Más: most jöttem meg Dobogokőről, még nyomokban hó is van.
8,5 liternél(215km) tartalékra kellett kapcsolnom ,mert elfogyott a benzin. Tutti hogy csak ennyi hiányzott mert 235km nél csak 9,5 l fért bele. A tank is biztos 17 l-es mert majdnem ennyit tankoltam bele mikor átvettem. (A régi GS-be csak 12 l tuttam tartaléktol tölteni) de ez már nem normális
Nektek mi atapasztalatotok?
Maci! az elmélet. Olyan nincs hogy elcsuszol és nem lesz karcos a mocid már ne is haragugyozzál , max a bukogomba közvetlen környékén nem lesz karcos ha sima aszfalton történik a balhé,(más ha soder vagy fü meg földdel találkozik és még mennyi más tárgy lehet az uton) Meg ugye sorra jön a fejidom, konzol minden megy, eldeformálodhat stb. Szoval az elképzelésed csak laboratoriumi körülmények között fordulhat elő.
Ja, csak ő nem 2 kerekenként kapott egyet, hanem kerekenként!
A Benkő motorszalonak és az autószalonnak gondolom ugyanaz az űgyintézője, aztán mikor sok papírt visz, akkor azt hitték, mind autó!
Na most értem ehhez a hozzászóláshoz... Zimacs, én már körbekérdezősködtem, a gomba az nem igazán megoldható, nem is lehetne úgy fölszerelni, h normálisan védjen. Bukócsövet lehetne, de az valami oltári szarul nézne ki .
Képzeljétek, már pénteken átvehettem volna a mocit, csak egy kis bibi csúszott a dologba.
Az okmányirodás ügyintéző olyan figyelmes volt, hogy autó rendszámot kaptam, LCA 208. Hogy tetszik?
Ráhajtogassam a moccra a hosszúrendszámot szerintetek? Tarcsiba is lenne egy, mert ebből kettő is van, hi-hi.
Szal jövőhéten forgalmi és rendszámcsere, szerdán vagy csötörtökön át is veszem!
Blue! Így a szombati halászcsárdán ott leszek Anival!
Én Zizának mindenképpen a gombás megoldást javasolnám. Regel óta gondolkoztam rajta. 2 pár elég is volna. Egy a blokkhoz, és egy hátra a farokidomhoz. Ez így meg is oldaná a kérdést, és még csak nem is rontana az összképen!
Csak az oldalidomba kellene fúrni 2 db lyukat... olyan átmérőjűt, mint a gomba szára.
Kérdezd meg Zimacs ezeket a Tom-Tech-es fiúkat. Szerintem egyet-kettőt láttak már ilyet. Mi meg csak tapogatózunk itten! Bár, néha a tapogatózás felettébb kellemes...
Piet!
Ne beszélj már butaságokat!
Hogy a viharba ne védene a gomba a karctól?! Ha egyszer rendesen fel van ombázva a motor, akkor nem is ér le más, csak a gpmbák és a kormányvég. Úgy kell felszerelni őlet, hogy ezek legyenek a "legszélső" pontok, ha elfekteted a mocit. És, ami nem ér le, az egyenes felületen nem is karcolódik!
A bukócső is erre való, hogy legyen egy plusz pont, ami szélesebb, mint gyárilag építve a mocc... akár cső helyett is lehet gomba... csak esztétikum kérdése, hogy melyiket választod.
Ha abszolút sérülés és karcmentes mocit szeretne az ember, akkor ne használja! Vagy csináljon rá páncélt!
A lényeg, hogy gomba, vagy bukócső... mindkettő véd a kisebb sérülésektől. Ha perecelsz, akkor teljesen mindegy mi van ráépítve a mocira... hiszen a pörgés-forgásban úgyis száz dolog leszakad róla...
Puszilom a Ciceket is, meg Dorcsit is ám... így személy szerint! Kár, hogy nem személyesen...
Sokszor gondoltam rátok. Ja-ja, és egyszer csuklottam. Csütörtök este... szerintem akkor értek oda a hullámaitok net nélkül!
Üdv újra köreinkben, Maci!
Remélem sokat csuklottál, mert mint láthattad, sokszor emlegettünk ám!
Hiányoztunk? Akkor jó... Szerintem nem vagyok egyedül, és nem csak nekem hiányoztak a reggeli bölcsességek és egyéb okosságok.
Adózást... Még van mára 17 oldal a törvényben, ami még 30 §-nyi tömény sz*r, úgyhogy eltűntem. :)
Ja, találtam valami jót, vannak érdekes cikkek:http://www.vaslovasok.hu/index...
Hát, régebben írtam, most már inkább olvasom és javítgatom, amit mások írtak... Ez valahogy nem olyan strapás, nem kell 1 nap 1000 helyre rohangálni -bkv-val... Csak bemotorzok, este meg haza .
Hűűű, a tanulás az sem valami hűdejó elfoglaltság ebben a cépséges időben . És mit tanulsz?
8,5 liternél(215km) tartalékra kellett kapcsolnom ,mert elfogyott a benzin. Tutti hogy csak ennyi hiányzott mert 235km nél csak 9,5 l fért bele. A tank is biztos 17 l-es mert majdnem ennyit tankoltam bele mikor átvettem. (A régi GS-be csak 12 l tuttam tartaléktol tölteni) de ez már nem normális
Nektek mi atapasztalatotok?