Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint lakos, de az ászok sem rossz
Ászok?
Sziasztok

Van itt a forumon valaki Soproni?
Én meg ráéreztem
szerintem nem tudja, hogy velem csak ilyen roppant magas értelmi szinvonalon lehet társalogni.... ho má he
Most mit nem értesz Nem értem...
? ? ? ?
Na azé má no hé ...
Pihent egy ember vagy Te! De jól kitaláltad.
így van, így van fúj pöe meg minden
Én BETEG vagyok, de nem ennyire
Mimit? Há nincs egy kis fantáziád? Csak egy farönk kell hozzá. Mert tételezzük fel az alábbi hétköznapi esetet:

Motorolajat akarsz cserélni. Kivágod a hordó tetejét. Eddig világos?
Namostugye a hordó nem fér a GS alá. Mit teszel? Elkéred a szomszéd targoncáját. De emelés közben bedöglik a hidraulika. Így felső állásban marad a GS . Ha egy tálcába engednéd, szétfröcsögne. Erre TE: réteszed a tuskóra a hordót, szerzel létrát, kicsavarod a leengedő csavart, és máris nem fröcsög a szőnyegre a fáradt olaj

Na ugye h nem is volt olyan bonyolult

Édes pici moci !
Nah, de én arra a csajra értettem, akit lekolompárnészamantáztál és rázza a hátsóját. Ő tényleg ámerikai . Tudom én, hogy akkoriban divatnév volt errefele egyes népcsoportok körében. Most sztem a Dzsennifer a Szamanta .
Én nézném, de hivatalból a monitort kell bámulnom .
Szamanta csak eredetileg ámerikai név. Mikor volt a Dallasz, minden 3. cigójánynak ezt adták. Azótais a sorozatoktól függ a keresztnév náluk.
Na, mentem melózni. Tele a hócipőm a sok göthőssel.
Ezt vettem a kölöknek!
Na végre. Ez egy elfogadható hozzáállás a dolgoknak a menetéhez .
Mert ő magyar . Szamanta meg ámerikai. És gondolom volt már valami keveredés az ősöknél ...
ha táncot akartok látni:m1-kori!
Oksi, én helyeslem. Tényleg szar idő. Vagy lenne tél - méter hó, -5 fok - vagy jöjjön a tavasz. De ez a 2 között van.
Ez már legalább fehér!
Mi ez?! Kolompárné Kalányos Szamanta rázza a valagát?!
Tegnap végre kicsit el tudtam menni gurulni . Háát, mit ne mondjak, nem vót melegem, Tahi után vissza is fordultam . 60 fölött már csípett a szél, de a városban semmi bajom nem volt. Úgyis be kellett szereznem ezt-azt és a fene fog gyalog menni, amikor nincs mínusz és süt a nap . Kb 90 km.
Ma meg...
Apu elvitt a metróig autóval, amikor kiszálltam a kocsiból, a szoknyát a nyakamba fútta a szél, valamint 10 másodperc alatt, amíg berongyoltam az aluljáróba, a vízszintesen permetező eső sikeresen belőtte a sérómat .
Uuundorító ez az idő ! Valaki legyen már itt és helyeseljen !
Na most már CiCa szórakoztat benenteket, megyek tanulni! Jobbulást mindenkinek, akinek szüksége van rá!