Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSAJOKNAK:

"E hét szombaton, február 2-án a népligeti Építök Sportcsarnokban rendezi meg a Devils motoros klub 27. téli alkatrész és motorbörzéjét.

A helyszinen, a Wild magazin standján a Csajokamotoron.hu ajándéktárgyai is megvásárolhatók lesznek.

Talán jó hír, hogy most postaköltség nélkül juthatsz hozzá a rég óhajtott pólókhoz, sapkákhoz, matricákhoz."
CE protik szart se ér...............hsizen egy sima habszivacs és kész..............

Amit Én ajánlok az a merev.......mint a hernyók............az talán ér valamit..........
Á a fiuk csak játékszerek ?
Még mondja valaki hogy van egyenjoguság
Érdekes ez a motoros megszállottság: sogorom a 80-as években volt motoros örült ,volt neki egy 900-as Yamaha MT vagy mije, aztán valahogy elment a kedve tőle. Most meg meg se nézi a mocimat, vagy annyit mond :aha klassz. Mág egy körre se akart felülni rá.
Fincsi! Kereken 1 órát nyomtunk, mert pont 1:00 volt induláskor, és 2:00 érkezéskor. A végére a lábam fázott picit, de nem volt vészes. Ez inkább "lélekmegnyugtatós" motorozás volt.
Hahaha, képzelem milyen arcot vághattak az ősök, amikor meglátták Zümit..
Jó sztori, tetszik!
Enyémjáték eléggé parázik a mai napig miatta, ennek ellenére eljött velem amikor elhoztam a gépet, és próbálom meggyőzni, hogy ésszel megyek. De a KTM-ekre csorgatja ám a nyálát, neki az lenne való. Szóval emiatt nálunk sem lesz összeveszés, remélem legalábbis!
Jó volt?
Na, hogy stílusos legyek: kapd be az időképnek! Már csak látom, hogy mi van itt?! 6 fokban nem mentünk volna.
Jó fej lehet!

Hát, nálunk nincs motoros véna az ősökben. Nem hagytam, hogy beleszóljanak, mivel nem kérdeztem ki a véleményüket, és nem is kötöttem az orrukra a vásárlási szándékot. Annyit mondtam nekik, hogy elmegyünk a haverokkal megnézni egy gépet Sopron mellé. (ők szoktak mocikat venni, szóval nem volt feltűnő. ) este meg beállítottunk, hogy "tárárárá: bemutatom a motorom!". picit magukhoz nyúltak, és azóta sem simultak ki. De már megszokták, meg tudják, h ésszel, és defenzíven (de vajon el is hiszik-e ) megyek, és a lehető legtöbbet megteszek a biztonságos motoros ruhákért. De egyébként biztos büszkék is, mert múltkor lebuktak, amint éppen a motoromat mutogatták egy ismerősüknek, és büszkélkedtek.
Enyémjáték így ismert már meg.(levadászott az MO-son és követett ) Soha nem mondta, hogy ne menjek, ha kedvem volt. Sokszor hétvégékre is leléptem nélküle. Nem volt soha ebből probléma. Igyekszem megismertetni a társaságom, hogy tudja kikkel csavargok. Nekem ez így kerek! Persze szeretném, ha jönne ő is csavarogni. talán egyszer ismét kedvet kap majd a motorozáshoz. (volt neki vmi sártúrója, meg cordura ruhája is van. )

És a Tiedjáték?
Ó, hát igazából ő tanított meg motorozni még MZ-n. Szóval semmi baja vele! Persze, ment a pacival, amióta hazavittem a gépet, már megmozgatta párszor jó időben. Szerintem ha nem adta volna el a gépét, simán jönne velem gurulni.
Anyám már kevésbé volt oda, de amikor először meglátott a motoron, akkor meg fülig ért a szája. Szóval nincs para. Nyusz, Nálad mit szóltak? Tiedjáték hogy bírja?
és mit szól a motorozásodhoz? ment már a paciddal?
Igen! a tulaj szerint puha CE-protik vannak benne. Majd megvizsgálom este. Nagyon szimpi márka, ahogy az oldalukat néztem korrekt cuccaik vannak. elméletileg talán jó lesz...
Hát én se erőltetem. :) Ezután nem megyek hidegben csak ha mindenképp kell. Apum is motorozott, lett is belőle később fájdalom.
én is drukkolok nyuszikusz

jól látom h van benne vál meg könyök protektor? gerinc? ha már az nem alszik :P
Veled vagyok!Hajrá Nyuszi!
sajna igazából csak évek múlva érzed az ízületeiden, hogy nem kellett volna moccoznod (hosszú távon, sokszor, hidegben)
én ezért nem erőltetem még, hogy 10-20kmre felüljek moccozni...

köszi, remélem.
Halihó! Emlékszem én egyetlen egyszer mentem ilyen későn, hidegben, lehetett úgy 5 fok, még ősszel. Széjjelfagytam! Igaz akkor 40 percet mentem, de a végén alig bírtam mozdulni!
Nyuszi, jó az a kabát, remélem passzentos lesz!
uff. akkor tényleg öltözz be alaposan!
22.10 . Tök sötét lesz és néhány celsius a nulla fölött ...
hánykor indulsz? (sötét lesz és higed már?)
mindig full beöltözve megyek. tudod az nem alszik.
Nem-nem, fel leszek őtözve és össznyevissznya 20p, míg hazaérek ...
hát nem engem nem zavar ha anélkül mész,csak kérdeztem...
az minek?
gatya nem lesz hozzá?
meg ne fázz bébi!