Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

Huhhhhh

Megnyugodtam
Azé" ez tudás Mactó!
Hi Viktor!
Nem fog ütközni Brno-val az biztos! Mi is pályázunk oda!
Átmenetileg ... De utána csak rosszabb lesz ...
Azt nem javaslom. Akkor csak sok teja sok mézzel. És sok fekvés, az a térdednek is használ...
A páleszt sem szeretem... A pezsgő gyógyít?
Jááájjjjáááájjj, a lábacskám kezd jobbulni, de kötés nélkül nem tudok menni Mert akkor mindig rosszul lépek vagymi és kifordul... Mámindigezlesz?
Nemnem, az Dorcsinál direktcsakazértis foKKKKhagyma! Igen, tegnap sikerült már be is lázasodni, most is csak döglődöm, alig látok ki a fejemből...

És légy türelmes, ha wiwen jársz
Sztem mézespáleszt, Dorcsi;)
foghagyma=fokhagyma

Mááá tejis gödhös vagy? lábad gyógyulgat?
Dr. Maci!

Ha nem szeretem a borot, semmiféle állapotában, akkor mit igyak a foghagyma mellé gyógyulásom reményében? (aztaaa, mekkora foglmazó vagyok )
SWIFT.1.3-as, Kb:70-73Km/h==Trafi=75Km/h-a. A fénykép ára:6.000-Ft.- . .---Gyári!
FZS400, Kb:60Km/h==Trafi=Kb:70-75Km/h. ///Huncutság:=FZS600,láncszett. ///.---Nem gyári! Ez nem én voltam.
Köszi! Én mozgatom magam, oszt mégis elkapott. A munkahelyemen egy hétig bírtam, minden nap teleköhögtek, de aztán elfáradt az immunrendszerem..
Nem baj, jókat aludtam.
húú, nagy kő esett le a pici szívemről!
Ebben azért ne reménykedj!
akkor most nem fox ezután hozzámszólni?
Szijjasztok !
No, végigolvastam. Hááát, én elgondolkodva figyelem ezt a csalásos dolgot. Nem értem, hogy akkor nálunk a 40-es táblánál miért kezd el óbégatni a villogó mérő 42-nél, hogy "TÚL GYORS! LASSÍTS!"

Zimacs: háát, egyszerűen muszáj volt kipróbálni a nyáron, h hol szűnnek meg a pacik. Hát, valahol -névlegesen - 170 környékén, onnan már csak vánszorog a mutató .
Maci, egyed a fokhagymát a mézespálesszal, gyógyujjá megfele! Ez Zimacsra is érvényes meg mindenki másra is, aki épp az immunrendszerét teszteli .
Tessék eljárni mozogni rendszeresen! Engem még nem találtak meg kórokozók .
Késő, meg vagyok sértve.
Igen, olyan sárga neked kell ,legkésöbb a husvéti Nyuszikusztól
Köszi a gratulációt
NAggggyon pöpec! Szép a tank színe nagyon! akkor utólag is grat!

Nem lenne Zsoké a főnim, mert az egy másik cég. Ők kisker, mi nagyker vagyunk. De a sárga rucc jöhet 38-as méretben! szempillarezegtetés....
nemtom, nem vagy üzletvezető.

de nem hiszem, h idült alkeszokat alkamaznának!
Na ja, de főnöki pízbül kap egyet céges karira.
Kormánymagasitő: nem tom miért jó csak 2cm-t emel
Főninek születni kell
Akkor Nyuszi főnöke lennél? Szerintem akkor a sárga szerkód buktad.
Szép hát! A thundert nem is használod? Miért jó az a kormánymagasító?