Remélem idén hamarabb lesz vége a télnek. Tavaly március 15én volt az első igazi gurulásom, persze a balcsira. remélem idén az a 2napos bajai halnap összejön időjárásilag!
No igen, nem jött össze. Inkább elárulom: egy kép lett volna. De most jövök rá - én marha - hogy ez cica, vagyis nem Neked kéne, hisz vannak itt macskák is szép számmal.
Mégegy. Bocs.
Vegyétek figyelembe ilyen mennyiségnél a főzési/sütési időt. Amikor először beírtam, már a sütőben volt, most is megszúrkáltam, a közepe még nem kész. Viszont az illata! .... (még lehet h 1 macskát is levenne a lábáról )
Erre már csak az jön: 1-2-3 mácskám van, Babettával járok, anyámnál lakok! Én ne legyek kemény? (lehet h nem így van, régen láttam)
Természetesen minden olyan gondolatot félretéve, ami alapján és most bármiféle macskát, főleg nem Zimacsot megsérteni akarnék!
Jó estét mindenkinek!
Sajna reggel óta nem jártam netközelben (nem termeltek kicsit sokat ?:) )
Köszönöm szépen a jókívánságokat mindenkinek! . Az a szerencse hogy ide az idén írhatom le ide először: Nekem csak négy évente van az a szülinapom, ami egy szökőév első februári napjára esik
Sajna reggeltől vmi rossz szellem szállta meg a melóhelyemet. Bolondokháza volt. Aztán ugye bejelentkeztek anyámék a hétvégére. Így a hétvégén nem nagyon férek ide (öcsém beelőz). Mindegy.
Van a rakott krumpliban (na jó legyen burgonya) néhány rossz dolog (ez lesz a holnapi családi ebéd, és nem fér bele holnap délelőtt):
1., Imádom (na ez nem rossz, csak a burgonya szempontjából, meg az én időm szempontjából)
2., Piszok lassú előkészíteni
3., Ha keveset csinálsz (olyan nincs) nem elég ízletes.
Így hát ma a meló, és a bevásárlás után ez jött (képek lennt). kell hozzá egy PISZOK nagy jénai, elég sok krumpli, még több kolbász (füstölt nélkül az egész s...t se ér), a tejföllel ne spórolj (3 nagy doboz), ha 3 réteg akkor 12 tojás, só, bors, oregánó (csak egy csepp), és piszok sok idő. De utána a TÍZUJJASNYALÁS JÖN!
Nyusz: Szal akkor nem TE vagy várandós? mit mondjak erre? is-is
Blue: garatula a kesztyűhöz! Amit én, majdnem elhoztam az nem volt ennyire szép! Sőt!
Elnézést, akinek nem válaszoltam! mégegyszer végigolvasom a délutánt, és ugye ezt is negyed-órája írom (hja a kor )
Remélem idén hamarabb lesz vége a télnek. Tavaly március 15én volt az első igazi gurulásom, persze a balcsira. remélem idén az a 2napos bajai halnap összejön időjárásilag!