Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azon keresztül találtam ide. A gugli kidobta, én meg csak bámultam, hogy milyen jól össze vannak szedve a dolgok. Mint kezdő GS tulaj, nagy hasznát vettem.
"CAN I PLAY WITH MADNESS?!"
Hát tény, hogy jó BŐR vagy, és van BŐR a motorodon, ám én is gyengélkedem, így magányosan álmodozom napfényes tavaszi tájakon gurulásról!
Egyébként nagyon hasznosnak tartom a weboldaladat, ha valami eszembe jut gs500 témában, oda vezet az első utam.
Fanatikus vagy! Ami jó.
khm...Kisalföld túra:
"Azt hiszem mindenki élményekkel gazdagodva térhetett
haza, gyarapítva az esőmentes AKMT túrák számát.
Ha ezt a beszámolót végig olvastad, akkor a következő túrán vendégem vagy egy italra!
"

thx
Tán mert lusta voltam megírni:-)))))))
Videjó viszont van róla...............

http://akmt3.extra.hu/20070921...
Hát én is azt mondom, hogy jaó
Láttod......és még mindig gyengélkedem - szóval ha mégis bevállalod az ápolásom akkor jöhetsz:-))))))
mit röhögsz Te kujon:-))))

Szerintem végre egy épp-kéz-lábas zenekar.......
Jó a szöveg és a zene is............
Bár az az árnyékban maszturbálós rész.....hát érdekes
Nem semmi vagy... Elismerésem!
Blue!itt miért nem tudom lementeni/megnézni ezt a túrát:"(~460km) HKG Bakonyi járat"?
Lányok .
YouTube=Aljas Kúszóbab - Napolaj
Mivel ez BANDIT - így ott találod meg...... a BANDIT szervíznél...legalul a Sufnituningoknál

Amugy tök egyszerűen...............
Szép! Feltetted azt is a honlapodra, hogy ezt hogyan hoztad össze? Nem találom..
-Jó.

-Michelline TZR125 nekem az volt.Jó .

Jó kedvem van. . . . . .He-He.
Mit kell róla beszámolni? MINT mondottam JÓ!
Mellesleg ezzen van szerelve a CBF250 is........gyárilag!

Nekem a TZR-en volt ez.......mikor vettem az Apriliát sajnos nem lehetett kapni épp, ezét arra Michelline M39 lett véve........a GS-nél meg már a pénz beszélt..........
Jó idő lesz, 1 kis dugattyú mozgatás. . . ..
Vagyis MEGCSINÁL - TAM
:-)

Nem is hallotam hogy idehaza lehetne kapni, pedig pár emberke már beszélt róla:-)

Én nem tökölök ilyeneken - MEGCSINÁLOM MAGAMNAK:-)))) így az ára is csak 5000ft emblémákkal együtt:-)
azé" mondom
erre az egyre emlékeztem:D
Y=300Km/h-ez kell neked
Köszi mindenkinek, nézelődök!
W=270Km/h

w-s jelű kell . .
w-s jelű kell