Használd nyugodtan a Heidenaut, én is azzal tekerek 2 éve, probléma nélkül. Sőt, jobban meg vagyok vele elégedve, mint az előző Metzelerrel.
És szerszámom nekem sincs, úgy hogy nyugodt legyél. A GS-hez NEM KELL szerszám!
Láncban én az RK-t ajánlom, a nagyvas.hu-n van jó áron, meg olaj és szűrők is. Én össze szoktam vonni a rendeléseket a postaköltség miatt. Az RK erősebb, mint a D.I.D. Hápié nekem gyanusan olcsó, sztem vmi gyűrű nélküli krosszlánc. De ez az ő baja, vagy a majdani vevőjéé.
Ha nem jön csekk - és eljön a február 1.........akkor MEGSZIVTA MINDEN EMBER - mivel ha baleset történik, akkor NINCS BIZTOSÍTÁSA - vagyis saját zsebből penget
VAGYIS akinek nem jött csekk, vagy nincs nála igazoló papir - akármi az hétfőn röppenjen rá a témára!
Már nincs csak 5 napotok!
1., szerszámkészlet KUKA....... egyes egyedül ami jól jön az a gyertyakulcs.......de ugye ennek se veszed hasznát ha nincs nálat pót gyertya
Ha jól emlékszem amugy a készlet tartalma:
10-12; 14-17 villáskulcs
gyertyakulcs
rúgófeszítő kulcs
egy hosszabító cső (erőkar)
fogó (a leggagyibb holmi amit láttam)
egy sima/csillag csavarhúzó és a nyele
Ebből ami tényleg bármikor kellhet és ugymond "specifikus" az a gyertyakulcs......
A többit bármelyik leálló motorostól-autóstól beszerezheted.....
A rugó feszités lenne a másik, de ugye azt 1x beállítod azt utána fölösleges hozzányúlni.
3., LÁNC.... pénztárcafüggő..........DID, RK vagy Hápi tanácsa.....
A lényeg hogy a tipus és a szemszám egyezzen - és lehetőleg fogaskerekekkel együtt cseréld - különben a régi fogak megeszik a láncot.
Hellóka!
Nekem MÁV biztosításom van , én megkaptam már a csekket.
Kifizettem az egész évet 13.000 körül volt.
Tél elött cseréltem láncszettet, mindent a NAGYVAS-nál rendeltem, itt volt a legocsobb.
Czetka láncot tettem fel 10.000 körül ( Ha a KTM-re jó akkor a GS-re is)!
h=210Km/h