Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjszakát.
Alkudj Roli! Rád bízom... én csak kíváncsiskodtam.

Hát, barát az ilyen?!

Egy pasihoz beállít a barátja, hadd maradjon ott néhány napig... Egy nap a pasi megkéri a barátját: hozd le légyszíves a papucsaim az emeletről. Mire az: a Te házadban én hozzam le a papucsodat? De végül rááll. Fent találkozik a ház bombázó asszonyával és a hasonlóan csinos huszonéves nagylánnyal. Megkérdi az asszony, hogy mit keres itt fent.
- A férjed küldött, hogy dugjalak meg benneteket.
- Nem hiszem! - válaszol az asszony, mire a barát lekiabál:
- Hé Joe! Mindkettőt?
A baj csak az, hogy "apa" dógzik, és esze ágában sincs idetolni a pofiját a bacik közelébe! Nem baj, bosszúból holnap megfertőzök egy egész tanteremnyi diákot
Már nagyon hiányzik a motorom...
Nézd Teddy a GS kolegának ilyen doboz van a gépén!
GSTeddy.
Ved meg, csinálltas hozzá tartótt, és én lealkúdom és megveszem tőled. . . .
Így van! Ezt a konzolt vettem 5 ropiért! Ere hátsó doboz is felrakható!
Jól értem, ugye? A 2 db 16000 Birodalmi Kredit?
Áhááááá, már értem! Oszibácsi ezt is meg tudja oldani szerintem. Hiszen a Krauser, az Krauser!
Vigyázz Ziza! Az már afrodiziákum... Juhúúúúú, "apa" követelni fogja ezután az influenzád!
Ez egy régi német doboz Nincs platnia! Úgy van kiképezve a belső moldala hogy beleilleszkedjen,kapaszkodjon a keretbe!
Vigadj Maci! Én is újítottam ma! Chillit kevertem a kakaómba! Szuperfinom!
Gyári tartót nehéz szerezni de én 5000Ft vettem az utángyártottat! Nekem két szárnyas anya gogta föl és Garantáltan nem tudott leesni!
A konzol nem téma. Azt házilag "eszkábálunk". A platni érdekel, ami a doboz és a konzol között leledzik.
Pusz Cicek!
Orrokat fújok erősen... lázilag rendben vagyok. Ma még egy kis foki, és méz ÉS forraltbor, és gyógyultan távozom a "szanatóriumból".
Nyah, megjártam a dokit... Jól benyaltam, teára meg lázcsillapítóra vagyok kárhoztatva!
Petya, tényleg nagyon szép a motorod! Grac a fiatalkori teljesítményhez!
Oké Igen ezen én is vacilláltam hogy most melyik...de kösz
16000Ft Konzol nincs hozzá de tudok szerezni! De az utángyártottra nem lehet fölzárni! Az ETZ n nekem is utángyártott konzolon volt!
Szia Macc! Hogyan vagyol, gyógyulgatol már ?
Nagyon szép a motorod! (ezt elfelejtettem mondani)
Hali Ifjú mocis!

Árat írj hozzá légy szíves! Platni jár-e hozzá?

Nem kötekedni szeretnék, de Adony az nem ugyanaz, mint Abony. Lásd. lejjebb: foghagyma! Ám a lényegen nem változtat, hiszen Adony környékén van Abony is. Éppen, mint Debrecen, vagy Győr, vagy Mezőberény!
Szia.
Ára?
Sziasztok Egy fiatal motoros benézett hozzátok
Van eladó Krauser oldaldobozaim! Jó állapotúak,jól zárhatók,két kulcs!
Nagyon Szeretek túrázni! Láttam szinte minden túrás videót az Abony környéki motoros tekergőkről és a GS500 fanokról! Klasszak vagytok Üdvözletem a túravezetőnek BLUE DEVIL nek!
Gödhös=göthös ( )