Fenét.....
elkeltem....elindultam volna a buszhoz- azt felötlött bennem hogy a busman Dunaújvárosból jön....... 6:47......iskolabusz......tele Battai, Érdi, Bp-i diákokkal....... tömegnyomor..........
Na ezzen felbuzdulva akkor inkább a megfagyást választottam, de ha gond lett volna akkor simán félreállok - de a buszon kire dobjam a rókát?
Plusz még soha nem mentem supermotoval........ezt is kipróbáltam......elég is volt:-)))))
Értem Tibi! Kösz az infókat! Sajnos nekem is mocskos Budapesten állna minden éccaka az utcán, elgondolkoztató a beszerzése... A táv riasztó főleg jó, mivel rálátok a motorra a panelből, így mondjuk egy szimpatikus parittya segítségével kezdeményezhetem a lopásról való lebeszélést azon nyomban! :P
Na persze ez csak vicc volt...nem lennék agresszív ha a motoromat lopnák, á nem...
Én szinte sosem hagyom magra olyan helyen ahol félnem kellene - de ugye az Ördög nem alszik....és itt már nem egy 200.000-res motorról beszélünk......
Bár az is tény hogy úgy egy motoron nem tudod úgy eltenni a risaztót hogy totálisan ne férjenek hozzá......és mive rádiós, ezért simán bemérhető a freki.......
De több, mint a semmi.
Nekem a GS-be volt egy villógó led......EXTRA fényes kék...és egy piros (kb 400ft az alaktérsz hozzá......részletek: http://www.simson.hu/index.php...
ez villogot szépen, és biza SENKI nem nyúlt hozzá.......
Ha jól csinálja az ember akkor ezt - mivel annyira kicsi -jól ellehet dugni......és csak azt látja hogy veszettül villog:-)))))
Szóval a GÁZ?
Ha lenyúlják, mert akkor fizethetem a motort másnak?
Nekem nincs cascóm, mert ezzel viszont úgy vagyok, hogy a bankok ne belőljem éljenek......így is leszdenek egy csómó pénzzel. És ugye nekem már valami 10-15.000lene havonta a cascó- miközben a motor is 26000
Szóval féktárcsazár.......kábelzár (valamihez kikötni- úgy hogy ne lógjon (ha lóg akkor ellehet verni)).......és riasztó.
Többet nem nagyon tehetsz............
A riasztó áramfelvétele ha jól tudom valami 3-4mAh vagyis szinte SEMMI........
Egy arany igazság van: HA ELAKARJÁK VINNI A MOCIT, akkor el is viszik.............
Téves risztásom csak párszor volt. A pizzériától nem messze van a vakok intézete és párszor rásuhintottak a fehér bottal. Egyébként az érzékenysége mindegyik érzékelőnek állítható. Na eztet jól megaszontam. :D
Üdv!
T.
Gyorsa írok, mer" kések a melóból. :S Blue! Én napont sacc 30 alkalommal kell magára hagyjam szegény pacit munka közben. Nem is mindig van lehetőségem lekötni. Tehát lehet, hogy nem mindenkinek muszály... Bár, ha csak eccer elriaszt egy csúnyázót, már sokszorosan behozta az árát. Amíg nem lopták el tőlem a kis tw-t, én sem így gondolkodtam. Sajnos ebben közegben fel kell készülni erre is. :(
Zoli! Az áramfelvétele minimális. Bár még 4 napnál többet nem tudott állni móta nálam van. :D
jaja, ha valaki nem hosszú távú sprinter, akkor úgy is szevasz van addig a motornak.
Mi a helyzet a téves riasztásokkal? Neked eddig hogy vizsgázott a gépezet?
Készenlétben is vesz fel gondolom áramot, ez negatívum lehet (leszíjj az akksit)
Volt már esetleg éles helyzet?
Nemtom én azt ismerem, ami nekem is van. az itt is- ott is. Hozzáteszem elég durván...
Viszont a 800 méter inkább 200, de sztem elég. Ha olyan messze vagyok a géptől, uccse érnék oda időben.
http://riasztos.hu/motor.htm
Itt van info a riasztóról. Katt a filmre! Én náluk szereltettettem be. Sacc 1 óra volt a művelet.
A casco elég tág keretek között mozog. Erre talán valami kalkulátor oldalt kéne keresni.
Ha nem hatragszol, nekem ehhez még korán van.
Egyébként jóreggelt! Bocsi! Korán van még... :S
Tegnap összefutottam egy futár sráccal, aki szintén GS-sel nyomul.
Mostanság akar új mocit. Sztetek milyet?
