Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár így ahogy visszarémlik...................

CSAK CASTROL?
Akkor Vácon miért MOTULT raktak bele? JA persze, mert olcsó volt, de drágán számlázták biztos
Ternészetesen............

Rákérdeztem Én is, hogy nyáron ne e kell esetleg keményebb, de ugye a válasz egyértelmű volt: MINEK, hiszen a víz lehüti
Nekem azt mondták, hogy ez lehet10w40.
20w50NEM
Én se........
Én ott rendeltem az indexet....... mivel POSTA igy 1200ft volt az utánétel.....
ISZONYAT korrekt a bolt!

Rendlesz.....visszaigazolnak......megirják mikor postázák.....és tudhatod hogy másnap nálad van
A hengerszámnak jelen esetben nincs jelentősége. A víznek annál több.
A banditba tettek ilyet........de ugye az 4 henger, víz..........
Ja, az ár lemaradt: asszem 1690. De nem bizti, mert már régen rendeltem.
A Nagyvast kérded? Ha azt, akkor nem tudom, hol van. Én, mint vidéki, nem megyek érte, de valahol lehet személyesen is, ha jól emlékszem. Nézd meg a honlapjukat, ott kell legyen.
A szervíz NEM ragaszkodik a Castrolhoz - hanem a Suzuki CSAK így ad nekik is garit!

A Full-GAS engedi hogy Te vidd az olajat, de csak CASTROLT!
Én is vinni fogom, mert az Actevo náluk 3200ft/L Én meg megtudom venni ITT/ott 2000-ért.....vagyis nyerek egy tank benzint.........(4L)

Full szintist ne vegyél, mert az nyárra el fog tüni!
GS-be félszintis a max, de bőven elég az ásványi is!
A lényeg:

júniusig (~25fokig) 10w40
utána a forróságba 20w50 legyen! (de ezt a szerelők is így csinálják már)
Rajta vagyok eszmeileg, anyagilag már kevésbé...... De meg van rendelve a nagyobb (42-es).
"félszinti" Ez az.
Azért én akkor se cserélném el.
Szép jó estét mindenkinek !

Esso !

Mennyi a postaköltség és hol van a bolt heyileg ? Azt tudom,hogy Budapesten a XI. kerületben az Gazdagréten van az átvevőhely de közelebbi is kéne. Ez csak webes vásárlásról szól ?
Az úgy nem gyári, nem jó!
esSO

csak kérdezem!

Ha eladod a cuccaidat akkor nyáron mibe pakolsz?
Ennyire tuti a DL project?
Vigasztaljon az, hogy ha ez velem vagy esSOval történik meg akkor azt 100%-ban mi álljuk.....pedig a házikónk értéke meg sem közteliti a Te lakásodat.........
Nyuszi

ha a zippzar a fontos neked akkor csak egy olyan ALAP dolgon még nem gondolkodtál hogy veszel X nacit meg egy Y kabátot és a méteranyagárusnál egy zippzart?
Ha nem tudsz varrni jóanyám egy doboz bonbonért szerintem belevarja neked 10 perc alatt.............
Csak ma lehet? Vagy félsz, hogy felveszik előled? Hívd az RTL-t, csináljanak egy jó kis riportot a Fókuszba. Már látom Paliknét, ahogy tragikusan bejelenti (felkonf -ilyet is tudok): a tragikus sorsú vidéki diáklány nem tudta folytatni iskoláit....
Hát ezt max egy KTM-hez venném fel
Biztos van a Castrolban is ásványi, v félszinti, válassz olyat. Ebben nem tudok fejből segíteni, mert én sohse használtam ezt a fajtát.
Régi.
Előző.
Újdonság
Hozhatod a szeduxent vagy akármit, már idegbeteg vagyok.... Leszarom, nem megyek suliba többet, lehetetlen tárgyakat felvenni