Nem egészen... Kicsit hasonlít, de talán erőteljesebb egy kicsit, nem tudom, jógázni még nem voltam sosem. Szerintem marha nehéz a Pilates, de állítólag nagyon hatékony.
Te Cica, hallottál már a Pilatesről? Ilyen izomerősítő torna, azoknak is nagyon ajánlott, akiknek az izmuk erősségével kell kiváltaniuk valamit, mint Neked. Idővel jól jöhet..
Elismerésem! Én 6 évig csináltam, de aztán Pestre kerültem egyszál videki kislányként, és nem volt már időm a suli mellett... Sajnálom, hogy abbamaradt. Aztán egy kicsit aikido is volt, de az annyira nem tetszett..
Ha akkor kéne nekem is megcsináltatni, mikor ráérek, akkor inkább elfoglalom magam Nem vágyom kis lyukakra a térdemben, még akkor sem, ha "meg sem érzem és nem is fog fájni soha többet"
Wháááááááá! Nekem is fúrni kéne, hogy valami szalagot belepakoljanak. Hálistennek kislyány voltam a baleséskor, úgyhogy akkor nem lehetett. Meg aszonta a doki, még a néhány évvel zelőtti kontrollon is, hogy olyan erősek a combizmaim, h nem is kell, mert megtartják . Majd később, ha nagyon ráérek, azért megcsináltathatom. Hát mit ne mondjak, baromira nem vágyom rá ...
Sajnálom, Drágaság, de majd találsz jobbat-szebbet
De én már csak maradok ennél a két küzdő sportnál. Nehézdolog ám rajtuk maradni
Na befejezem az offot, mert levadásznak.....
Nekem Borza Jóska....