Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,ez a helyes megfogalmazás,h nem figyelnek!szerintem a nagy részük nem akar kibaszni velünk,egyszerűen sokukat már az leköti teljesen,h a sávba tartsák az autot(főleg a mostanában végzett friss jogsisok ).csak a HVCS-k akik esetleg direkt ki akarnak baszni velünk.de nem szabad az autosoknál sem általánosítani.én meg tudom érteni őket is.sokuk vasárnap lehuzodott mikor látták h sietek,vagy a kamionos jelezte h előzhetek pl.és megköszöntem.ennyi.
Hápi erről tudnánk kicsit magánba is konzultálni? msn/mail/skype/gtalk vmi
Na ez az amit nem éri meg megtenni. Egy ilyen állatot sose fogsz utolérni és nem is kell, másrészt meg nem rendelkezel semmilyen olyan jogkörrel h megbüntesd. Egyszer csak jön egy kamion ami megállítja. A tükörlerugdosás meg bekiabálást azért nem szorgalmazom mert lehet h te megúszod de ha a következő motorosra rántja rá akkor nem sokat segítettünk az ügyön. Szóval azt mondom neked h ha ilyet látsz akkor kerüld ki jó nagy ívbe. Nekem is sokáig tartott mire ezt fölfogtam. Motooron feszültséget levezetni meg hasonló okok miatt veszélyes.
(Ez mindenkinek tanúlságos lehet:)
Azt pedig h az autósok mennyire nem figyelnek tökéletes példa volt az a kedves autós aki ment előttem hosszú kmeken át és amikor megelőztem akkor láttam h a külső tükrök be vannak hajtva, azért ha ez nem tűnik föl neki akkor egy motorosból aki pillanatok alatt ér mögé mit vesz észre?
azt hittem már mindenki bealudt a mesémen
Dehogy van!
Minden GS vásárló gratula.

GS500(F).-VS-.GSF400.=GS500(F)
nem vagyok az erőszak hive(kevés is lennék hozzá ),a motorral se tudnék elfutni,ha leverem vki tükrét pl,ezért inkább megtartomnak magamnak a feszültséget.azért annyira nem durva a helyzet,de volt ebből már kisebb bajom:
haver+én szimoval(külön-külön!)a városban.minden faxa,bár az autosok nem tűrnek el,de nem lényeg.-jönnek a kis utcák,haver elől,védett uton mi megyünk.1es golf 80-100 között a keresztező 2,2 méter széles egyirányu utcábol elsuhan haver svalbijának előtt 5 centivel.meguszta.felment a pumpa bennem,utánafordulok,következő kereszteződésnél sem lassított tulzottan(stop tábla ellenére),és ahogy elvakított ez a dolog,majdnem én is figyelmen kívűl hagytam.hopp,satu,kerék beblokkol,imádkozom h megálljak a kereszteződés előtt,de épp becsusztam,jön egy auto(ő ugyebár a védett uton)és elkapom az első kerék végével a hátso gumiját.semmi gond,még én is állva maradok,de a tanulság meg volt!ezért nem bizom magamban sem!bár azota talán benőtt a fejem lágya
srác fékez,kiszáll,intek neki h bocs és egyben h megvok,oda se jön,elhajt.(végülis ezt nem is nehezményezem,meg nem is lett kára,de ha helyben lekever nekem 2-t azt is megértettem vna)
Már csa egy gond van!
Mikor vettem a GS-t 1.200.000 körül volt az ára!
MOST 990.000
sajna így nem tudom eladni,
Ha valakit esetleg érdekel nullába odadaom! Csak vigye tovább a hitelt
nah nem kell nagyon megsértődni azér!tudom én is,és 5 fok alatt nem indulok el sehova,5-10 között csak akkor ha már nem bírom ki.10 felett meg ki az aki nem megy...
remélem azért ninsc öri-hari
Kalev!
Én 125ös Yamaha után ültem gsre (ott is 5x volt a lóerő többlet) engem azt tartott vissza eleinte a száguldástól h amikor kicsit odacsavartam akkor megindult mint a rakéta (25öshöz képest) és ezért nem rángattam a bajszát. Az meg ha fölidegesít más hülyesége az nem túl jó persze szar amikor az ember elé bevág index nélkül valaki v kikanyarodnak eléd, de olyankor kicsit meghúzod a gázt és otthagyod vagy szépen lassítasz és lemaradsz mielőtt index nélkül bekanyarodik előtted persze miután túlélted az alapszitut Szintem ha le tudod magadba győzni a ghostriderré válást akkor a gs egy ideális választás lesz.
Én megmondtam!
De olvastam már 100ezres tesztet is, abban is dicsérték
Akkor viszont vasból vagy. Bár erre már rég rá jöhettünk volna.
Na, DL-hívek!

Tegnap olvastam a Motorrevű tartóstesztjében a DL-ről 25 ezer után.
Blokk, váltó kopás semmi, mint az új! A gyári gumival csavarta le a 25 ezret!
Papírkutyáááák?
Mi már túl vagyunk a virtuskodáson! Tudjuk, h a mostani motorozás 20 év mulva= reumás izület, stb.
Az én 70kilóm alatt is megy 180at! Igaz itt már rá kell hasalni a tankra. 170től már nagyon lassan gyorsul.
+ a sátor.
száraz suly?
Nem az az önsúly
HALI .
Ez így igaz!
De nem azt jelenti, hogy a többi életveszélyes! No, meg ha eccerűen nincs suska? Akkó mi van? Vagy gumi, és nem mész sehova, vagy heidenau, és mek veletek. Ez kérdés, válasszatok! Egyébként messze nem szar gumi, én teljesen meg vok vele elégedve. Sztem a többi csak híresebb, ezért drágább
azt hittem ti még papírkutyák vagytok ahhoz h januárba menjetek...tévedtem
Ebben benne van a védőruha, meg a bukó, meg 3 napi hidegélelem.
Gyerekek!
A gumin nem szebed spórolni!
Lehetsz te a világ legjobb motorosa, de minden amit csinálsz a gumi viszi az útra.!