Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hallottam még róla, de köszi, h mondtad. Mondjuk még jól tartom magam azé ... Majd úgy 10 év múlva
Nem egészen... Kicsit hasonlít, de talán erőteljesebb egy kicsit, nem tudom, jógázni még nem voltam sosem. Szerintem marha nehéz a Pilates, de állítólag nagyon hatékony.
Csak poén volt. Mind jó amiben van még egy kis tradíció... csak csinálja az ember....
Ja hogy neked van belső infód! Értem...

Sajnálom, Drágaság, de majd találsz jobbat-szebbet
Részvétem

De én már csak maradok ennél a két küzdő sportnál. Nehézdolog ám rajtuk maradni
Ööö... nem volt jó neki.. Bő volt.
Szerinted ezek után az infók után van ember itt, aki be mer neked szólni?
Nyehehehee! zért a wado is jó volt, én nagyon szerettem...
Az olyasmi, mint a jóga, nem? Hosszan kitartott akármilyen kifacsart pózok és hasonlók... vagy az nem ez?
Ez is karate. Sőt! Ez a karate...!
Na befejezem az offot, mert levadásznak.....
Nyuszkány! Na mi volt? Én ezerrel drukkolok.
Te Cica, hallottál már a Pilatesről? Ilyen izomerősítő torna, azoknak is nagyon ajánlott, akiknek az izmuk erősségével kell kiváltaniuk valamit, mint Neked. Idővel jól jöhet..
Akkor te tudod, hogy miről van szó...
Nekem Borza Jóska....
Elismerésem! Én 6 évig csináltam, de aztán Pestre kerültem egyszál videki kislányként, és nem volt már időm a suli mellett... Sajnálom, hogy abbamaradt. Aztán egy kicsit aikido is volt, de az annyira nem tetszett..
Ha akkor kéne nekem is megcsináltatni, mikor ráérek, akkor inkább elfoglalom magam Nem vágyom kis lyukakra a térdemben, még akkor sem, ha "meg sem érzem és nem is fog fájni soha többet"
Nekem is ilyen nevezetű csihi puhit tartott Kácibá Szolnokon 1/2 1 évig
Na akkor mondd el mi ez a sportág mert én csak a judot meg a karatét ismerem
Ugyan már királylány.....
Huhha, kész harcművészeti találozó ...
Pedig Gyarmaton egy időben (nem a Tiédben, hanem az enyémben ) nagyon menő klub működött... Talán a fater emlékezhet rá.....
Wháááááááá! Nekem is fúrni kéne, hogy valami szalagot belepakoljanak. Hálistennek kislyány voltam a baleséskor, úgyhogy akkor nem lehetett. Meg aszonta a doki, még a néhány évvel zelőtti kontrollon is, hogy olyan erősek a combizmaim, h nem is kell, mert megtartják . Majd később, ha nagyon ráérek, azért megcsináltathatom. Hát mit ne mondjak, baromira nem vágyom rá ...
Na látod a napozás is jó sport
Jézusom, mik derülnek ki... Ezentúl nagyon szépen fogok rád nézni és megválogatom a szavaimat is, nehogy rosszul járjak
Na és Pinokiónak is át volt furva a térde