Egy sima eldőléstöl azért nem lesz totálkáros a motor , pár karc, persze az se örvendetes.
Bénaság meg mindig összejöhet, + sose tudhatod mikor kényszeritenek rá hogy eldobd a motort, egy kutya, egy gyalogos, egy figyelmetlen autos.
Könnyü neked te legalább ha 2 lábbal lelépsz a motor meg továbbgurulhat alolad
A bukócsövet még én sem szereltem fel a motoromra, az eredeti GS 500-hoz való bukócsövem van, van valakinek valamilyen tapasztalata vele?
( bár azért remélem hogy sose leszek olyan béna h hagyjam eldőlni a motorom, ugyanis a magam 80 kilójával nehezen tartanám meg, utánameg nehezen állítanám fel, dupla szívás )
Érdekel valakit : internet-cafféba keresnek üzemeltetéshez alkalmazottat vagy társat, most indul az üzlet.(Budapest 7. kerület)
Harware és softwarehez értsen valamennyire.
A képen nem tulzottan jól látszik, de 2 darab átmenő csavar ral van fest meghúzva, szerintem stabilabb mint a bilincs (egyébként adtak hozzá egy rakás + alkatrészt, hogy fel lehessen máshogy oll más motorra is fogatni.
Tény hogy a 3 pontos rögzités biztosabbnak tűnik. De nekem ez jobban tetszik full krom.
Én is azzal ámitom magam hogy remélhetőleg nem kerül bevetésre , de akkor meg minek
Még mindig több a haszna mint egy sasnak a sárvédőn pedég az is diszes.
Aki nem tudja az tanulja:-)))))
Amug ytök egyszerű............
Felmész az APEH.hu-ra, letöltöd a progit és simán mindent beírsz a helyére..........kinyomtatod, aláírod, feladod........viszlát
Én már nem is tudom mióta magamnak csinálom, így mikor jön vissza egy kis lé, akkor nem kell várnom júniusig:-))))
A 3 láb közt van egy kis csavar és a lábtartó lapka.....
kiszeded a csavart, kiveszed a lábakat.......
Ezután kifurod a bilincset és simán a csavarral odarögzitted az állványfejet......... (nem kellenek a lábak és a lábtartó alsó lapka)
Természetesen menet közben ÉN javaslom hogy egy telefon-nyakbaakasztós valamivel kösd ki a kamerát vagy a fényképezőt, hogy ha neadj isten eltörik, modul, esik......akkor a technikád azért ne pottyanjon le a födre....
Bénaság meg mindig összejöhet, + sose tudhatod mikor kényszeritenek rá hogy eldobd a motort, egy kutya, egy gyalogos, egy figyelmetlen autos.
Könnyü neked te legalább ha 2 lábbal lelépsz a motor meg továbbgurulhat alolad
már csak 6 hét?
ennyivel olcsóbb? (kétlem... )
vagy nem lehet Mo-on kapni?
( bár azért remélem hogy sose leszek olyan béna h hagyjam eldőlni a motorom, ugyanis a magam 80 kilójával nehezen tartanám meg, utánameg nehezen állítanám fel, dupla szívás )
Már csak 6 hét! Ha a természet istene is velünk lesz, 6 hét mulva Baján röhögcsélünk ilyenkor!
http://mars.elte.hu/varak/inde...
Ha még nem ismernétek.
Harware és softwarehez értsen valamennyire.
Az enyém is pont így néz ki!
Egyébként megjött a csizmám németből,ha valakit érdekel, ilyen.
Tény hogy a 3 pontos rögzités biztosabbnak tűnik. De nekem ez jobban tetszik full krom.
Én is azzal ámitom magam hogy remélhetőleg nem kerül bevetésre , de akkor meg minek
Még mindig több a haszna mint egy sasnak a sárvédőn pedég az is diszes.
Én már annyira tudok mindent, hogy nem is találok megfelelő nőt.....
Mint a szex:-) Aki nem tudja - beszél róla?
Aki nem tudja az tanulja:-)))))
Amug ytök egyszerű............
Felmész az APEH.hu-ra, letöltöd a progit és simán mindent beírsz a helyére..........kinyomtatod, aláírod, feladod........viszlát
Én már nem is tudom mióta magamnak csinálom, így mikor jön vissza egy kis lé, akkor nem kell várnom júniusig:-))))
A 3 láb közt van egy kis csavar és a lábtartó lapka.....
kiszeded a csavart, kiveszed a lábakat.......
Ezután kifurod a bilincset és simán a csavarral odarögzitted az állványfejet......... (nem kellenek a lábak és a lábtartó alsó lapka)
Természetesen menet közben ÉN javaslom hogy egy telefon-nyakbaakasztós valamivel kösd ki a kamerát vagy a fényképezőt, hogy ha neadj isten eltörik, modul, esik......akkor a technikád azért ne pottyanjon le a födre....
Basszus. Marad a pacigolás holnapra. Moci meg letakar vissza.