Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szakértője vagyok a témának! kérdezz bátran!
Nyúl melsőláb már meggyógyult?
Egy sima eldőléstöl azért nem lesz totálkáros a motor , pár karc, persze az se örvendetes.
Bénaság meg mindig összejöhet, + sose tudhatod mikor kényszeritenek rá hogy eldobd a motort, egy kutya, egy gyalogos, egy figyelmetlen autos.
Könnyü neked te legalább ha 2 lábbal lelépsz a motor meg továbbgurulhat alolad
Ilyet akár a Kelomotornál is tudtál volna vemmi...
drukkállásban tartott kézzel mászkálok! nagyon szeretném én is azt a hétvégét! Koma! kérem a medvetáncit!

már csak 6 hét?
Mért éri meg hozatni egy csizmát németből?
ennyivel olcsóbb? (kétlem... )
vagy nem lehet Mo-on kapni?
pöpec!
A bukócsövet még én sem szereltem fel a motoromra, az eredeti GS 500-hoz való bukócsövem van, van valakinek valamilyen tapasztalata vele?

( bár azért remélem hogy sose leszek olyan béna h hagyjam eldőlni a motorom, ugyanis a magam 80 kilójával nehezen tartanám meg, utánameg nehezen állítanám fel, dupla szívás )
Hölgyek, urak!
Már csak 6 hét! Ha a természet istene is velünk lesz, 6 hét mulva Baján röhögcsélünk ilyenkor!
Blue, és mindenki aki szeret túrát szervezni!

http://mars.elte.hu/varak/inde...

Ha még nem ismernétek.
DE VAN!
Párocskám ilyen körökben mozog, megkérdezem!
Csini!
Érdekel valakit : internet-cafféba keresnek üzemeltetéshez alkalmazottat vagy társat, most indul az üzlet.(Budapest 7. kerület)
Harware és softwarehez értsen valamennyire.
Piet
Az enyém is pont így néz ki!
Egyébként megjött a csizmám németből,ha valakit érdekel, ilyen.
A tökéletesség átka a páratlanság!
Elmehetsz tanitóbácsinak
A képen nem tulzottan jól látszik, de 2 darab átmenő csavar ral van fest meghúzva, szerintem stabilabb mint a bilincs (egyébként adtak hozzá egy rakás + alkatrészt, hogy fel lehessen máshogy oll más motorra is fogatni.
Tény hogy a 3 pontos rögzités biztosabbnak tűnik. De nekem ez jobban tetszik full krom.
Én is azzal ámitom magam hogy remélhetőleg nem kerül bevetésre , de akkor meg minek
Még mindig több a haszna mint egy sasnak a sárvédőn pedég az is diszes.
kérdezz engem:-)

Én már annyira tudok mindent, hogy nem is találok megfelelő nőt.....
Én is így szoktam... De én most vizsgára tanulok ám! Kéretik nem gúnyolódni! Szexben meg mindig van mit tanulni, olyan nincs, hogy mindent tudsz!

Mint a szex:-) Aki nem tudja - beszél róla?

Aki nem tudja az tanulja:-)))))
Amug ytök egyszerű............

Felmész az APEH.hu-ra, letöltöd a progit és simán mindent beírsz a helyére..........kinyomtatod, aláírod, feladod........viszlát
Én már nem is tudom mióta magamnak csinálom, így mikor jön vissza egy kis lé, akkor nem kell várnom júniusig:-))))
a csavarja tesó.............

A 3 láb közt van egy kis csavar és a lábtartó lapka.....
kiszeded a csavart, kiveszed a lábakat.......

Ezután kifurod a bilincset és simán a csavarral odarögzitted az állványfejet......... (nem kellenek a lábak és a lábtartó alsó lapka)

Természetesen menet közben ÉN javaslom hogy egy telefon-nyakbaakasztós valamivel kösd ki a kamerát vagy a fényképezőt, hogy ha neadj isten eltörik, modul, esik......akkor a technikád azért ne pottyanjon le a födre....
Grac!
esik az essssssőőőőőő !

Basszus. Marad a pacigolás holnapra. Moci meg letakar vissza.