Én is azon keresztül találtam ide. A gugli kidobta, én meg csak bámultam, hogy milyen jól össze vannak szedve a dolgok. Mint kezdő GS tulaj, nagy hasznát vettem.
Hát tény, hogy jó BŐR vagy, és van BŐR a motorodon, ám én is gyengélkedem, így magányosan álmodozom napfényes tavaszi tájakon gurulásról!
Egyébként nagyon hasznosnak tartom a weboldaladat, ha valami eszembe jut gs500 témában, oda vezet az első utam.
Fanatikus vagy! Ami jó.
khm...Kisalföld túra:
"Azt hiszem mindenki élményekkel gazdagodva térhetett
haza, gyarapítva az esőmentes AKMT túrák számát.
Ha ezt a beszámolót végig olvastad, akkor a következő túrán vendégem vagy egy italra!
"
Mit kell róla beszámolni? MINT mondottam JÓ!
Mellesleg ezzen van szerelve a CBF250 is........gyárilag!
Nekem a TZR-en volt ez.......mikor vettem az Apriliát sajnos nem lehetett kapni épp, ezét arra Michelline M39 lett véve........a GS-nél meg már a pénz beszélt..........
Egyébként nagyon hasznosnak tartom a weboldaladat, ha valami eszembe jut gs500 témában, oda vezet az első utam.
Fanatikus vagy! Ami jó.
"Azt hiszem mindenki élményekkel gazdagodva térhetett
haza, gyarapítva az esőmentes AKMT túrák számát.
Ha ezt a beszámolót végig olvastad, akkor a következő túrán vendégem vagy egy italra!
"
thx
Videjó viszont van róla...............
http://akmt3.extra.hu/20070921...
Szerintem végre egy épp-kéz-lábas zenekar.......
Jó a szöveg és a zene is............
Bár az az árnyékban maszturbálós rész.....hát érdekes
YouTube=Aljas Kúszóbab - Napolaj
Amugy tök egyszerűen...............
-Michelline TZR125 nekem az volt.Jó .
Jó kedvem van. . . . . .He-He.
Mellesleg ezzen van szerelve a CBF250 is........gyárilag!
Nekem a TZR-en volt ez.......mikor vettem az Apriliát sajnos nem lehetett kapni épp, ezét arra Michelline M39 lett véve........a GS-nél meg már a pénz beszélt..........
Nem is hallotam hogy idehaza lehetne kapni, pedig pár emberke már beszélt róla:-)
Én nem tökölök ilyeneken - MEGCSINÁLOM MAGAMNAK:-)))) így az ára is csak 5000ft emblémákkal együtt:-)
erre az egyre emlékeztem:D
w-s jelű kell . .