Mimit? Há nincs egy kis fantáziád? Csak egy farönk kell hozzá. Mert tételezzük fel az alábbi hétköznapi esetet:
Motorolajat akarsz cserélni. Kivágod a hordó tetejét. Eddig világos?
Namostugye a hordó nem fér a GS alá. Mit teszel? Elkéred a szomszéd targoncáját. De emelés közben bedöglik a hidraulika. Így felső állásban marad a GS . Ha egy tálcába engednéd, szétfröcsögne. Erre TE: réteszed a tuskóra a hordót, szerzel létrát, kicsavarod a leengedő csavart, és máris nem fröcsög a szőnyegre a fáradt olaj
Nah, de én arra a csajra értettem, akit lekolompárnészamantáztál és rázza a hátsóját. Ő tényleg ámerikai . Tudom én, hogy akkoriban divatnév volt errefele egyes népcsoportok körében. Most sztem a Dzsennifer a Szamanta .
Szamanta csak eredetileg ámerikai név. Mikor volt a Dallasz, minden 3. cigójánynak ezt adták. Azótais a sorozatoktól függ a keresztnév náluk.
Na, mentem melózni. Tele a hócipőm a sok göthőssel.
Tegnap végre kicsit el tudtam menni gurulni . Háát, mit ne mondjak, nem vót melegem, Tahi után vissza is fordultam . 60 fölött már csípett a szél, de a városban semmi bajom nem volt. Úgyis be kellett szereznem ezt-azt és a fene fog gyalog menni, amikor nincs mínusz és süt a nap . Kb 90 km.
Ma meg...
Apu elvitt a metróig autóval, amikor kiszálltam a kocsiból, a szoknyát a nyakamba fútta a szél, valamint 10 másodperc alatt, amíg berongyoltam az aluljáróba, a vízszintesen permetező eső sikeresen belőtte a sérómat .
Uuundorító ez az idő ! Valaki legyen már itt és helyeseljen !
mármint lakos, de az ászok sem rossz