Halihó!
F-es mocit hogy lehet megvédeni a sérüléstől? Egyszer dőltem vele egy alattomosan megbújó sárfolt miatt. Így is lett egy repedés, ha menet közben esek el, széjjeltörik az idom... :( Meg lehet ezt valahogy oldani, vagy imádkozzak?
13 hozzászólás hijján 1000-et olvastam végig, csupán 3 és fél óra alatt! Egy hét termése ez...
A szülinapost az Isten éltesse!
Az új GS tulajoknak rengeteg élményt kívánok!
A betegeknek jobbulást (én 3 nap alatt túl voltam rajta)! "Ha azt mondom keljföllllázár! Akkor ottan ugrani kell a halottnak is!"
A csajoknak meg pusszantás... mind az összest megtáncoltatom egyszer!
Aztán most alszok tovább, remélem délutánig nem lesz újabb 1000 hozzászólás!
esSo! nekem már az első GS egyszer már eldölt (kanyarodni akartam a járdát bevonva az akcióba és a mélyebben lévő uttestre léptem le, nem birtam megtartani, szépen le kellett engednem-mert egy bizonyos pont után nem tudsz megtartan félkézzel egy lábbal 200 kg-ot, pedig én is 80kg vagyok )
Azóta nagyon figyelek hogy állitom le, hol kell majd letenni a lábam. Ja és pl mindig felfelé nézzen a moci ,az oldalsztender nehogy bebicskázzon
Most néztem utána az áraknak,és nem olcsóbb kint a csizma, de ahonnan hozták(louis) központ, mindenféle méret van, és az én lábam pedig óriási!47-48-as, és nem kellett hallgatnom az eladót,
hogy nincs ekkora,jöjjek vissza 2 hét múlva meg ilyenek!Egy pesti túra alsóhangon 4 ropi ebben a hidegben .(Nem akarok tömegközlekedni!)Tehát nem fizettem szállítási költséget,ráadásul
elsőre jó lett a csizma.
Átértékeltem! MÉG 6 hét! Nagyon hosszú lesz! Itt nálunk most gyönyörű napsütés van, bár még a hőmérséklet mínuszos. De ha később melegszik, valszeg motorozás lesz belőle.
Tapasztalat a bukócsőről? Nem tudom mennyit olvastál vissza, de Eriknek ősszel volt egy balesete, és a cső fogta meg a mocit. Így is lett benne kár, de nélküle lehet, hogy totálkár lett volna.
Szerintem meg fog eldőlni a motorod, ha másképp nem, hát állóhelyben. Előbb-utóbb mindenkié eldől! Ez olyan, mint a 2 féle motoros: esett már, vagy még nem - de fog. Eldőlt kontra el fog dőlni. Elég hozzá, hogy nem tuti talajon rakod sztenderre.
Egyébként 80 kilósan illik megtartani , de legalábbis simán felállítani.
Egyszer eldőlt az enyém is, pár hete volt meg, béna voltam, egy olyan utcán parokltam le középsztenderre, ami "púpos" volt, kétoldalt macskakő vízelvezetőkkel. (Púpos=az út közepétől a szélei felé lejt). Szóval beindít, melegít, ráül, meglök előre, aztán... dől és káromkodik. Csak lassítani tudtam a dőlést sajna. Na, én 60kg vagyok, mégis felállítottam, pedig vízszint alá dőlt, mert a kormány a vízelvezetőben volt... Szerencsére pár karccal megúsztam. Ja, azóta abban az utcában a macskaköves részen parkolok, oldalsztenderen.
Már csak 6 hét? Repül az idő!
köszönöm kérdésed, most nem fáj. DrDani adott egy gumikarikát, amivel edzhetem az izmokat. Remélem nem lesz gond, amikor elkezdem "igazán" használni....
Kiment a ford.számmérőmben a világítás. Izzót vettem tegnap. Cserélt már valaki ilyet, ehhez gondolom ki kell szedni az órát, vagy nem?