A helyzet az, hogy nekem tök mindegy, ez volt leírva. De a két tenyérnyi dologgal nem tudok mit kezdeni, mert én még csak olyat láttam, ami betakarja az ülést az autón. A háttámlát is, és az ülőkét is. A hipernagy boltláncokban cca 1500 Ft. Szerintem simán kivitelezhető a dolog, nem hiszem, hogy ennyi kispízé beleszőtt fűtőszál lenne.
Na ez nem egészen ilyen egyszerü! Nemrég voltam a cégnél Pilisszentivánon ,akik ilyent csinálnak mercitől toyotáig mindenkinek, ezek általában 2 tenyérnyi(vagy csak 1) méretüek, abba nem tudsz csak ugy egy lyukat vágni ,mert megszakad a fűtőszál. Gondoltam szerzek is pár darabot mociruhába, csak sajna már csak Ukrajnába gyártják és ugye 10 ezrével nem tudnék rendelni belőle.
Viszont van egy ujfajta fütöszálas, ami bele van szöve az anyagba (karbon vagy mifene) és az akár ki is lyukasztható, mert akkor a többi ép szál még melegit.
Sőt van izzadásálló is (mégse hivhatják bepisilésbiztosnak ) Na annak a kikisérletezése nem lehetett piskóta ,mert több liter izzadságot kellett hozzá beszerezni persze ki tud annyit kiizzadni . ezért szintetikusat kellet vennijük (az izzadtsággyártó laboratoriumból) . .
A Hápi-projekthez: a GSX 1400-as topicban az egyik kolléga a világ legzseniálisabb, legegyszerűbb módján oldotta meg a problémát. Vett egy autós ülésfűtést, vágott a közepébe egy nagy lukat, majd átdugta rajta a fejét. Ezzel készen is van a fűtött ruha: elől-hátul melegítve vagy.
Max marad a kocsi
("NYUSZ : akinek nem inge ne vegye magára" )
ui: aki ennyire szeret motorozni, annak még nem való pindúr-pandúr.
ui: majd szólok, ha lehet gratulálni!
de azé:
Visszaolvasok majd jobban... valami, mintha rémlene (vagy mégsem?)
Nem rossz környék egy tapsifülesnek! Sok arrafelé a pajtás, ahogy látom!
Aszittem pedig. Teljesen félrevezettél....!
Ne mondd, hogy nem ez jött le az előzményekből!
Azé !
Nem én pockosodom, mielőtt félreértesz! Én még motorozni akarok!
:
Viszont van egy ujfajta fütöszálas, ami bele van szöve az anyagba (karbon vagy mifene) és az akár ki is lyukasztható, mert akkor a többi ép szál még melegit.
Sőt van izzadásálló is (mégse hivhatják bepisilésbiztosnak ) Na annak a kikisérletezése nem lehetett piskóta ,mert több liter izzadságot kellett hozzá beszerezni persze ki tud annyit kiizzadni . ezért szintetikusat kellet vennijük (az izzadtsággyártó laboratoriumból) . .
Szerda este nézd meg hol jártam
Boldog Szülinapot dawntez
Amugy az már csak hab a tortán.-))))) inkább puszilgatok egy pocakot, mint egy csontos valamit:-)