Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Látom a sebességröl van szó, ezt (csak érdekesség képpen) meglehet nézni ,bár ennek is csal az órája de nem semmi http://www.youtube.com/watch?v...
Csak helyeselni tudok! És kiegészíteni... nem csak a japán mocik órája csal, hanem minden analóg óra + 8-10%-ot. Autó, motor mindegy.
Pedig így van! Cca 10%, tehát a Te 180-ad nagyvonalakban 160 környéke.
Szia Dorcsi!
Nem ám lebuktatsz apa előtt! Akkor most csókolóztunk?
Mindegyiké?
Ennyire? Azé nehogy már 155 legyen a 180... .
De tényleg hiányoztam azon az órán .
Virágszálam!
Minden japó motor órája csal gyárilag. Direkt! Nem Pöfit szidjuk, hogy lassú!
Volt már ez itt sok× téma, de ezek szerint hiányoztál akkor.
A legjobb moccig, meg hogy legyen ott mindenhol, addig rendben is van, de hogy a Keeway oldalán virítson...? Hát nemtom .
Nah, most akkor tessék már elhinni, h a 180 az 180 volt , egy XX is jött velem, azon is 180 volt!
Irgumburgum !
250essel könnyű!az más világ! dupla annyi paci
a szerelést nem számoltad!
Sziasztok!kalev ezt sjnos meg kell cáfolnom ETZ-250 1985-ben (kelet)Németország-Magyarország 840 km + este még 80km levezetésnek !
Elvileg lehetne, de akkor le sem szállnál róla egész nap. 24 órába beleférne.
Azt írtam: valszeg fojtatlan.
Igen, azt belátom, hogy szebb. De ne keseredj el, neked is vannak értékeid - majd csak rájövünk egyszer, hogy mik azok.

Tesztnap:
Hogy mert az oda beállni közénk?
És Teddy hova teker olyan nagy leizzadva?
azé nagggyon jóóóó vóóóót!
de mz-vel képtelenség 1 nap alatt 900km
Kb így kell beszélni egy igazi benzintyúknak!

Menj át Cicához,és fertőzd meg. Nincs mesze tőled.
Ömlesztve..................

94-es bandit 21.000-rel? Ez ugye csak vicc.......már a belpiacos korába beletettek ennyit..........
14 éves motor......átlag NAGYON GYENGÉN legyen 3-4000km/év...........még az is 56000km
Szép -szép.... és? Ez csak a fényezés.............

A másik fele a VÉGSEBESSÉG....... Bocs, de ezen mindig röhögni tudok.........
Az Én mocim megy 220-at...ÉS? SOHA NEM FOGOK ANYIVAL MENNI.............
Nem mindegy? Mind a kettő megy 160-al..........és mint látszik PÉNZED az nincs, szóval készülj fel hogy itt már eszi az olajat, benzint és a legdrább dolgot: A GUMIT! No meg a láncot...........

PLUSZ! a 400-hoz adjál hozzá még egy keveset ÁTÍRÁSI KÖLTSÉGNEK.....és bárhol veszem (nem ismerőstől) akkor első dolog a nagyszervíz........
Szóvala 400-ból számolj nyugodtan 450-500.000-at

Hápi!
180....a gyári órán:-))) Jó az 155-nek is:-) Bár Cicc nem egy nagytestű macska:-)

esSO!
Idomosban is van fojtott GS.... Lásd Darázst......
Nem akkor cicc mint Én? De szebb is:-))
Gs tesztnap 14 GS.....meg egy SV van a job középen

Kalev....
nekem eddig a csúcs 1 nap alatt 900........

A papirkutya? Még jól is tettem hogy reggel motoroztam (Igaz nem GS, nem GSF....hanem egy DRZ400SM-el:-).....már nem csak köhögök hanem megdöglök mindjárt..... minden folyik ami folyhat...........de most legalább kifekszem.........

Dorcsi...
Én inkább csuklanék..... de prüszkölök mint egy girhes macska:-)
Igyexem! Szeressem a narancsot nagyon! Nemtom mit keressen ott Pöfi. De a legjobb moccnak mindenhol joga van ott lenni és szerepelni
Szasz Dorcsi!
Nemá, hogy te is beteg legyél, tessék narancsot enni, sokat ! Gyógyujjá megfele!
Pöfi meg akkor még nem volt az enyém, őt 2007 januárjában találtam, vagyis akkor még az első tulaj járatta befele .
A másik meg az, hogy mégis mi a fenét keresne Pöfi ott a Keeway-kreálmányok között ? Nanemáá..
Nykány!

Igen, éreztem a drukkot, köszike!

Ciccc! Jók a képek! De milyen dolog az, hogy olyan csúnya mocikkal vagy lefényképezve, nem pedig Pöfivel?

Teddy! Kezdek ráébredni arra, hogy Te nem szeretsz engem... Karikor nem csuklottam, most meg kórságos lettem én is. Ilyen messziről is képes voltál rám szabaítani a bacijaidat?
Erre azt szoktam mondani, hogy úgy motorozok, minta egy vad lennék akire mindíg vadásznak!
Persze hhenrick@freemail.hu
msn vagy mail!
Mint minden kategóriában
kamionosok nagy része előtt le a kalappal(nem csak azért mert apám teherautós)a legrendesebb közlekedők közé sorolom őket!(de van kivétel)
Igen általába ez a normális hozzáállás motoros és autós részéről. Autós fölfogja h gyorsabb félrehúzódik én megköszönöm. Volt olyan h motorral én voltam a lassabb intettem az autósoknak h lehet előzni az összes megköszönte. Busszal me kamionnal azért nem érdemes kötekedni mert kicsit döccensz alatta motorral ha átmegy rajtad és tényleg ők is korrektek ha nem szórakozol velük.