Dzsoki: én még fenntartom h a jövő héten (lehetőleg délután) át tudom venni tőleg a csöveket.
Én sajna halászléebédelni nem tudok menni így: Viktor: az enyémet nem vidd Battára! ha kell én Pesten el tudom tárolni a többiekét is (pár hét múlva úgyis megyünk Gyarmatra (ugye jöttök ti is?), oldalkonzolhegeszteni, és mivel aszonták vigyek a banditá(sa)t is, lessz ott mindenféle buli is (ugyi főni? ))
Nálunk a szakszervezet nick neve: VICC
Hiszen milyen szakszervezet az ami a munkáltatótól kapja a fizetését?
NANÁ hogy mindenre bológatnak............egy szakszervezet van amelyik tenne is valamit - de az meg nem olyan erős, vagy rámenős.
Biztos igaz mind!
10 milliárdba kerülnek a politikusok... és Tudtad hogy a Postabank megmentése 170 milliárdba került? és a "bűnös" Princz Gábor kapott 3 millió büntit. Gondolom a MÁV még egy 0-val nagyobb nagyságrenddel többet nyel el és még ők höbörögnek Én hároméve nem kaptam fizuemelést mert ugy 2 fő nehezen tud szakszervezeti sztrájkot szervezni, viszont garantált kereshetnék másik állást, ha csak egy ujjal is jelentkeznék. Gondolom Blue nálatok sincs túl nagy szava a szakszervezetnek pedig az is egy privatizált állami vállalat volt , csak a szakszervezeti strukturát kellett volna átmenteni
Egyébként lehet hogy igy összességében ez kurva sok "rossz dolog", de külföldön se csak báránykák vannak: Görögországban minden héten tüntetnek és havonta 1 szer véres is! Terrortámadásokról ne is beszéljünk. Korrupció van bőven Németországban Olaszországban, Ausztriában is bőven. Hány olasz krmány bukott már ilyenek miatt, szinte mind stb stb
- Tudta-e Ön, hogy a parlamenti képviselõk összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a költségvetésbõl?
- Tudta-e Ön, hogy hazánknak évente több mint 10 milliárd forintjába kerülnek a politikusok?
- Tudta-e Ön, hogy a legjobban keresõ mezei képviselõk havonta 1,5 millió forint fizetést kapnak?
- Tudta-e Ön, hogy hazánkban mintegy 40 ezer politikus van?
- Tudta-e Ön, hogy 36 kormánytagot tartunk el?
- Tudta-e Ön, hogy a 386 parlamenti képviselõ eredetileg a történelmi Magyarországot képviselte, nem a jelenlegit, amely csupán harmada a Trianon elõttinek?
- Tudta-e Ön, hogy közel 34 ezer polgármester, önkormányzati képviselõ, valamint fõvárosi és megyei képviselõ van, akiket a közvagyonból tartunk el?
- Tudta-e Ön, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek "parlamentjének" 399 fizetett kisebbségi képviselõje van?
- Tudta-e Ön, hogy a képviselõk jelentõs része gyakorlatilag semmilyen munkát nem végez, a parlamentben ülõ honatyák közül nem egy akad, aki évek alatt mindössze egyszer szólt hozzá valamihez?
- Tudta-e Ön, hogy Toller Lászlónak (MSZP) eddig 12 millió forint munkadíjat utaltak ki, miközben kómában fekszik, ergo dolgozni sem tud?
- Tudta-e Ön, hogy Rogán Antal (Fidesz) úgy vett fel rendszeresen adómentes szállás-költségtérítést Budapesten, hogy volt saját lakása a fõvárosban?
- Tudta-e Ön, hogy Szili Katalin (MSZP) úgy kapott útiköltség-térítést, hogy az õrezred utaztatja, amúgy is állami pénzen?
- Tudta-e Ön, hogy a magyar igazságszolgáltatás olyan váderedményességi mutatóval dolgozik, mint a félkemény és kemény diktatúrák?
- Hogy akit ma Magyarországon megvádolnak, azt szinte biztosan el is ítélik?
- Tudta-e Ön, hogy 1988 (az még bõven proletárdiktatúra!) és 2002 között összesen nem oszlattak annyi tüntetést, mint azóta?
- Tudta-e Ön, hogy miközben a képviselõk adózatlanul veszik fel évek óta a sok száz millióra rúgó "költségtérítéseket", Európában Magyarországon a legmagasabbak a béreket terhelõ adók és járulékok?
- Tudta-e Ön, hogy Lengyelországban 10, Csehországban 18, míg Szlovákiában 26 százalékkal nagyobb a nettó bér, mint Magyarországon? Ez a családi kedvezményekkel további 8-10 százalékkal emelkedhet. Franciaországban egy közepes jövedelmû, házas, két gyermeket nevelõ dolgozótól mindössze 7 százalékot von le az állam, míg nálunk akár 40-50 százalékot is.
Cicc!
Már alig érzem, hogy baja volt, szerencsére! Néha egy-egy rossz lépés vagy mozdulat, és akkor nagyon fáj, de egyébként már megyek, mint a szél! Csak a félelem bennem van, hogy nehogy...mert az biztos megint nagyon fájna
És hogy van a Cicek szeme? Csak pihentesd, ha lehet olyat meló közben.
