Sziassssztok !
Aztamindenit... Mire végigolvastam, már ki is dobott az oldal . De jelentem, ma moccal jöttem, és a városban melegem vót. Azé hazafele meg be fog fagyni a hátsóm, de muszáj motorzni, egyszerűen muszáj .
én egyre magasabbra rakom a mércét:most már én is ugy vok,h 10 fok alatt nem indulok el.viszont ha nem tudtam volna gurulni párat a hónapban,akkor sztem fagypont felett már lóra pattannék.
lehet, sajna az általam belinkelt kép ugye 13:00kor készült............ :P
LÉENYEG ami LÉNYEG, örüljünk esSonak és a motorozásának
(hogy is van az Lukoil dolog? :D ... már nekem is nagyon mehetnékem van , sebaj, ma elvileg kapok 2000 ft-ot, azt egy az egybe bele is rakjuk és már is jobb lesz a helyzet :D )
2 hét Rovinj a családdal............89-ben (céges helyen)
3 hét Lengyelország 91-ben (céges csereüdültetés)
Ennyi................
A többi küldöldi útam már magam és motorral!............
PL Szlovákia CSODÁLATOS! és mégis először 2 éve voltam kint...........
Még ma is hallok olyat: NEM FÉLSZ KIMENNI? MEGVERNEK..............
No Én már voltam egyedül is.........és MÉLYEN BENT AZ ORSZÁGBAN........és? kedvesek, mosolygósak........semmi negatív élményem nincs a szlovákokkal..........bezeg a szlovákiai magyarokkal VAN!
Zvolenbe leáltunk fagyizni......leállítottam egy házaspárt és tört magyar-angol-német nyelven kérdeztem hol van a fagyis.........a faszi megszólalt.....amit kivettem, hogy ASSZONY, TE BESZÉLSZ MAGYARUL miért nem mondod meg.......a csaj? CSAK..........
Utána meg sír hogy a magyar állam miért nem segíti őt.........BEKAPHATJA............
Amugy mint írtam már.........
Sokat mentem....de bizony hitelkártyára! Szezonban motorozok, télen meg töltöm vissza a kártyát........
Csak úgy nem futja nekem se
Aztamindenit... Mire végigolvastam, már ki is dobott az oldal
te meg mit kutakodsz más dolgaiban?
jah és
LÉENYEG ami LÉNYEG, örüljünk esSonak és a motorozásának
(hogy is van az Lukoil dolog? :D ... már nekem is nagyon mehetnékem van
http://www.met.hu/getfile.php?...
elvileg max8 fok....
de ki mondta hogy az nem elég :D
Vagy egyszerűen csak szívat:-)))))))))
Miről beszélsz? az időkép szerint 6 fok van nálad is:-)))))
Parasztvakításos 12 fok...............
Pl a nyári túrám..........
Ezt a mostani adójóvásírásból oldom meg, mert kapok vissza annyit ami még nem elég, de azt már csak pótolni kell:-)
Szóval Én specc ezért szeretem ezt a kört - mert senkit nem vett fel a pénz............így mindenki próbál occón gondolkodni.
Külföldi útjaim?
Buszos kirándulás (Brigád túra) 3 nap...... Bécs, Pozsony, Soporon............88ban
2 hét Rovinj a családdal............89-ben (céges helyen)
3 hét Lengyelország 91-ben (céges csereüdültetés)
Ennyi................
A többi küldöldi útam már magam és motorral!............
PL Szlovákia CSODÁLATOS! és mégis először 2 éve voltam kint...........
Még ma is hallok olyat: NEM FÉLSZ KIMENNI? MEGVERNEK..............
No Én már voltam egyedül is.........és MÉLYEN BENT AZ ORSZÁGBAN........és? kedvesek, mosolygósak........semmi negatív élményem nincs a szlovákokkal..........bezeg a szlovákiai magyarokkal VAN!
Zvolenbe leáltunk fagyizni......leállítottam egy házaspárt és tört magyar-angol-német nyelven kérdeztem hol van a fagyis.........a faszi megszólalt.....amit kivettem, hogy ASSZONY, TE BESZÉLSZ MAGYARUL miért nem mondod meg.......a csaj? CSAK..........
Utána meg sír hogy a magyar állam miért nem segíti őt.........BEKAPHATJA............
Amugy mint írtam már.........
Sokat mentem....de bizony hitelkártyára! Szezonban motorozok, télen meg töltöm vissza a kártyát........
Csak úgy nem futja nekem se