Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főni!
Most ez azért van itt, hogy szemléltesse: akinek nincs protiinge annak vetkőznie kellett?

Egyszer, vagy 10 éve tisztességgel lerepültem egy termetes csődörről vágta közben. Félig a vállamra estem, de a könyökömmel szétzúztam bordáimat oldalt. Nem törtek el, de kb. két hétig sírva vettem levegőt. A protiing oldalt nyitott. Vagy nem... Szerintem az sem segített volna....

Nem fikázni akarom, én is akartam mostanában venni egyet, végül UFO "hernyó" lett belőle. (Minden motorozó családtagnak.)
szííyasztok 500 as ok, tezsvíreim
jaaaaaaa

mivel nem adtad meg ezért nem tudhattam, amúgy azt hittem h az a kép valami régi kép , mondom ezt én persze a kölyökarcommal :D ( ne nézzétek meg a profilom, nincs olyan kép ahol látszódik az arom )
kösy most mennem kell de jövök még
de ilyen tankot se láttam még gsen, de lehet h a fény tréfált meg

de szép moci és az új festés is teljesen rendben van, gratulálok hozzá
kösyke
én is 21 vok.
És a Shoxos?
grat a géphez
Szia! gratulálok

és végre egy velem kb egyidős ember
Juj... Az nagyon fájdalmas lehetett!
Én kézilabdáztam, egy párszor végignyaltam az aszfaltot, látszik is a térdeimen... Karatéztam is, de ott csak egy húzódásom volt összvissz, a kék foltokat nem számolva, egész jól megúsztam ahhoz képest.
az látszik rajta h át lett fújva de h törve lett arról nem szólt. átnézettem szakemberrel és azt mondta h minden rendben van
Szevaa! Gratula! Milyen dömping van most, eszméletlen!
Nyuszi, sajnálom hogy nem volt jó a kabi..
Itt láttam kabit: http://www.rmcmotor.hu/, eredetileg Főni mutatott ott protiinget.
Itt van amit mondtam, BLH Tattoo textil női motoros kabát, szerintem nagyon csini... Kár, hogy nekem most másra kell a píííz.
Üdv!

grat!

És azt mondta a vevőd hogy ezt megvolt törve?
Csak azért mert ilyen fényezése nincs a GS-nek
Igen én is csak ezért kérdeztem, mert egy 500 ccmes gép azért nem erőgép, de esni nagyon szépeket lehet vele (persze ügyesebbeknek ez már bringával is megoldható , azóta is látszik a térdemen )...
és akkor rögtön itt az élő példa Blue személyében, ja amúgy elég rosszul hangzik az esésed, de lényeg h effektíve jól megúsztad...
szóval kell a protektor, mindenképpen
nekem bőrcsúszófelületes, amúgy kordúra kabátom van, benne szokásos protektorokkal, plusz ehy teknőspáncél, vagy ahogy itt csúfolják... hernyó
Szijja !
Grat !
Hááát, Dorcsi, ha lazábbak a szalagjaid, akkor bizony hajlamos lesz a térded a kifordulásra. De az sztem még a jobbik eset, ha elszakad az már gáz . Bár ha nagyon "laza vagy", akkor is javasolhat a dottorbácsi műtétet... Sportoláshoz mindenképp vegyél föl térdvédőt, anélkül ne rohangássz. Nem kő kockáztatni .
Nem kosaraztam, serdülőválogatott meccs volt és rám esett egy nem éppen pici csak, a kettőnk súlyát meg már nem bírtam ki féllábon. Oszt itt lőttek is a kosaras karrieremnek, onnantól kajakoztam. Ennek már több mint 10 éve ... Hűűű
2001, úgy gondoltam h ez kell nekem. remélem nem bánom meg
Barátnőm is páncélingben nyomja, olyan, mint a birodalmi rohamosztagosok motoron .
Egyéblént jól néz ki tényleg. Meg nem utolsósorban véd is a cucc .
Csini! Hanyas 2002-2003-as?
szoktam olvasgatni a fórumot és most úgy döntöttem h belépek.
pacsee!
megvettem az első nagy motorom, egy gs 500-ast.
faya a fórum :)
Naja ,de biztos egymásból forditották és akkor nem támasztják alá egymást
Szoval szerintem olajcsere szüröcsere nélkül elég értelmetlen.
Légszürőt ki szokták porolni, porszivozni, sőt kimosni (123-as mergyóba olyan volt hogy fémforgács volt benne , olajos és azt szabályosan ki lehetett mosni)