Túra előtt?
Én biza sok esetben volt hogy inkább lecseréltem előtte............
vagyis volt, hogy nem váűrtam meg a 6000-ret, hanem már 4200-nél lecseréltem.
Az a 7000ft nem vág földhöz, de legalább tudom hogy az olajtól nem lesz baja a mocinak........no meg ugye jobb friss olajjal nekiindulni, mint hogy "túllépd"..............ami szintén nem gázos
tévedés!
3 évből 2-ben használtam...... az elsőben azért nem mert szervízes volt a gép
de arról se feledkez meg hogy mig te túl vagy 5 olajcserén Én 12-ön!
Mint írom ÉSZRE FOGOD VENNI HA KELL............iszonyatosan zajos lesz, és a váltás is kattogni, reccsegni fog.....
Amugy nem előtte kell...........
Tegyük fel hogy most van olajcseréd......ha júliusba lenne a másik akkor ott 20w50-et tegyél bele......
Most is beleteheted, de csak akkor javaslom ha MAKULÁTLAN az akkud, mivel a mostani hidegben nagyon beáll az olaj, és így az öniditó nem biztos hogy az első próbálkozásokra elkapja.
Persze ha fütött a garázsod akkor akár most is teheted bele - de ebben az esetben az első 20-30 percben - amig tökéletesen nem melegszik fel az olaj - nagyon ne rángasd!
Ezt hogy gondolod, virágszálunk! Túra előtt olajcsere? Az km függő. Blue túlzásokba esik néha, nem mindig kell hinni neki. Konkrétan most sem. A 3 év alatt csak az utolsóban használt 20-50-es olajat, előtte akkor 2 évig kinyírta a mocit? Ahhoz képest egész jól működött neki. Ha nem használod extrém nyírós helyzetben, maradhat a 10-40-es is. Mondjuk én pont nyár elején cseréltem, akkor 15-50-est raktam bele, de még most is az van benne. Nehogymá hetente olajcsere, attól függően, hogy borult idő van-e, esetleg süt a nap.
Hallható a gond........kerreg, kattog, recseg..........
Nem elképzelhetőnek tartom hanem GARANTÁLT!
Ne feled! 3 nyarat nyomtam végig GS-en......
Persze ha ilyen 50km-es etapokat nyomsz akkor ott nem lehet gond.......de ha pl elugrasz Egerbe, meg beugrasz egy kis váltókar melegitő kanyarvadászatra ahol össze-vissza kell pakolni a gépet, ott már meg fogod tapasztalni.....főleg a váltókarnál!
Hali... Akkor elképzelhetőnek tartod, hogy nyáron a 35-40 fokban nem lesz jó a 10w40 olaj? Azért kérdem, mert én nem fogom halálra pörgetni a motort az idén, tudod.. Mennyi idő melegben hajtás után lehet gond emiatt szerinted?
Én soha nem tettem a vasaimba SZART............de HÜLYE AZÉ NEM VAGYOK, hogy a botba vegyem meg drágán.
Esetedben CSAK full szintis jöhet szóba, hiszen a Fazer pörgös kis fenevad, de nekem elég a félszzintis is, hiszen nem városban használom a gépet, és nem 11000ren pörgettem
Valamelyik szervzben kérdeztek erre rá mikor kerestem a szervízdijjakat........
Egy Budapesti HVCS-nek aki csak magamutogatja magát, vagy épp fél a városból kimenni és dugózik sokat, annak CSAK full szintist tennének a gépbe - mig nekem elég a feles is
Rövid leírás a termékről A Castrol Act evo X-tra 4T magas teljesítményszintű motorolaj. Speciális adalékcsomagja meggátolja a magas hőmérsékleten képződő lerakódások kialakulását és megbízható védelmet nyújt a kopással szemben. Ezzel a tartósan magas terhelés és a gyakori rövidtávú forgalom mellet is tiszta marad a motor, a csúcsteljesítmény bármikor rendelkezésre áll.
A Castrol Act evo X-tra 4T a Castrol Trizone technológiájával készül, így a motor, a váltó és a kuplung kifogástalan védelmét egyaránt biztosítja.
Az Act evo X-tra 4T a korszerű négyütemű motorkerépkpárok rendkívül széles köréhez alkalmazható motorolaj.
A termék tulajdonságai Tulajdonságai és előnyei A léghűtésű motorok magas üzemi hőmérsékletén is kifogástalan védelmet nyújt
A Trizone technológia biztosítja a motor, a váltó és kuplung védelmét
Magas hőmérsékleten megőrzi kiváló tulajdonságait
Minimális olajfogyasztást biztosít
A katalizátorral felszerelt motorokhoz is alkalmas.
Minősítések és jóváhagyások
API SG
JASO MA
Én is meg vagyok velük elégedve, az áraik is tetszenek. Bár rendeltem már az Adamoto unas-tól is, és ott sem volt semmi probléma. A dobozok is innen jöttek tavaly is, meg most is. Épp ma küldtek mélt, hogy holnap postázzák.
Megtaláltam az IE.böngészővel .
Én SlimBrowser böngészőt használok és azon nem mindíg látató a teljes oldal.
Az átvevőhely pontos címe is megvan XI. Budapest (Gazdagrét), Törökugrató u. 1.nincs is messze tőlem
Ja és 1590 a postaköltség.
Én itt döglöttem - most meg nem bírok