Azért sztem különösebben haszontalan cuccot nem találsz majd, hacsak nem akarsz egy ledekkel felszerelt, villogó, zenélő, táncoló mágneses kis Rossi figurát a tankra .
Ez nem tudom, hogy jutott eszembe, azt hiszem kellőképen lefáradtam már erre a hétre .
És még nincs vége ...
Na kengurut azt sztem én is nézek majd magamnak, apumnak már vettem .
Én is mennék ki a motorkiállításra, ha gyün még valaki, javaslom, menjünk együtt .
Azt nem tudom mi az hogy CE? A minősitésre gondolsz?
Gumi ban egyébként otthon vagyok, mert azzal kereskedem, bár nem ilyen céluval. Elöszöris a szin nem mond semmit, mert mindenhez lehet akármilyen szint keverni. A gumi strukturája és keménysége a lényeg. Amit te szivacsnak nevezel az valóban szart sem ér. van nekem is olyan kemény gumim mint a ruham válában és térdében lévő keménygumi. Szerintem is a páncél a legmegnyugtatóbb.
Van a sima CE proti.... az egy sima sárga szivacs......illetve van gumirozott fekete is (ezt a LOUISBAN is lehet kapni, akár táblában is)....
Van az a proti ami sárga...és van rajta egy keményített fekete külső.... na az már jobb!
Ellenben az IGAZI jó, a szivacs és egy kemény müanyag(kevláros) külső----vagy egy protiing........
Nekem azóta van protiingem, hogy az utcánkban lévő balesetnél a könyököm széttrancsirozta a mellkasom.......ha akkor ott a melvért akkor nem az a 2-3 bordám bánja....hiszen az egészet nyomta volna meg - igy a felületi nyomás eloszlik...........
Szóval hidjétek el: Nem hülyeség a protiing
2 éve elszállt egy gép a 6-oson, előttem kb 10 perccel......
Adonyban a kúton kaptam el a mentőst (ezt amugy már írtam)......
A mentős is mondta hogy a hernyó mentette meg a csajt, mert a gerincénél kabát már nem volt..........
No gondolj bele ha a bőr leszakadt róla, akkor a CE proti mit véd? Mert gondolom a hernyón csúszott a csaj végig.............az védte meg.
esni tudni kell:-)))))
A lényeg hogy kifordult a vállam és így sikerült..........