Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baby

esni tudni kell:-)))))
A lényeg hogy kifordult a vállam és így sikerült..........
Azért sztem különösebben haszontalan cuccot nem találsz majd, hacsak nem akarsz egy ledekkel felszerelt, villogó, zenélő, táncoló mágneses kis Rossi figurát a tankra .
Ez nem tudom, hogy jutott eszembe, azt hiszem kellőképen lefáradtam már erre a hétre .
És még nincs vége ...
Benne vagyok, jó lenne, nameg több szem többet lát. Nehogy aztán megvegyek valami haszontalan dolgot...
Na kengurut azt sztem én is nézek majd magamnak, apumnak már vettem .
Én is mennék ki a motorkiállításra, ha gyün még valaki, javaslom, menjünk együtt .
Hm, igen, és egy gerincproti se ártana...
Nyem... Suliba megyek. Majd a nagy vásárra szeretnék kimenni tavasszal, csizmit meg térdprotit venni.
Ó, bocsánatáért esedezem, Uram!
Az oldalához igen... Na de a mellkasához, ráadásul szét is trancsírozta? Eztetenemértjük
Na ezen én is elgondolkodtam... De az oldaladhoz simán hozzá tud csapódni a könyököd, ha rá zuhansz . Nem?
Vagy rosszul modellezem a dolgot?
És Blue te akkor egy bőrszerkóra/vagy kordurára milyen protektorokat vennél fel?
Páncéling , térdvédő, gerincprotektor?Most komolyan kérdezem.
Itt erőlködöm a gép előtt, de nem bírok úgy csinálni, hogy a könyököm a mellkasomnál legyen.
Te hogy a francba oldottad ezt meg?
Azt nem tudom mi az hogy CE? A minősitésre gondolsz?
Gumi ban egyébként otthon vagyok, mert azzal kereskedem, bár nem ilyen céluval. Elöszöris a szin nem mond semmit, mert mindenhez lehet akármilyen szint keverni. A gumi strukturája és keménysége a lényeg. Amit te szivacsnak nevezel az valóban szart sem ér. van nekem is olyan kemény gumim mint a ruham válában és térdében lévő keménygumi. Szerintem is a páncél a legmegnyugtatóbb.
ja, értem. Hasonló van nekem is csak Shoxban.
És az szerinted mire hasonlit?

Na a gerincproti gúnyneve a hernyó

ez pl most 10000ft az RMC-ben
Mi az a hernyó? Én sima gerincprotektort használok a dzseki alatt.
NEM!

Van a sima CE proti.... az egy sima sárga szivacs......illetve van gumirozott fekete is (ezt a LOUISBAN is lehet kapni, akár táblában is)....

Van az a proti ami sárga...és van rajta egy keményített fekete külső.... na az már jobb!

Ellenben az IGAZI jó, a szivacs és egy kemény müanyag(kevláros) külső----vagy egy protiing........

Nekem azóta van protiingem, hogy az utcánkban lévő balesetnél a könyököm széttrancsirozta a mellkasom.......ha akkor ott a melvért akkor nem az a 2-3 bordám bánja....hiszen az egészet nyomta volna meg - igy a felületi nyomás eloszlik...........
Szóval hidjétek el: Nem hülyeség a protiing
Pontosan!

2 éve elszállt egy gép a 6-oson, előttem kb 10 perccel......
Adonyban a kúton kaptam el a mentőst (ezt amugy már írtam)......
A mentős is mondta hogy a hernyó mentette meg a csajt, mert a gerincénél kabát már nem volt..........

No gondolj bele ha a bőr leszakadt róla, akkor a CE proti mit véd? Mert gondolom a hernyón csúszott a csaj végig.............az védte meg.
mész?
Mivel Bőrze így az ingyenes szokott lenni
téved hölgyem:-)

Nekem a WILD hirlevél jár - és ebben volt
Azt a hírlevélben nem írják...
Hihi, lebuktál, Neked is jár a csajokamotoron hírlevél! Én is kaptam, ugyanez a szöveg! Köszi különben!
no és mennyi a beugró?
Azért szivacsok között is van külömbség! (ugye nem fürdőszivacsra gondolsz?)
Meg hát ritkán esik hanyatt az ember egy tankcsabdára
protit lehet venni.