A Nagyvast kérded? Ha azt, akkor nem tudom, hol van. Én, mint vidéki, nem megyek érte, de valahol lehet személyesen is, ha jól emlékszem. Nézd meg a honlapjukat, ott kell legyen.
A szervíz NEM ragaszkodik a Castrolhoz - hanem a Suzuki CSAK így ad nekik is garit!
A Full-GAS engedi hogy Te vidd az olajat, de csak CASTROLT!
Én is vinni fogom, mert az Actevo náluk 3200ft/L Én meg megtudom venni ITT/ott 2000-ért.....vagyis nyerek egy tank benzint.........(4L)
Full szintist ne vegyél, mert az nyárra el fog tüni!
GS-be félszintis a max, de bőven elég az ásványi is!
A lényeg:
júniusig (~25fokig) 10w40
utána a forróságba 20w50 legyen! (de ezt a szerelők is így csinálják már)
Mennyi a postaköltség és hol van a bolt heyileg ? Azt tudom,hogy Budapesten a XI. kerületben az Gazdagréten van az átvevőhely de közelebbi is kéne. Ez csak webes vásárlásról szól ?
Vigasztaljon az, hogy ha ez velem vagy esSOval történik meg akkor azt 100%-ban mi álljuk.....pedig a házikónk értéke meg sem közteliti a Te lakásodat.........
ha a zippzar a fontos neked akkor csak egy olyan ALAP dolgon még nem gondolkodtál hogy veszel X nacit meg egy Y kabátot és a méteranyagárusnál egy zippzart?
Ha nem tudsz varrni jóanyám egy doboz bonbonért szerintem belevarja neked 10 perc alatt.............
Csak ma lehet? Vagy félsz, hogy felveszik előled? Hívd az RTL-t, csináljanak egy jó kis riportot a Fókuszba. Már látom Paliknét, ahogy tragikusan bejelenti (felkonf -ilyet is tudok): a tragikus sorsú vidéki diáklány nem tudta folytatni iskoláit....
CSAK CASTROL?
Akkor Vácon miért MOTULT raktak bele? JA persze, mert olcsó volt, de drágán számlázták biztos