egyetemistaként?
talán ehhez konzervatív gondolkodásu vok.
jövőre lesz az 1. évem(gyanítom h felvesznek:D),ki tudja mi lesz,hogy lesz(pl anyagi helyzetem).viszont motor meg "kőne"
Csapatban nem nagyon tudsz ettől többet menni, meg nincs is értelme. Mi túramotorosok vagyunk, nem szpídesek. De azért lehet ezzel is tempósabban közlekedni.
pont itt a baj.szent én sem vagyok,nem tudom hogyan fogadnám a gépezetet.mert ugye ha még lehet tekerni azon a fránya gázmarkolaton...
a másik pedig,ha az autosok vagy akárki felidegesít,akkor ghostrider-ré változok vezetési stílusomban,és ilyenkor joval a tudásom felett megyek
ezért kéne vmi,ami meggátolja ezt az "ismerkedős" időszakban
ahogy elnézem 5-6e-től egész jo a választék.de annyim sose lesz
és ez a rossz benne.400ér még egy 20 éveset kapok,600ér meg 3 éveset.nincs nagyon átmenet
Rohadtul félreértettetek amúgy! Nem azért kérdeztem hogy mennyi a bandit, meg a gs vége, mert meg akarok dögleni, hanem azért, mert ahogy elnéztem a gs-es videókat a legnagyobb sebesség amit nyomtak vele az kb a 110-120 volt, és kicsit furcsállottam, hogy egy 500-as nemtud többet! De ahogy most írtátok hogy 130-as az utazótempó, így megnyugodtam
Az biztos, hogy a Bandit, egy kicsit jobban megy, de a GS megbízhatóbb!
A 400-as Bandit az japán belpiacos. vigyázóó!
A GS egy igénytelen kecske. Soha nem lesz vele bajod 2henger léghűtés, nincs ami elromoljon!
A visszafojtásrol meg annyit, hogy ha hülye vagy a simsonnal is hülye vagy, ha nem akkor meg az a pár paci nem számít!
A Bandit 4 henger,jobban pörög, meg szebb a járása, de gyertya is nény kell bele, dugó is ennyi, szal a meghibásodás esélye nagyobb.
Szóval, ha a pénz a lényeg akkor egyértelmüen GS, ha nem számít akkor DL 650
Pont erről beszélek. Persze, valamennyire bírjon menni - mert ha a csapat gyorsabb, az nem jó - de fontosabb a fogyasztás, kényelem, szervízköltség...stb.
Szerintem kényelmileg is jó a gs. Talán a hátsó ülés egy picit lejt, lehetne egyenesebb. De nem életveszélyes a dolog
Nekem a gs az első pacim. Előtte tök nulla, vagyis csak babettáztam néha. De nagyon könnyen kezelhető, engedelmes és szelíd paci. De ha megtekered a fülét, akkor aztán... .
Szóval nem kell tőle félni, tényleg .
Dícséretes a hozzáállásod! A gs-től nem kell félni, egyáltalán nem durva. Nagyon szelíd motor, könnyen kezelhető. Nyilván az MZ után gyorsabb-erősebb, de nem olyan veszélyes.
Tényleg nincs nagy különbség a 2 verzió között. Viszont anyagilag (átírás, adó) sokkal olcsóbb a fojtott.
talán ehhez konzervatív gondolkodásu vok.
jövőre lesz az 1. évem(gyanítom h felvesznek:D),ki tudja mi lesz,hogy lesz(pl anyagi helyzetem).viszont motor meg "kőne"