Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szép! Érdekes, hogy magas sarkúban táncol...
Ez az egyik kedvencem...
http://youtube.com/watch?v=A7R...
Hm... Akkor ha egyszer bulizunk, és én rázom magam, akkor Neked is kell! Vigyázz, nem felejtek!
Ez nagyon nagyon profi! Irtóra tetszik!
Már Én se tudom, csak azt hogy évek óta nem voltam enyire padlón
Pedig nem is táncikáltam igazából semmit...
Blue benned most az aktuális influenzavirus honol? vagy hátbaveregettek?
Szijjasztok! Megjött az illetékes kartársnő, vagy mi ...

Jajj, Blue, nem mondod, hogy még mindig a nyavalyával küzdesz ? Szegény...

Amúgy: sztem a popórázós kiccsaj nagyon rendben van mind alakilag mind mozgásilag . A másik csajszi másik stílus, de nem üt át rajta a "nő" .

És, ha már szóba került a hastánc: igaz, ez kicsit már "robotikus", tulajdonképen egy technikai bemutató, de ilyen izolációt én még nem láttam :
http://youtube.com/watch?v=Yam...
Üresen?
Mit kezdjek vele?
Dugd fel valakinek! Az már egy szép produkció lenne!
Az már csak a felajánláson múlik, hogy mikor hastáncolok neked
Tudod.....minden megoldható csak az ellenértékét kell felvillantani:-)

Én tropa vagyok....és ÁLDOM az eszem hogy nem tököltem tovább hanem betegusz állományuszba jöttem......
Hordtam már ki pár kórságot lábon (az orvosom meg hülyét kapott)......de sose usztam meg következmények nélkül........
Nők esetében meg ez eleve gázosabb téma.......főleg ha még nincs családja..........
Értelek. Meg igazad is van, én sem voltam senkivel se ugyanolyan. Ugyanis ez kettőn múlik. De ha van egy konkrét elvárásod - mint ahogy azt a videó is szemlélteti - akkor a másik félnek is lehet, és itt jön be a kérdés, hogy találkozik-e a kettő. Mókás lenne, ha pl. hastáncolnál egyet itt nekünk!
Egyébként nagyon érdekes, hogy mi mindent hozhat ki az emberből egy megfelelő, vagy nem megfelelő partner. Utóbbi eset sem biztos hogy mindig rossz, én spec sokat tanultam belőle, és tudom, mit csinálnék másként.

Jobbulást a hátadnak! Én már egész jól vagyok, nekem csak a fejem fáj, meg a hormonokat kavarta egy kicsit meg a nyavaja. De szerintem szerdán már dolgozom.
Dawn!

A hastáncos kritikust Mocicca személyébe keresd:-))) ÉN láttam mit tud:-)))) HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
De visszatérve a rázásra......... meg a dögrováson lévő egészségügyi OFF-Topicolásra:-))))))

Én most semmire nem vagyok képes ...........a dögrovás ráment a gerincemre - és a medence/gerinc csatlakozásra........
Semmit nem aludtam,haldoklom...........egész éjjel vándoroltam a lakásba (még jó hogy egyedül vagyok itthon).....probáltam ágyban, a gyerek ágyában, földön, fotelban, ágyban/ a lábaim meg a falon aludni - de semmi.............
3-kor mint a bagoly keringtem a lakásba.............
A poén hogy ha járkálok, vagy ülök akkor nem fáj.........de ahogy megszünik a terhelés üvölteni tudnék.......
esSO: Honnan lenne? kiürült vazze , ELFOGYOTT! Buli volt , alig élek, már napok óta

Blue: A hastáncos hölgy sztem is jobb! de vigyázz, nemsoká jön vmi illetékes elvtárs(nő), aki már látott olyat, aki hallott arról aki beszélt vmi hastáncossal .

A hordó senkinek?
Nézegettem persze, hiszen BUX indexbe vágó téma lesz...........

