Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hát, akinek nem volt, az nem is tudhatja milyen....

Te Zsoké! esSO-nak iagaza van abban, h nem való neked a motoros ruhád. mosd már ki 90 fokon, aztán add nekem! nyusz-nyusz

Spyke-ruhákat hol lehet venni? van esetleg valakinek mailcíme?

Ismer valaki olyan varrónőt, aki cordura-ruhát szab át?
Biztos kikérnék maguknak a sznobok, plázacicák, egyebek, ha tisztában lennének azzal, hogy ebbe a kategóriába tartoznak!
Látod Nyuszi, mit tesz a nikotinfüggőség? Elfelejti az ember mi a jó.
Biztos kikérnék a maguk nevében a sznobok, a plázacicák, az egyetmisták is, dehát én nem tudok a nevükben nyilatkozni.

A dohányzás pedig rossz szokás, értelme semmi, sok pénzbe kerül, káros, büdös, függővé tesz.
De hát minden ember csinál hülyeségeket és nem azért szeretjük.
Meg még tudod mi? Férfinak SÁRGA motoros ruha!
Köszi!
szánalmas a......... kikérem a dohányosok nevében!

lehet szánalmas a sznobság, a plázacicasság, az sok kis köcsög egyetemista balfék aki egy szöget nem képes beverni a falba, de okosokat tud mondani.......folytassam?
Na ezek a szánalmas dolgok, de nem a dohányzás:-)))))
Á, nem támogatom az ilyesmit.
Már a dohányzás is annyira szánalmas dolog.

Szóval gyerekek: pohár tej, tiszta fej!
itt egész hasonlók is vannak
Mé nem szóltá előbb, vittem volna neked szeduxent.

Zsoke!
A dolog így müxik: csinálsz magadnak (akár ) egyet, és ha felnő, NEKI osztogatod az okosságot!
Akkor épp földönfutó gyalogkakukk voltam. Már csak a telefont vártam, hogy mikor mehetek a paciért. Azér" is csorgattam úgy a nyálam minden GS láttán. Viszont azóta sem láttam számomra szimpatikusabb szélfogót. gratula hozzája!
Üdv Mindenkinek!
Igen rémlik vmi hasonló eset. De te nem a gs-es voltál, ugye?
Jó reggelt!

Ne parázz, fiatal még az idő. Majd délután 2-kor próbáld újból.
Addig csavarj el egy cigit és hallgass Bob Marley-t.
Apunak egy szót se! Kiborulna, ha abbahagynád a sulit.
dobálj el dolgokat és vedd fel őket..... nem értem mi ebben a nehéz..............
Szép jó reggelt!

Valaki küldjön nekem lécci egy Xanaxot vagy valami idegnyugtatót, mert bekómálok az idegtől! Ma kéne tárgyakat felvennem, de a neptun alig lassú! Fél9től szenvedek vele... Lehet befejezem, és be se megyek a második félévre, így legalább lesz időm itt nyomulni és moccozni Mit szólsz, Apu?
Jó reggelt! Hétfőn rendeltem meg a deknit meg az emblémát Benkőéknél. Pénteken már hívtak is, hogy mehetek érte.
Ma tépek ki érte Tarcsára. Ja! A kettő együtt nem egészen 8000-ből kijött.
Dawntez! Asszem veled összefutottam ősszel és váltottunk pár szót a Fogarasi tecskó parkolójában a plexiről...
Persze, ezt Én is így gondolom................hiszen ez szokott lenni.
Mikor jó idő van vagy nem érek rá, mikor meg rossz? No akkor persze hogy szabad vagyok.............

Sebaj......most a sporolást tudom legalább erőltetni.................bár egy részét elviszi a gyógyszerszámla
mire felépülsz újra jön a rossz idő egy hét és beköszönt a jégkorszak.szerintem
amugy én is 5 nap alatt talán ha 2-3 órát voltam kint.ma a gyógyulásom elősegítésére citromba haraptam,szó szerint,mivel nem volt más c-vitamin forrás itthon.
No még 1 hét dögrovás........
Nem értettem mit kvartyog a doki, de nem engedett még melózni a gerincem miatt (ezek szerint van?)....szóval visszazavart az ágyba.
Hazafelé sütött a napcska........száraz/szárad az aszfalt......Hűűűűűű de kimennék már egy kicsit....... (5 napja nem voltam kint és ez a szobafogság nem az Én világom)
sziasztok :) látom zajlik az élet :) visszatérek remélem és idén tudok veletek motorozni:S csak gyógyuljak meg addig! Üdv Mindenkinek!
Persze, csak a magam nevében tudok nyilatkozni: munka van , sok, csak néha tudok ránézni a fórumra.
Halihó

Nincs nagy mozgás

Van olyan amikor este leülök és van 5 oldal
Halihó!

Nagyon sokat termeltetek, amíg én átaludtam a mai napot!

Holnap reggel megyek Sopronban és ott leszek csütörtök estig