Ezt aláírom, hogy nagyon nem kellemes! Majdnem meghaltam én is
És ha ez egyszer előfordult, utána már akármikor újra lehetséges? Csak hogy felkészüljek...
Lehet hogy nem papirszürős....mert ott szokott ugye gond lenni hogy szétázzik a papir..........
Demegnéztem,...... a másik 4 nyelvü leirásba is ugyan ez van
Hehehe, nem kő nekem lufi .
Jóvanna, csak a vállkifordulást nem említetted, és így nehéz volt elkpépzelni, hogy került a könyököd oda, ahova. De így már értem . Juuuuuuuuuj!
Nem rá, hanem ALÁ.....
Én mint irom a protiingre esküszöm!
Mindenhol véd, és ha megdöglesz a melegtől, akkor kabát nélkül is motorozhatsz.............Én egész nyáron úgy nyomom
Dzsoki vetközik a fekete GS mellett:-)))
És ez? 80 EUR(Louisos)
És ha ez egyszer előfordult, utána már akármikor újra lehetséges? Csak hogy felkészüljek...
Lehet hogy nem papirszürős....mert ott szokott ugye gond lenni hogy szétázzik a papir..........
Demegnéztem,...... a másik 4 nyelvü leirásba is ugyan ez van
Nekem a térdem csinálta egyszer-kétszer a keresztszalag-szakadás után, h kiugrott a helyéről meg vissza. Hát az baromira nem jó érzés ...
Az enyém 19999ft volt - most is annyi
De olyan van betervezve mint Hápi kacsáé..... azon már kulcscsontvédő is van
http://shop.unas.hu/shop_artde...
Na jó, gondolom, h nem kellemes ...
a 6-oson elszállt a bal vállam....
Az utcánban mg a jobb.........
szóval Váltalan vagyok:-))))))))))
A szar az amikor hirtelen kiugrik valamelyik.......mert sajnos azóta csinál ilyeneket.......
BANDITÁK! Addig eljutott az olvasatotok, hogy a BANDITÁN nincs 12.000-res NAGYSZERVÍZ?
Légszürő: 18000-ként
Gyertya: 12.000-ként (de ugye köztudott hogy hülyeség...........))
Olaj 6000-ként
Olajszürő 18000-ként
Vagy ez csak a K7-től van így? Most találtam meg a könyvében
Jóvanna, csak a vállkifordulást nem említetted, és így nehéz volt elkpépzelni, hogy került a könyököd oda, ahova. De így már értem . Juuuuuuuuuj!
Na a csóka nem kap több pénzt:-)))))))))))))))))))))))most volt a hiradóba:-)
A gond? Miért kellett várni ezzel másfél évet?
Ráeshetsz, de azonal le is fordulsz róla, hiszen az oldalad nem egy stabil pont.
Persze ha betettetsz magadnak egy 900ccm-is lufit, akkor megállhatsz az oldaladon is, mivel a LÉGZSÁKOD nem engedi hogy előre fordulj:-))))))
Én mint irom a protiingre esküszöm!
Mindenhol véd, és ha megdöglesz a melegtől, akkor kabát nélkül is motorozhatsz.............Én egész nyáron úgy nyomom