Olyanok vagyunk, mint a nyomorékok, mindenkinek van valami szerencsétlensége...
Jaja !
Én is azt csinálom második napja, ha pirosat kapok, jön a légzés-kontroll .
Nekem hálistennek még a napszemcsi is simán befér - még az előző sapkámba is be tudtam gyűrni. Keskeny a kobakom
Igazából engem is ez zavar a legjobban, lévén szemüveges vagyok én is, egyfolytában fel-le hajtom a plexit menet közben, lecsukni teljesen nem is tudom, mert egyből telefújom. Ráadásul -bár már reflexből megy -, ha megállok a pirosnál, alig veszek levegőt. De már kitaláltam, hogy szerintem szerzek egy kórházi lélegeztető maszkot egy kb. 1cm vastag csővel, amit pl. a kabát alá vezetek, így nem hideg levegőt szívok és nincs pára sem. Ja, és ezért voltam kénytelen felnyitható bukót is venni, amit eredetileg akartam, mert nagyon tetszett, abba nem tudtam begyűrni elölről a szemcsit.
"Sötét van...
Csak halk csörgés hallatszik, saját levegővételed, és szíved dübörgése...
szorító kényelmetlen érzés, ahogy kiegyenesedni próbálsz...
nem küzdesz ellene...
Előrehajolsz, fellélegzel, mélyet sóhajtasz, fény villan a szemed előtt, pillanatra elkápráztat és ujjad érintésére feldübörög a GÉP...
Bal lábad alatt csattan a váltó, az ember és a hatalmas tömeg együtt lendül előre. Combod közé szorítod a vibrálva reszkető lovadat, nyugtatóan suttogsz neki, ahogy gyorsításra ösztönzöd, máris lecsitul, ott van, ahol igazán otthon érzi magát, a sebesség mámorában.
Apró rezzenésekkel veszi a többi sebességet és a fáktól szegélyezett kanyargós, fekete aszfaltcsík egyre gyorsabban gördül tova alattatok az éjszakában...
Most kezdtek élni, ahogy az első kanyarhoz érve pillanatra mintha megtorpannátok, majd rázuhantok az ívre, gondolataid összesimulnak a ménnel, érzed amit ő érez, lüktető varázs, szédítő, émelyítő erő, ami öledet a nyeregbe préseli...
Látod, vagyis sejted, hogy a kanyar enyhül, jobb csuklód önkéntelenül rácsavar a markolatra,
táltosod ordítva szökken tovább, megvadulva győzni vágyva, maga mögé utasítva bárkit és bármit.
Mosolyogva hagyod zabolátlan csikódat tombolni, csak olykor fogod vissza, vigyázva rá.
Ez a Ti harcotok.
De nem egymás ellen, hanem egymás oldalán..."
Begyulladt a szemem , muszáj volt a kontaktlencsét szemüvegre váltanom, de a motort nem sikerült letennem .
Csak az zavar, hogy ha megállok, nagy az esély, h bepárásodik a kukker, amikor kifújom a levegőt . Ebből is láccik, hogy nem van nyár, akkor valahogy nem párásodott .
Nyugodjá meg!
A SZEMÉLYI elég.......akire tartozik, annak az a dolga hogy ha 27 akkor 27 ha 100 akkor 100 személyit ismerjen!
Neked az a dolgod hogy X mennyiségű szabályt, hatósági eljárást, embert...stb ismerj.......neki meg az......
Mivel UNIOS állampolgár vagy akármit csinálhatsz és elég egy személyi (persze előjogot élvez épp ezért az ÚJ......a régi könyvest tény, hogy nem szeretik sok helyen, de még senkit nem forditotak vissza)
Köszi! A kocsiemelős trükk is tetszik, majd meglátom, ha a kezeim között lesz, nem hiszem, hogy problémát fog okozni! Tegnap úgyis elkezdtem lezsírozni egy barátomnál a kipufogó rozsdátlanítását, festését, a csomagtartót hasonlóképp, valószínű akkor rakom majd fel ezt is. Már csak egy napsütéses hétvége kell...
Ha a két átmenő csavarra gondolsz, amit ki kell szedni, akkor szerintem a legjobb ha a blokkot megemeled pl kocsiemelővel (csak egy kicsit) és ugy húzod ki a csavart. Még jobb ha egyszerre csak az egyiket húzod ki addig a másik tartja blokkot (csak ugy esetleg nehezebb illesztgetni). Ha nem túl vastag a bukocső füle akkor az eredeti csavarokat tudod visszarakni.
Elvileg semmi másra, csak szerszámokra (kulcsokra) és 3 szál masszív fémpálcára, ami addig a vázban tartja a blokkot, amíg a csavar-oldali (úgy emlékszem bal) bukócsövet ráhúzod a csavarszárra.
(Remélem érthető voltam, nem vagyok valami műszaki-szaki. Ha mégsem Teddy biztosan korrektül le tudja írni a műveletet.)
Nagyon jó, örülök, hogy ilyen gyorsan meglett a bukócső, alig várom, hogy felszerelhessem! Gondolom a csavarok, stb. szerelési anyagok nincsenek mellékelve, no meg a magyar nyelvű használati útmutató a garancialevéllel sem... Na komolyra fordítva a szót, mire lesz még szükség a felszereléséhez?
És hozz jó sok embert magaddal....