Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehehe Szép, ügyes, na de mondd, TE mit tudnál cserébe nyújtani, hm? Ezt a pasik valahogy mindig elfelejtik...
Különben is, ő ügyesebb!
http://www.youtube.com/watch?v...
Hogy ellenőrződ: megnézed mikor csuszik meg fékezéskor vagy kanyarban? .
Ha erre gondoltál akkor csak ovatosam, külömben az idomjaid bánják őőő a tieid ill a motoré
Hát, ha észben tartom, hogy kb mennyit bír, és ellenőrizgetem, nem lehet baj..
Igaz, most is Heidenau van rajta, és párszor csúszott, de a kopottságnak tudtam be...
Kisasszonyka? Ez tetszik!
OKé, értem én, el is hiszem! Lehet, hogy azok a helyek hirdették csak így, amiket találtam.
Nem hinném, hogy a szezonban el fogom teljesen koptatni, persze ki tudja... De ha nektek, nagy darab sokattúrázós embereknek jó, akkor nekem, kisdarab óvatosan tekergős kisasszonynak is jó lesz!
Blue, akkor a Banditodon is Heidenau van éppen?
Blue te egy profi tekergő vagy, és tudod hol vannak a határai a Hejdenaunak. Mig a kisasszonykának no meg több gyakorlatlannak (mint én a nagyon) a lehető legjobb gumit érdemes vállasztani, hogy ne legyen olyan közel az a határeset.
Na lányok!

Megtaláltam a felvételi lapot:-)
Minden olyan nő érdekel aki tudja ezt nyújtani! Esetleg ágyba is:-)))))
Egy ingyen túra a minimum........

http://www.youtube.com/watch?v...
Kisasszonyka:-)

Heidenau KISEBB MOCÓRA?
Tegnap jegyeztem meg, hogy a Pásztoynál BANDITRA CSAK AZ VAN....és ugye a Bandit teljesítménybe és súlyban is NAGYBAN veri a GS-t.....

De talán az is elég ismérv hogy esSO, Erik, ÉN folyamatosan használtuk...........

Egyedül csak és CSAK annyi gond van a HEIDENAUVAL hogy nem tud annyit elmenni, mint pl egy márkás gumi.......ezért írtam hogy ne is várj tőle annyit.
Igen, én is arra gondoltam, hogy ott veszek csizmát. Meg esetleg protektort.
Én a dzsekimet vettem kint, 30ról volt leakciózva 20ezerbe. Most majd nadrágot veszek a kiállításon.
Én tavaly ott vettem a csízmámat! Üzletben néztem 40-42.000.- Kint megvettem 27.000.- ért!
Idén is kimegyek az bizti!
Igen, szeretném nem túl drágán megúszni, és mivel ez lesz az első aktívabb szezonom, nem hiszem hogy annyira fogok teperni. Szállítgatni nem nagyon szeretnék, inkább egy helyben volna jó megoldani, esetleg cipelt gumival. A motorom jelenleg jó messze van Pesttől (Mohács környéke), elképzelhető, hogy a gumicserét is ott oldom meg - az egyéb szerelnivalókat mindenképp. Ahogy elnézem, a Heidenau-kat inkább kisebb motorokra írják a boltok. Az ára kétségkívül vonzó. :) Még néhány hét azért lesz, mire eljutok a cseréig.
Kesztyűből is szokott ott lenni ilyen akcio?tavaly csak a gépeket néztem:D
érdemes lenne bocs
Szeva.
7. Nemzetközi motorkerékpár szakkiállítás - Hungexpo
Talán érdemeslenne, mindig várható valami akció.
Átlag:10-40%-ig.

///Ez csak 1 hozzászólás.///
DE ércsed meg , a legegyszerübb ha olcsón megveszed a gumit, elviszed a gumishoz és ött 10 perc alatt felszerelik. Nem kell kocsi hogy cipeld ide oda a kereket, nem kell szeregetni.Szinte smmit nem spórolsz ha a kiszerelt kereket fuvarozgatod.
Én csak a Heidenau árait néztem meg, de igen-igen korrektek! Még a relatíve drágább beszereléssel is jó ár. Nálunk 1000/gumi a szerelés, centírozással együtt. Bár én kiszerelt kereket vittem.

