Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bezony!

Én Adonyban vizsgáztattam már vagy 3-4 motort......eddig max anyit kellett várni hogy legyen vizsganap, mert az csak H-cs.....
Maradjunk annyiban, hogy ha jó helyre mész, akkor a központban sem szőröznek.
Nem jön a vizsgabiztos, hanem "akreditált" a hely.
Igen, többe kerül, de nem is szőröznek.
Kicsit félreérthető, program alatt menetrendet értek, ami azt jelenti, hogy a kihelyezett vizsgáztató jön pl. hétfőnként vizsgáztatni.
Persze, szervízben megvan a program, az másik rendszer, ott ha mákod van azonal vizsgáztatnak.
Csak 2* annyiba kerül, mintha elviszed a vizsgaközpontba.
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Tavaly 08 hóban lejárt az autóm műszakija. Mivel mindenféle rémhíreket hallottam én is, előtte vagy 2 héttel elmentem érdeklődni, esetleg bejelentkezni, mert integrált vizsga kellett ráadásul. Mondom a nőnek: vizsgaügyileg érdeklődnék. Válasz: személyautó? Igen. Itt van? Igen. Jó, álljak be. Az lett a vége, hogy nekem kellett halasztásért esedezni, mert egy 10 éves autót azért illik átnézni picit előtte, még ha rendben is van.
Tanulság: tudni kell, hol vizsgáztat az ember fia!
Szerencsére ez nem probléma, mivel adnak papírt, amivel közlekedhetsz.
A lényeg, hogy ne járjon le, mert csak akkor tudnak adni hosszabbítást.
Na, most az egyszer minden MINDEN betű 100%-ig igaz, amit leírtál! Főleg az első mondat vége!
Halálra rémültem! megmondalak otthon!

Úgy lesz.
...és ezt veheted fenyegetésnek is...

De írtam, hogy nekem mindegy! Csak amúgy is szívesen meghívnálak kutyafuttában egy kapucsínóra, ha már erre jársz és össze tudunk futni, vagy beugrasz ide, vagy mittomén!

Úgy bizony!

Csak hagytam még lehetőséget az egyedi igényekre... (merannyirarugalmasvok )

Egyedül ez a Tibifutárgyerek van lemaradva!

Jó napot kedvesbanda!

pusszantás mindenkinek!
poén helyet röhögjetek:
http://www.youtube.com/watch?v...
Hi!

már lefixáltuk -val, hogy nálam teszi le a csöveket szerdán, tegnap reggel írta is a fórumon.

De esSO bácsit Én majd magamban lepem meg hiszen az okítása nem 20 perc.........ráaádsul amig megsül a fóliás húsim az se 2 perc
De ugye ezt mi letudjunk magunk közt rendezni akár hétköznap is - vagyis nem kavarunk bele holmi meglepetéspartyba:-)
No átnyálaztam a tegnap esti terméseteket................

Szóval.
Ha február 23-24 akkor 23-án regel végzek, és 24-én reggel (hajnalban) megyek vissza...........
Szóval ezesetben nekem a 23 jó.....de csak annyira hogy megyek-jövök......aznapra nem vállalok be egyébb karikákat, hiszen a napszak véges, és fagyoskodni most valahogy még nincs kedvem.

Ha március? Akkor meg a 24 jó -mert aznap éjszakás vagyok, vagyis 22:00-ra kell Batta cityben megjelennem munkaruhába...........ergo az nekem jó (kivéve ha a sárkány nem dolgozik)

Áprilisban ez hétköznap....szóval kilőve a sok nyakkendősnek.......

Májusba meg nem jó, mert ekkor aki motorozik, az biza az Őrség lankáit fogja taposni. Én DUOmagázóban "friss és régi" nászutasként.....a másik brigád meg a Teddy-Nyusz projectel
A gond hogy a GS az nem GS:-)))

Van a SU-ZU-KI.....ez meg egy B-M-W
Nem tudom ki ködösít de hagyja abba, mert Adony cityben kb 50m a látótávolság:-)
23-24?

Melyik hónap és melyik ÉV?
Jó reggeltet!
Jó reggelt Népek!

"Miért volt szegény Petőfi? -Mert sokat költött..."

Oszt jónapot mindenkinek!
esSO! Ne aludj! itt a reggel
Na mi van? Mindenki alszik? Senki sem beszélget velem?
Elalvás miatti esti mese gyanánt még idenéztem...
Mivel én pösti vagyok (a", hát), így nekem Dawntez vagy Nyuszi féle megőrzés lenne a legjobb. Előre is köszönöm a segítségüket, meg persze a tiéd is az egész projekt miatt.

Jó éjt mindenkinek!