Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Kiment a ford.számmérőmben a világítás. Izzót vettem tegnap. Cserélt már valaki ilyet, ehhez gondolom ki kell szedni az órát, vagy nem?
Na mi van nyaralós? Úgy kifáradtál az olvasásban, hogy le kell feküdnöd?
mivel még nem kellett felállítanom a gépet, ezért nem tudom ,hogy fel tudnám e emelni...
na jó azért valószínű, de reméljük sose kell kipróbálnom :)

bár abbanis van igazság hogy két féle motoros létezik... ;)
Helló Macipajtás! Jó durmolást!
Halihó!
F-es mocit hogy lehet megvédeni a sérüléstől? Egyszer dőltem vele egy alattomosan megbújó sárfolt miatt. Így is lett egy repedés, ha menet közben esek el, széjjeltörik az idom... :( Meg lehet ezt valahogy oldani, vagy imádkozzak?
Jesszusom! És befér a lábad a lábtartó és a váltó közé? Vagy meg kellett nyújtani a váltókart?
No szevasztok Népek!

13 hozzászólás hijján 1000-et olvastam végig, csupán 3 és fél óra alatt! Egy hét termése ez...
A szülinapost az Isten éltesse!
Az új GS tulajoknak rengeteg élményt kívánok!
A betegeknek jobbulást (én 3 nap alatt túl voltam rajta)! "Ha azt mondom keljföllllázár! Akkor ottan ugrani kell a halottnak is!"
A csajoknak meg pusszantás... mind az összest megtáncoltatom egyszer!

Aztán most alszok tovább, remélem délutánig nem lesz újabb 1000 hozzászólás!

El ne felejtsem! Hiányoztatok a napjaimból!
Piet Ez attól függ (az én esetemben) ,hogy kelet,vagy nyugat felé indulok el!
Vagy sokkal olcsobban megkapod ,mert a bolt berendeli az egész szortimentet és végül az extrém méretből marad meg.
így viszont megértem
Kalev
Nem mind1 a méret!Én is voltam külföldon pár motoros boltban,de nem igazán tartanak nagy méretet.Sajnos!
esSo! nekem már az első GS egyszer már eldölt (kanyarodni akartam a járdát bevonva az akcióba és a mélyebben lévő uttestre léptem le, nem birtam megtartani, szépen le kellett engednem-mert egy bizonyos pont után nem tudsz megtartan félkézzel egy lábbal 200 kg-ot, pedig én is 80kg vagyok )
Azóta nagyon figyelek hogy állitom le, hol kell majd letenni a lábam. Ja és pl mindig felfelé nézzen a moci ,az oldalsztender nehogy bebicskázzon
Most néztem utána az áraknak,és nem olcsóbb kint a csizma, de ahonnan hozták(louis) központ, mindenféle méret van, és az én lábam pedig óriási!47-48-as, és nem kellett hallgatnom az eladót,
hogy nincs ekkora,jöjjek vissza 2 hét múlva meg ilyenek!Egy pesti túra alsóhangon 4 ropi ebben a hidegben .(Nem akarok tömegközlekedni!)Tehát nem fizettem szállítási költséget,ráadásul
elsőre jó lett a csizma.
Átértékeltem! MÉG 6 hét! Nagyon hosszú lesz! Itt nálunk most gyönyörű napsütés van, bár még a hőmérséklet mínuszos. De ha később melegszik, valszeg motorozás lesz belőle.
Tapasztalat a bukócsőről? Nem tudom mennyit olvastál vissza, de Eriknek ősszel volt egy balesete, és a cső fogta meg a mocit. Így is lett benne kár, de nélküle lehet, hogy totálkár lett volna.
Szerintem meg fog eldőlni a motorod, ha másképp nem, hát állóhelyben. Előbb-utóbb mindenkié eldől! Ez olyan, mint a 2 féle motoros: esett már, vagy még nem - de fog. Eldőlt kontra el fog dőlni. Elég hozzá, hogy nem tuti talajon rakod sztenderre.
Egyébként 80 kilósan illik megtartani , de legalábbis simán felállítani.
nekem is ilyen van,csak én akcióba vettem 40 euró körül Bécsbe.
Micsoda világ !Németország könnyebben elérhető mint Budapest
Nem tudom a magyarországi árakat,ez 69euro volt, és azért éri meg, mert nem kell Pestre menni,válogatni,, német haverok meg amúgy is jönnek,ennyi.
Zimacs
Lehet, hogy mostanában volt a szülinapod?
Haligali!
Sziasztok!

Egyszer eldőlt az enyém is, pár hete volt meg, béna voltam, egy olyan utcán parokltam le középsztenderre, ami "púpos" volt, kétoldalt macskakő vízelvezetőkkel. (Púpos=az út közepétől a szélei felé lejt). Szóval beindít, melegít, ráül, meglök előre, aztán... dől és káromkodik. Csak lassítani tudtam a dőlést sajna. Na, én 60kg vagyok, mégis felállítottam, pedig vízszint alá dőlt, mert a kormány a vízelvezetőben volt... Szerencsére pár karccal megúsztam. Ja, azóta abban az utcában a macskaköves részen parkolok, oldalsztenderen.
Már csak 6 hét? Repül az idő!
fogalmazzunk úgy, hogy egyre kevesebb sérüléssel megy az akció!
köszönöm kérdésed, most nem fáj. DrDani adott egy gumikarikát, amivel edzhetem az izmokat. Remélem nem lesz gond, amikor elkezdem "igazán" használni....
Miért már karcmentesen letudod fektetni zümit?