Jó jó csak ezt el kellett sütni, most tudtam meg és nagyon tetszett
Én viszont felesleges energiapazarlásnak tartom a sportot, ha mozgom akkor legyen haszna is. persze egy kis uszás ,bicaj azért mindig jöhet, no meg a windsurf
No meg apádnak tetsző sportágak: fűnyirás, kertészkedés
Asszem 6.os korom óta nem vettem részt tesi órán Ezért az volt a kedvencem. És mondta doki, hogy csak lyukat kell fúrni és jajj de jó lesz utána nekem. Én meg szépen kiballagtam, fúrogassa át csak az anyukája térdét Majd kinövöm...vagy nem.
Mondom porc nincs, nem térdsüti Így nőttem, nah... De, van sport, úszás, és tollaslabda, minden mennyiségben Viszont futni és egyéb "lábsportolni"nem lehet, és nem is bírnék, mert leszakadna a lábam
Sportoláshoz? Viccelsz? Én olyanra nem pazarolom az időmet
Műtétet mondott már nekem a dottorbácsi, merthogy nincs porc a térdemben, mert hirtelen nőttem sokat, és nem lett. De abból Dorcsi nem kért. Nem vagyok bátor, konkrétan
Én viszont felesleges energiapazarlásnak tartom a sportot, ha mozgom akkor legyen haszna is. persze egy kis uszás ,bicaj azért mindig jöhet, no meg a windsurf
No meg apádnak tetsző sportágak: fűnyirás, kertészkedés
Ja ahogy Churchill mondta csak no sport
Szeretni fogod...
Gratulálok hozzá!
Műtétet mondott már nekem a dottorbácsi, merthogy nincs porc a térdemben, mert hirtelen nőttem sokat, és nem lett. De abból Dorcsi nem kért. Nem vagyok bátor, konkrétan