Sajna nem lett jó a kabát, mert mellben nemkicsit volt erős a csaj....
Holnap valaki kinéz erre a börzére?
Énisis mennék majd a bnv-s mocikiállításra!
Találkoztam reggel Hápival. Persze sok a munkája, és azért nem fórumozik. Mondta, hogy projektel... fűtőszálat vezetnek a ruhájába. Kíváncsi leszek milyen lesz!
Én meg tudod nem a múltban élek:-)))) Hanem várom a napot mikor odaránthatok nekiiiiiijjjjjjeeee:-))))
Amugy tény, sosem sírtam vissza a régi mocijaimat....hiszen az ÚJ mindig jobb.....(kivétel a Futura...mert az egy halom szar volt, mig rá nem költöttem sokat)
Én majmollak, hiszen nekem lett később:-)))
Bár mellettem szóljon hogy nem tudtam!
Amugy a paci ügy?
Néztem tegnap a Határsértéses videót...... (AUGUSZTUS)
Megjöttetek, és hallhatóan megjegyeztem hogy következőre nekem lesz Banditám:-)
És láss csodát:-)))))))rá 2 hónapra meg is lett:-)))))) Pedig ugye Baján hol tudtam hogy lesz:-))
Igyekszem Főni, igyekszem..... min. 4 és fél év múlva lehet fekete.
Csak majmollak a kesztyűkkel.... Igaz, Bandit nekem lett korábban, de én már akkor tudtam, hogy Neked az lesz amikor, még eszedben sem volt..... Csakis ez volt az oka a cserémnek...
Dawntez: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Sajna nem lett jó a kabát, mert mellben nemkicsit volt erős a csaj....
Holnap valaki kinéz erre a börzére?
Énisis mennék majd a bnv-s mocikiállításra!
Találkoztam reggel Hápival. Persze sok a munkája, és azért nem fórumozik. Mondta, hogy projektel... fűtőszálat vezetnek a ruhájába. Kíváncsi leszek milyen lesz!
De hogy jön-e az már rajta múlik.
Ez milyen már...? Olyan mintha az autós észre se vette volna, csak úgy lazán elgyúrta!
Amugy tény, sosem sírtam vissza a régi mocijaimat....hiszen az ÚJ mindig jobb.....(kivétel a Futura...mert az egy halom szar volt, mig rá nem költöttem sokat)
Fris Feri "Tigris"? Egyidőben versenyeztünk valaha. Ügyes volt nagyon. Akkoriban még együtt volt az egész szakág.
Én Pesten vagyok Fris senseinél, ha mond ez valamit, lévén más szervezet
(Többiektől bocs az offért )
BoLDoG SzÜLiNaPoT!
Én majmollak, hiszen nekem lett később:-)))
Bár mellettem szóljon hogy nem tudtam!
Amugy a paci ügy?
Néztem tegnap a Határsértéses videót...... (AUGUSZTUS)
Megjöttetek, és hallhatóan megjegyeztem hogy következőre nekem lesz Banditám:-)
És láss csodát:-)))))))rá 2 hónapra meg is lett:-)))))) Pedig ugye Baján hol tudtam hogy lesz:-))
Csak majmollak a kesztyűkkel.... Igaz, Bandit nekem lett korábban, de én már akkor tudtam, hogy Neked az lesz amikor, még eszedben sem volt..... Csakis ez volt az oka a cserémnek...
Ma aztán néz a pohár aljára és fújd el a gyertyát:-))))))
Bár a hőmérő szerint még csak 0 fok van, de nem érdekel, du akkor is motorozni fogok