Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szerviz ragaszkodik a castrol-hoz, de az övék 3xxxFt . .
Ez 1900Ft.

Amugy Repsolt használlnék 15w50-et én, de nincs gari castrol nélkül.
A GS-hez (lég-olaj hűtés) nem ajánlják a szintetikásat. Maradj a régi, jól bevált, kőolaj alapú cuccnál. Esetleg félszinti. Ez sokszor úgy van írva, hogy "ásványi alapú". Én pl a Repsolt használom - nagyvas:1500 pénz/liter
Szépjóestétmindenkinekhehe .

Garis szerviz:1000Km. Ezt szeretném. Szerintrtek gond lesz.
(1) Power 1 GPS (Actevo 4T 10W-40)

Szintetikus technológiájú motorolaj négyütemű motorkerékpárokhoz (Bike)
Áááá.....! Majd, ha felraktuk, elég lesz. Nem szeretem az ilyen előre lerendezett dolgokat, mert akármi is történhet. Mindent a maga idejében!
Ha nem bírod megtartani a lét, félsz, hogy elköltöd, dugd el valahova! De úgy, hogy majd megtaláld!
Ha lehet egyeztessünk számlaszámot! A jövő hét elejére képbe jövök anyagilag. Küldeném, a lét. Nekem van mél címem a zakmttaglistában. írsz?, vagy hívjalak?
Nyuszi pont olyat keres, csak előtte ki kell mosni, hogy összemenjen.
Így van! A Tiéd. Utalhatsz, ha akarsz!
És igen, elgurulsz érte eccercsak, mert fel kell installálni( a gépedre. Banditásat is hozhatsz! Csak ne 20-at! Majd olyan is lesz, de nem hegesztéskor.
Húú, az jó lehetett... Mi megy itthon moccoztunk! Nem kell annál jobb
No no ! Elsőként ott vagyok. De ide is átkukucskálok a tesvírekhez
szííya drága. Nem veszett el, csak csavargott Osztriában 1 deszkán
Szép jó estét az elveszetteknek!
Helló mindenkinek! Feltettem a hirdetések közé ,de megemlítem itt is! Eladó egy Spyke 52-es bőr ruci! Akit érdekel sikítson!
Pedig vagyok,csak a honos topicban,ellenben veled
Nem itt piszkítom az elektrónikus levegőt
Rég láttalak

ezt kikérem magamnak

Sziasztok 487esek
Szííyasztok 500 as ok
Neeeem, neeem, AZAZENYÉÉÉÉM! Lesz rá lé, ha másnem.... (na azt azért mégse, te kis huncut ). Mihelyst kivirul, én odagurul, esSO (is) szerel, én fizet, és KIRÁLYSÁG! Figyelj, mert ha kisüt a nap eccer csak megjelenek (vigyek egy banditásat is? vagy csak egyszerűen jöjjünk össze nálad 20-30-an?) meglepiként
Há" részvétem, drága tezsvírem!
Az utalást még megteheted , mivel erről nem is volt szó. De, ha gondolod, nem akarom rád erőszakolni, majd elviszi más. És Te meg megveheted egy hónappal később tripla áron a gyárit. A dobozok azóta már drágábbak is lettek - ne ijedj meg, nem nálam, hanem a bótba. Sajnos, az élet már csak ilyen, mindig b..szik valami, nehogymáeccerűlegyen!
No hadd offoljak egy kicsit!
Tegnap este filmnézés közben hatalmas robaj. Mindenki ki az udvarra (belső udvaros, több épületből álló társasház). Nini, hiányzik egy tűzfal! Na aztán éjjel falat hánytunk, le a tetőről, a tűzfalat. Szerencsére a közös képviselő itt lakik, ma már több vállalkozó itt járt. Szóval 4 gerenda, max 30m2 tető, és egy "fél" tűzfal: a legolcsóbb is több mint 300e . Nem is lenne gond ha tavaly ősszel nem derült volna ki h az egész ház gáz "főnyomó" csövét cserélni kell. Szerencsére a fél költséget megnyertük 1 önkormányzati pályázaton, de a ház számláján lévő "fél" összeget ezzel együtt "zárolták", ergó üres a számla. A biztosító itt járt ma, de természetesen számla után fizet, a vállalkozó pedig (érthető módon) nem ad előre számlát. Szal ma este jönni fog a közös képviselő, néhány havi közös költséget előre beszedni . Valszeg nem kell kölcsönért mennem, de, aki ide küldte a tegnapi szelet: k....a beeeee!

esSO: miért nem hagytad h utaljam előre a szatyrok árát? vagy Dzsoki a csövet? egy-két gonddal kevesebbel fájna a fejem (nyugi, megoldom, nem lépek vissza, és fizetek ha szóltok)

bocs az offért
És ő mit mond? Biztos mást!
Szijjasztok !
Nyusz cordura gúnyát keresel? Mert én is a Spoolt nézegetem, csak a bőrt... Cordurában nem is láttam tőlük jó csajos kabátot . De sztem is érdemes utánajárni, h mi mivel zippzárolható össznye . Nekem spec van egy régebbi spool kabim, ha gondolod, lecsekkolom, mennyire szeretik egymást a shoxos gatyóval...
Szerencsére nem. Teljesen jól vagyok. Köszi! Egyébként, ha már perecről esett szó, arról lehet valamit tudni, hogy hogy áll a bukócső project?
Nyugi, Nykány! Ne cseréld azért el, lehet, hogy megjavul egyszer

wáááá, folyamatosan veszekszünk, mert egyszerűen kibírhatatlan.
No pá, megyek robotra, majd onnan folyt. köv.