Már annyian vagytok influenzások hogy már megvan a népességi megbetegedési arány, ugy hogy én most kimaradok belőle No persze én Nod32-öt használok és az mindenféle virusra jó, állitólag
Tegnap a főnököm, amikor meglátta hogy nyavajás vagyok, aszonta válasszak, mit akarok inni. Tele van a szekrénye, whisky, rum, pezsgő, bor, sör, minden! Le akart itatni Jagerrel, szerinte is ez a megoldás! Bezzeg amikor női főnököm volt, azt akarta, hogy lázasan is ott gürizzek!
Áhhh, dehogy alkesz! Bár minden okom megvan rá, hogy annak tűnjek! Csak szeretem a "hasznos" oldalát a szeszeknek...
Szilveszter óta egyetlen söritalt tettem a magamévá és a tegnap forraltborot, jah és disznóvágás is volt 2 hete. (ÚÚÚÚÚÚÚ, bakker... lehet, hogy tényleg bajom van a párlatokkal, főzetekkel, és erjesztett különlegességekkel?! )
Jááááááááááááááááájjjjj... fékezni köll akkor.
Hát, a hozzávalók megvannak, csendes magányomban akár be is borozhatnék, de asszem a doktor kivágna a rendelőből a vizitdíjjal együtt. Marad a mézes tea.
Figyeld Maci receptjét. Tegnap betoltam este 2 gerezd fokhagymát (kicsit bevagdalva) 2 evőkanál mézzel. És a lényeg az a 4 deci forraltbor volt amit utána ittam! Mára már csak kicsi orrfújás maradt. Próbáljátok sorstársaim, próbáljátok! Ha tehettem volna, akkor ma pálinkával indítottam volna reggel... tuti, hogy még az orrfújás is elmaradt volna!
Mindenkinek jobbulást, akit ledöntött a lábáról a mikroorganizmus.
Nyuszi, nem tűntem el, skubizok, meg visszaolvasok ám!
Maci, Blue, sorstársak lettünk! Itthon prüszkölök már én is a meló helyett!
Cica, az a 180 nekem is soknak tűnik, de nem mertem még kipróbálni
Én csak a radarhoz értettem, lokátoros voltam
Gondolom a laser is hasonlóan müködik, csak pontossan.
Gondolod hogy a B---- az segit? Szedjél B vitamint hátha akkor nem látszol
És ha gőzöm sincs az üzletvezetésről?
Engem nem zavar, majd beletaunlok, csak a zimacs főnöke féle gyógykúra legyen rendszeresítve.
ha valakit érdekel egy egész jó hely (hangtechnika, üzletvezetői poszt), akkor zaklasson.
Erről lemaradtál! Piet decemberben (?) vette meg élete második GS-ét.
Valamit be kell szereznem:-)))))
A bandi digitális órája: 178.......az csak 160
Macc: nem rontod az imidzsed, ha bevallod azt amit mi már régen tudunk!
Jobbulást minden kedves göthös pajtásnak!
Nemsemmiadagottermeltetek, amióta nem olvastam bele a fórumba. cirka 16 óra alatt!
Szilveszter óta egyetlen söritalt tettem a magamévá és a tegnap forraltborot, jah és disznóvágás is volt 2 hete. (ÚÚÚÚÚÚÚ, bakker... lehet, hogy tényleg bajom van a párlatokkal, főzetekkel, és erjesztett különlegességekkel?! )
Jááááááááááááááááájjjjj... fékezni köll akkor.
Az a mézes tea is penge megoldás némi rummal... Persze, csak doki után!
Figyeld Maci receptjét. Tegnap betoltam este 2 gerezd fokhagymát (kicsit bevagdalva) 2 evőkanál mézzel. És a lényeg az a 4 deci forraltbor volt amit utána ittam! Mára már csak kicsi orrfújás maradt. Próbáljátok sorstársaim, próbáljátok! Ha tehettem volna, akkor ma pálinkával indítottam volna reggel... tuti, hogy még az orrfújás is elmaradt volna!
Mindenkinek jobbulást, akit ledöntött a lábáról a mikroorganizmus.
Nyuszi, nem tűntem el, skubizok, meg visszaolvasok ám!
Maci, Blue, sorstársak lettünk! Itthon prüszkölök már én is a meló helyett!
Cica, az a 180 nekem is soknak tűnik, de nem mertem még kipróbálni
Mindenkinek egészséges(ebb) napot!
Mellesleg a sörben rengeteg B-vitamin van... ilyen B, meg olyan B... és sok sör után valóban láthatatlan lesz az ember!
Gondolom a laser is hasonlóan müködik, csak pontossan.
Gondolod hogy a B---- az segit? Szedjél B vitamint hátha akkor nem látszol