézegettem más árban mik vanank! shox gatyák is vannak ilyen áron, de arról sem hallottam sok jót eddig.

még semmi infó nincs, mert Teddy soha nem ér rám ezt+azt megdumálni!
Szia!

Itt majdnem mindenki teljes öltözetben túrázik még nyáron is, még 40 fokban is, még akkor is, ha lesül a motorról. Nem hiszem, hogy nadrág, és nadrág között akkora szellőzési különbségek vannak. Annyi a turpisság, hogy alá kell venni egy aerobik nacit, és akkor nem tapad a bőrre a nadrág, lehet benne mozogni, ha meg megálltok, akkor csak lekapni a mocis rucit.

Vagy még van speckó térdvédő, esetleg azt is felvehet az asszonyod, de szerintem többet véd egy nadrág!

ui: nekem eddig Bering-nacim volt, és nem hiszem, hogy kevésbé volt melegem benne, mint most az újban lesz....
más nadrág is kb ennyire szellőzik? az az igazság, hogy nekem nem nagyon van nadrág tapasztalatom, mert lábtakaró ponyvával járok most, ami 100%ig szigetelt, csak ugye asszonyka mint utas már nem védett, ezért kellene neki a naci... ő nem a fázós típus, ezért félek, hogy nyáron belesülne :) vagy szerinted bélés nélkül túlélhető?
(tudom, nehéz megítélned, csak próbálkozom :)
Sziasztok!

Jelentem, megjöttem a suliba, és nagyon fogom utálni

Nyuszkány! Kérek pontos infókat a szeptemberi kirándulásról

Apc! Meggyüttem, este majd csörgök, nemtom mikor, mert megyünk a városba vásárolni! A Tuskóba...

Mindenki! Dolgozzatok ezerrel!
Szia!

Nem igazán szellőzik.De ki lehet benne bírni a meleget.
Köszi szépen!
Sziasztok

Nálunk minden homályos csak a Borsodi Világos
Jáááááájjjjj emberek, fáj a munka... Kiestem a gyakorlatból.

"A takarítónő az őrület határát súrolja!"

No, mentem. Tessék sok okosságot ide biggyeszteni, mert az 5 perces relaxációk alatt kell a jókedv Macitestnek!
Meglesz:-)
Nemsokára indul a tekerés, mert nismét nincs kedvem Busmanozni........és ugye megyek dokibácsihoz, nénihez.....holnap meg irány a gálya
Jó reggelt sok Motorosok!

Kis bölcselet-megállapítás? Jöhet?

"Az egyetlen baj a semmittevéssel, hogy sohasem tudod, mikor végeztél."

Hasznos munkát mindenkinek mára, aki teheti pihizzen és tekerjen egyet a gázmarkolaton.
Na most miért akarod Blue kedvét venni? Már ugy örült hogy ritkán kell szűrőt cserélnije
Értcsük, csak felmerült az eshetőség hogy a két probléma összefügg mert: az ö mocija tankja félig volt az enyém meg fél tanknál (sőt még elöbb) leállt . Az én problémám megoldódott a res -állással az ővé pedig kérdéses ?
A régi GS mérete, 100×16, vagy mennyi. A mai méret 110-17
Arra már rájöttem, hogy hülyeségek vannak az oldalon. A "hivatalos" oldalakon. A múltkor láttam SV-t 15 literes tankkal, és 130-as gumival! Annak nem szabad hinni... bár ez nem helyén való így. Legalább vehetnék a fáradtságot, hogy rendesen ki legyen töltve az oldaluk.
Bocs, hogy Ti itt hülyültök, én meg a probl megoldásán agyalok! Én nem Piet tankjáról dumázok, hanem a problémás mociról.
Az enyém K7-es
Mi az a kicsi gumi?
Ne dühöngj, nem szenvedtél hiába! De attól én mégnem tom, mikori ez a motor.
Az adatokról - csak mellékesen - meg annyit, hogy hivatalos kereskedők honlapján még mindig látható a GS a régi, kisebb gumával.
NANÁ!

Az enyém GS-be 3L-se volt!

A banditba meg talán volt 3..............
Én 290-320 körül tekerek tarcsira. Ha ez viszonyítási alap. És után be az első kútra... egyszer fogytam ki majdnem...