A partihordód honnan van?
oppácska! megint felkavartam az állóvizet. sorry
Ha szerelőnél veszel (jó árom) gummát, és ingyen vagy olcsón) szerelik, jól jártál. Ha garasodkodsz (mint én, meg..) megpróbálod a legolcsóbb helyen a gumit, aztán a lehető legolcsóbban a szerelést. Ha spec szerszám kell, és még mindíg olcsóbban jössz ki: főhajtós szmájli.
Amit Zimacsról feltételeztem (sorry ha nem igaz): olcsón keres gummit (írta a heidenaut. A pásztóy árai hol vannak a Mafokaerhez). Pesten hajlandó érte 20-30km-t utazni. Sőt. szerintem ki is tudja venni a kereket (ha nem segítek, szólj, zugló). Kérdés, h kocsival meg tudja-e oldani a szállítást. Mindegy. Ha jól szervezi, és van kocsija, egy délelőtt alatt garantáltan meg tudja oldani.
De! Talán várjuk meg őt
Akkor te több szempontból rosszabbul jártál
Írtam hogy hozott gumiból volt ennyi! (egyébként vettem már náluk 20 e Ft-al olcsobb uj gumit is- sejtheted mennyi egyébként annak a guminak az ára )
Természetesen én is a inklusive ki és beszereléssel csináltattam, és max 10 perc.
Hangsulyozom hogy az első kerekemet csak spéci emelővel lehet kivenni.
Na mindegy, fő hogy mindenki meg van elégedve a szerelőjével és ha mindenki egy helyre menne sorbanállás lenne és ki tudja lehet már nem lennének olyan vevőbarátok- volt már olyan Magyarországon.
Ezt Gyöngyhalász írta.....és ha jól emlékszem meg is kapta mindenki az ücsijét:-)
De ugye ennek idestova már 2 éve - vagy 3?
Fanatikus?

Azt azért nem mondanám, csak mindent lejegyeztem amit csináltam a motoron.......de ugye ennyi is volt, hiszen már nincs GS - így nem tudok jegyzetelni se............
Tehát hogy bővül e a GS Sufnituning oldal az már rajtatok múlik
Piet!
Szerintem baromi drágán szerelték fel a gumijaidat.Én eddig kétszer cseréltettem a gumikat és mindkétszer Érden a Méraynál csináltattam illetve vettem a gumit. Először ingyen tették fel, másodszor pedig 2000 Ft-ért cserélték (összesen),mert nem a vétel napján tetettem fel.Az árban benne volt a ki és beszerelés is.Az egész kb 30-40 perc volt.Nagyon korrektek és a gumiból mindig sikerült alkudni egy kicsit.
Csak javasolni tudom őket.Ja és ha nincs olyan gumijuk éppen amit kívánsz,akkor megszerzik gyorsan és már mehetsz is.
Köszönöm Dawntez! Szép vasárnapot mindenkinek. Már amennyire lehet. Itt csurog az ég hajnal óta.
dawntez! Minek bonyolitani az életet, nekem a Yamahára (Thunderaceéra) a Pásztoynál az elsőt 3-ért a hátsót 1,5 e Ft-ért cserélték le hozott gumival. (Nálam nincs középstender ,így az első kerékkivétel sokkal nehezebb mint a hátsó). És ezért hozzá se kellett nyulnom a kerékhez,(nem kellett szerelgetnem,oda-visszamenni) sőt be se kellett jelentkezni , 10 perc alatt megvolt.
Mégegy!
Van egy feleslegessé vált (üres) Zipfer-es partihordóm! Oldaltáska, vagy más projekthez valakinek? Szóljatok, mert kidobom!
Jó reggelt Mindenkinek!

Zimacs:
Én november végén, és január elején vettem Heidenau-t. itt találtam a legolcsóbban. Netes regisztráció, és rendelés után korrektek voltak, néhány nap (2-3) múlva mehettem érte. Aztán kivettem a kerekeket és elvittem ide. Decemberben még 3 ezret kért érte a srác, januárban már csak 2-t. (Gumi le, új fel, centír). Ha motorral mész elvileg +ezer pénz a kerékszerelés. Az oldalukon még nincs fennt az új cím, de a Mofakertől nem nagyon messze lőrincen van. Előtte kér egy telefonos egyeztetést a srác. Ha ügyes vagy egy fél nap alatt túl vagy az egészen. Mióta fennt vannak talán ha 200 km-t mentem, így tapasztalatot hadd ne írjak.

Szép napot mindenkinek!