Biztos kikérnék a maguk nevében a sznobok, a plázacicák, az egyetmisták is, dehát én nem tudok a nevükben nyilatkozni.
A dohányzás pedig rossz szokás, értelme semmi, sok pénzbe kerül, káros, büdös, függővé tesz.
De hát minden ember csinál hülyeségeket és nem azért szeretjük.
szánalmas a......... kikérem a dohányosok nevében!
lehet szánalmas a sznobság, a plázacicasság, az sok kis köcsög egyetemista balfék aki egy szöget nem képes beverni a falba, de okosokat tud mondani.......folytassam?
Na ezek a szánalmas dolgok, de nem a dohányzás:-)))))
Akkor épp földönfutó gyalogkakukk voltam. Már csak a telefont vártam, hogy mikor mehetek a paciért. Azér" is csorgattam úgy a nyálam minden GS láttán. Viszont azóta sem láttam számomra szimpatikusabb szélfogót. gratula hozzája!
Ne parázz, fiatal még az idő. Majd délután 2-kor próbáld újból.
Addig csavarj el egy cigit és hallgass Bob Marley-t.
Apunak egy szót se! Kiborulna, ha abbahagynád a sulit.
Valaki küldjön nekem lécci egy Xanaxot vagy valami idegnyugtatót, mert bekómálok az idegtől! Ma kéne tárgyakat felvennem, de a neptun alig lassú! Fél9től szenvedek vele... Lehet befejezem, és be se megyek a második félévre, így legalább lesz időm itt nyomulni és moccozni Mit szólsz, Apu?
Jó reggelt! Hétfőn rendeltem meg a deknit meg az emblémát Benkőéknél. Pénteken már hívtak is, hogy mehetek érte.
Ma tépek ki érte Tarcsára. Ja! A kettő együtt nem egészen 8000-ből kijött.
Dawntez! Asszem veled összefutottam ősszel és váltottunk pár szót a Fogarasi tecskó parkolójában a plexiről...
Persze, ezt Én is így gondolom................hiszen ez szokott lenni.
Mikor jó idő van vagy nem érek rá, mikor meg rossz? No akkor persze hogy szabad vagyok.............
Sebaj......most a sporolást tudom legalább erőltetni.................bár egy részét elviszi a gyógyszerszámla
mire felépülsz újra jön a rossz idő egy hét és beköszönt a jégkorszak.szerintem
amugy én is 5 nap alatt talán ha 2-3 órát voltam kint.ma a gyógyulásom elősegítésére citromba haraptam,szó szerint,mivel nem volt más c-vitamin forrás itthon.
No még 1 hét dögrovás........
Nem értettem mit kvartyog a doki, de nem engedett még melózni a gerincem miatt (ezek szerint van?)....szóval visszazavart az ágyba.
Hazafelé sütött a napcska........száraz/szárad az aszfalt......Hűűűűűű de kimennék már egy kicsit....... (5 napja nem voltam kint és ez a szobafogság nem az Én világom)
Te Zsoké! esSO-nak iagaza van abban, h nem való neked a motoros ruhád. mosd már ki 90 fokon, aztán add nekem! nyusz-nyusz
Spyke-ruhákat hol lehet venni? van esetleg valakinek mailcíme?
Ismer valaki olyan varrónőt, aki cordura-ruhát szab át?