Vizimi barátom tud szerezni akciós Avon gumikat (Bárkinek!)...........meg ugye néztem a többi márkákat is...........
De remélhetőleg (és sajnos) a gumicsere nekem olyan 2009 ősszén lesz csak esedékes..........
A pópórázósnak VAN PÓPÓJA:-))) csini pocija és szerintem Légzsák is van a pulcsi alatt:-)

Amugy meg hogy Én mit tudok?
Amit nem próbáltál még azt nem tudhatod:-)))))))

Komolyravéve a szót - idegroham kerülget az ilyen feltételes kérdéseknél....
Hiszen az, hogy az adott helyzetben KI - milyen...az 2 emberen múlik.
Lehet hogy életem eddigi legnagyobb szerelmével se voltam olyan kedves és gyengéd - mint amilyen veled tudnék lenni.........
Miért? Mert nincs viszonyítási alapom..........vele már voltam - veled még nem
Kérdezd meg a V1 túrán a mögöttem lévőket, hogy mennyire tapad egy kopott gumi...........
tudnának mesélni:-))))) de még Emi beszámolójában is benne van.........

NEM KICSIT CSÚSZIK!
Blue a kopott gumi jobban tapad, csak hogy tudjad
Persze por, meg viz esetén más a helyzet
ja fejben, meg a majré is
ÚÚúúúgy tudtam, hogy erre ráharapsz! Ja, elekro groovy boogie, vagy mi, de nekem nagyon tetszik, olyan laza. Betehettem volna valami hastáncosnőt is, de az nem lett volna poén! Bírom amikor vitatkozol Egyébként a popórázós csaj se volt semmivel teltebb! Tök csontváz volt az is!
De: a lényeg kimaradt a válaszodból. Tán nem szándékosan? Mit tudnál TE cserébe nyújtani?
Ja igaz is, új a motorod.. Csak azért kérdeztem, mert ezek szerint nézegetted a gumikat már a Banditra is.
Valóban nem fogok 140el gyorsabban menni! Ez így igaz.
Köszi a tanácsokat.
Piet!

a határ a fejben van!
Esély Petya a Heidenau-n is eltüntette a majrécsikot........szóval az is dönthető TÖKIG
Hát, én a jelzőcsíkra gondoltam, meg a bordázatra...
A csúszás kanyarban volt, eddig 2x fordult elő... Fékezéskor nem csúszott, bár nagyot fékeznem nem sokat kellett.
Vita:-)))))))))))))))))))

Ügyesebb?
1., a zene nem a stilusom.....
2., nem igazán nőies.....se a mozgás, se a nő........Én szeretem a nagyobb idmokat:-)
3., ez az ugri-bugri - kapálódzós tánc ez mi? Elektro-bugy-dance-funky-break?

Ráadásul egy ilyen táncikával az ágyban nem tudni mit kezdeni - mert abban mi a jó ha a csaj össze-vissza ugrál? a SÁTOR egy helyen áll:-)))))
Kisasszonyka:-) Akkor Én ennél maradok:-)

A csúszás.....
a., Kopott állapot
b., hideg gumi

Általában ez jellemző Magyarországra! Amivel nem húznak le téged az SZAR........
2 éve bárkit megkérdeztél hgy LOUIS? Kiröhögöt és mondta hogy menj vegyél GAGYIT....most meg a motoros boltok 80-90%-a LOUISos holmit árul......... (persze mert erre van kereslet!)

Félreértés ne essék! Egy Heidenau nem egy Dunlop Sportmax! De ugye Mi nem is arra használjuk a gépet amire a Sportmax kell........
Arra hogy szépen (140-ig) eljárkálj vele.....arra bőven jó a Heidenau is!

De tessék:-) Itt a hármas:-)
esSO - bedől a kanyarba
Erik - Gyors
Én meg? - Sokat mentem vele esőbe is!

Egy dolog van - de ez ugyis mindegyiknél! - A FRISS GUMIVAL 500km EXTRA LIGHTOSAN! Mert ott NAGYON csúszik! Esőbe ne indulj el FRISS gumival!

Banditán?
Édesem:-) 1501km van a Banditba......szerinted már cserélni kellett a gyári Bridgestone-t?
Az bizonyos, hogy azért erre a dögre már nem teszek Heidenaut! De csak azért, mert nekem ez a bügyküs nem tetszik......hiszen nem enduróm van:-))))
Szóval igencsak a zacsim markolászák majd - mikor elkopik a guma, hisz erre már nem 10.000ft egy db.