Á a fiuk csak játékszerek ?
Még mondja valaki hogy van egyenjoguság
Érdekes ez a motoros megszállottság: sogorom a 80-as években volt motoros örült ,volt neki egy 900-as Yamaha MT vagy mije, aztán valahogy elment a kedve tőle. Most meg meg se nézi a mocimat, vagy annyit mond :aha klassz. Mág egy körre se akart felülni rá.
Fincsi! Kereken 1 órát nyomtunk, mert pont 1:00 volt induláskor, és 2:00 érkezéskor. A végére a lábam fázott picit, de nem volt vészes. Ez inkább "lélekmegnyugtatós" motorozás volt.
Hahaha, képzelem milyen arcot vághattak az ősök, amikor meglátták Zümit..
Jó sztori, tetszik!
Enyémjáték eléggé parázik a mai napig miatta, ennek ellenére eljött velem amikor elhoztam a gépet, és próbálom meggyőzni, hogy ésszel megyek. De a KTM-ekre csorgatja ám a nyálát, neki az lenne való. Szóval emiatt nálunk sem lesz összeveszés, remélem legalábbis!
Hát, nálunk nincs motoros véna az ősökben. Nem hagytam, hogy beleszóljanak, mivel nem kérdeztem ki a véleményüket, és nem is kötöttem az orrukra a vásárlási szándékot. Annyit mondtam nekik, hogy elmegyünk a haverokkal megnézni egy gépet Sopron mellé. (ők szoktak mocikat venni, szóval nem volt feltűnő. ) este meg beállítottunk, hogy "tárárárá: bemutatom a motorom!". picit magukhoz nyúltak, és azóta sem simultak ki. De már megszokták, meg tudják, h ésszel, és defenzíven (de vajon el is hiszik-e ) megyek, és a lehető legtöbbet megteszek a biztonságos motoros ruhákért. De egyébként biztos büszkék is, mert múltkor lebuktak, amint éppen a motoromat mutogatták egy ismerősüknek, és büszkélkedtek.
Enyémjáték így ismert már meg.(levadászott az MO-son és követett ) Soha nem mondta, hogy ne menjek, ha kedvem volt. Sokszor hétvégékre is leléptem nélküle. Nem volt soha ebből probléma. Igyekszem megismertetni a társaságom, hogy tudja kikkel csavargok. Nekem ez így kerek! Persze szeretném, ha jönne ő is csavarogni. talán egyszer ismét kedvet kap majd a motorozáshoz. (volt neki vmi sártúrója, meg cordura ruhája is van. )
Ó, hát igazából ő tanított meg motorozni még MZ-n. Szóval semmi baja vele! Persze, ment a pacival, amióta hazavittem a gépet, már megmozgatta párszor jó időben. Szerintem ha nem adta volna el a gépét, simán jönne velem gurulni.
Anyám már kevésbé volt oda, de amikor először meglátott a motoron, akkor meg fülig ért a szája. Szóval nincs para. Nyusz, Nálad mit szóltak? Tiedjáték hogy bírja?
Igen! a tulaj szerint puha CE-protik vannak benne. Majd megvizsgálom este. Nagyon szimpi márka, ahogy az oldalukat néztem korrekt cuccaik vannak. elméletileg talán jó lesz...
sajna igazából csak évek múlva érzed az ízületeiden, hogy nem kellett volna moccoznod (hosszú távon, sokszor, hidegben)
én ezért nem erőltetem még, hogy 10-20kmre felüljek moccozni...
Halihó! Emlékszem én egyetlen egyszer mentem ilyen későn, hidegben, lehetett úgy 5 fok, még ősszel. Széjjelfagytam! Igaz akkor 40 percet mentem, de a végén alig bírtam mozdulni!
Nyuszi, jó az a kabát, remélem passzentos lesz!
"E hét szombaton, február 2-án a népligeti Építök Sportcsarnokban rendezi meg a Devils motoros klub 27. téli alkatrész és motorbörzéjét.
A helyszinen, a Wild magazin standján a Csajokamotoron.hu ajándéktárgyai is megvásárolhatók lesznek.
Talán jó hír, hogy most postaköltség nélkül juthatsz hozzá a rég óhajtott pólókhoz, sapkákhoz, matricákhoz."