Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, igazából pár dolog foglalkoztat éppen, segítsetek kicsit...
Egyrészt, nincsen szerszámkészletem, én nem kaptam a használt motorhoz. Van valakinek eladó ilyesmi, vagy esetleg más ötlete?
Másrészt, jön a szezonra való felkészítés, és fel kell szerelni a mocit pár dologgal. Kell neki hátsó gumi - én Heidenaura gondoltam, akinek ilyen van, meg van vele elégedve? Ellenérvek? Kell neki láncszett is, de annak még nem néztem utána...
Egyelőre ennyi.
Ja, és van itt MÁV biztosított? Még nem kaptam igazolást a befizetésemről! Szerencse hogy nem motorozom most.
Köszi!
Hehe, én is egy parkolóban tanultam meg a nagyobb motort kezelni, konkrétan ráültem egy 750-es kawára, nagyon jó volt, amíg gurult! csak az volt mókás, hogy nem ért le a lábam, és álló helyzetben meg rámdőlt Röhejes volt!
Hajrá Cuci!
Ne is rizikózz, meglesz a vizsga hamar, és akkor a nyakadba veheted a vidéket! Írd meg mikor lesz, és biztos lehetsz benne, hogy sokan fognak drukkolni!
Sziasztok lányok,fiúk ! ma én is mentem egy pár kicsi köröcskét egy nagy parkolóba 15km ! sajnos még csak a kresz vizsgám van meg,és nem szeretnék rizikózni!de ez is nagyon jól esett
Apááám!

Hát hun vagy egész nap? csak nem dolgozol? nézd csak, milyen képet találtam...
Nézem.Ok

youtube:Aljas Kúszóbab: Itt az én időm
shox.hu-n napi akcióban van egy 6XXXért.
Jó-jó ,de mégis, valami más még.
Kicsit drága de csak egyszer kell megvenni.
Némá, kicsit drágá testvirem. Valami ócsó. .
sztem nem valami nagy szám! ha térdvédőt akarsz akkor csuklósat vegyél, de te tudod....
Szasztok!
Én is járattam ma 50km-t a gépet.A nap nem úgy sütött kint,mint az ablakon keresztül,de azért
ésszel lehetett menni.
Úgy látszik De sztem fordítva történt, mert a térdem előbb lett beteg. Szóval a térdem ficama telepedett át az immunrendszerembe

Ha mehetnék motorozni, elhiszed, hogy hirtelen meggyógyulnék?

én itthonról néztem őket(miközben szerelgettem a szimot:D)
2-3 óra alatt 6-8 mehetett el kb
Üdv! Én is gurultam egyet. Jó sok motorossal találkoztam, 130km lett a vége.
Hali.
2500.-Ft Szerintetek jó?
Sziasztok!

Gurultam egy jót a környéken nagyon jólesett a lelkemnek!
Na mentem Karvára!
Na gyerünk öccázasok pólót rendelni, mert ha nem lesz meg a 10, a Fiam morc lesz!
Rendelni itt:

http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Úgy láccik Dorcsi, az influenza ráment a térdedre!
Tüsszög is?
GYÓGYUJJÁ! Menni kell motrozni!
Szép napot!

Jobbulást Dorina!

Most úgy elmennék egy körre a géppel. Csak itt a környéken kocamotorozni. Bezzeg nyáron nem sikerült valahogy.
Baj van... Tegnap este elfelejtettem a lábam,mert valamiért nem fájt... és leguggoltam! Azóta megint alig tudok menni. Szal asszem ebből hétfő reggel újra traumatológia lesz Elviszel?

Blúúú! Ha ez megnyugtat, én sem gyógyulok, pedig már tegnap este tejjját is ittam, pedig köztudott, hogy nagyon utálom! Sebaj, talán nyárra rende jövünk, mire mehetünk valami csodás helyre!