Hm, kösz az infókat! Két kérdés:
- CASCO-t hol érdemes kötni, és mennyibe került neked? Régi motorra is adnak?
- a távriasztó riasztó mennyibe került és hol vetted?
Megvédeni 100%-san sztem nem lehet. De amennyire csak lehet megnehezítem a dógot. Minél több a rizikó, meg a belefeccölendő idő, annál valószínűbb, hogy elmegy a kedve a "kedves" tolvajbácsinak. Aszonnyák, a biztos megoldás csak a casco. Nekem van. (Muszáj is volt kötnöm.)
Oszt vammég rajt távjelzős riasztó. (ütés-gyújtás-dőlésérzékelővel + immo) Ha hallótávon kívül vagy, de 1-2 száz méteren belül, vísít a nálad lévő kütyü ha bántja valaki a mocit. Ha pl felmegyek egy címre, már nem hallom az amúgy elég hangos piezós riasztót. Plusz egy kovácsolt acél lánc. ( Ami sztem csak akkor ér valamit, ha VALAHOVA ODAkötöm vele a mocit. ( Különben felhajíccsák egy teherautóra és szia...) Részemről én ennyit tudtam összehozni a motorom védelmére.
Ezer éve nem hallottunk felőled. Csak óvatosan azzal a pacival, mert teljesen leammortizálod idő előtt! És azért érted is kár volna...
Ugye milyen jó volt gurulni?
Fenét.....
elkeltem....elindultam volna a buszhoz- azt felötlött bennem hogy a busman Dunaújvárosból jön....... 6:47......iskolabusz......tele Battai, Érdi, Bp-i diákokkal....... tömegnyomor..........
Na ezzen felbuzdulva akkor inkább a megfagyást választottam, de ha gond lett volna akkor simán félreállok - de a buszon kire dobjam a rókát?
Plusz még soha nem mentem supermotoval........ezt is kipróbáltam......elég is volt:-)))))
Még meg se gyógyultál rendesen!
Nehogy bekapj valami szövődményt, mert akkor lőttek a túráknak!
Na persze ez csak vicc volt...nem lennék agresszív ha a motoromat lopnák, á nem...
Én szinte sosem hagyom magra olyan helyen ahol félnem kellene - de ugye az Ördög nem alszik....és itt már nem egy 200.000-res motorról beszélünk......
Bár az is tény hogy úgy egy motoron nem tudod úgy eltenni a risaztót hogy totálisan ne férjenek hozzá......és mive rádiós, ezért simán bemérhető a freki.......
De több, mint a semmi.
Nekem a GS-be volt egy villógó led......EXTRA fényes kék...és egy piros (kb 400ft az alaktérsz hozzá......részletek:
http://www.simson.hu/index.php...
ez villogot szépen, és biza SENKI nem nyúlt hozzá.......
Ha jól csinálja az ember akkor ezt - mivel annyira kicsi -jól ellehet dugni......és csak azt látja hogy veszettül villog:-)))))
Szóval a GÁZ?
Ha lenyúlják, mert akkor fizethetem a motort másnak?
Nekem nincs cascóm, mert ezzel viszont úgy vagyok, hogy a bankok ne belőljem éljenek......így is leszdenek egy csómó pénzzel. És ugye nekem már valami 10-15.000lene havonta a cascó- miközben a motor is 26000
Szóval féktárcsazár.......kábelzár (valamihez kikötni- úgy hogy ne lógjon (ha lóg akkor ellehet verni)).......és riasztó.
Többet nem nagyon tehetsz............
A riasztó áramfelvétele ha jól tudom valami 3-4mAh vagyis szinte SEMMI........
Egy arany igazság van: HA ELAKARJÁK VINNI A MOCIT, akkor el is viszik.............
Üdv!
T.
Zoli! Az áramfelvétele minimális. Bár még 4 napnál többet nem tudott állni móta nálam van. :D
Mi a helyzet a téves riasztásokkal? Neked eddig hogy vizsgázott a gépezet?
Készenlétben is vesz fel gondolom áramot, ez negatívum lehet (leszíjj az akksit)
Volt már esetleg éles helyzet?
SUPERMOTOT soha nem veszek:-)))) Battánál már nagyon törte a sejhajom:-)))))
-4 fok.....
4 réteg ruha és a téli cordura....nem fáztam, csak a kezem.
Viszont a 800 méter inkább 200, de sztem elég. Ha olyan messze vagyok a géptől, uccse érnék oda időben.
Ez lemaradt az előbb...
Itt van info a riasztóról. Katt a filmre! Én náluk szereltettettem be. Sacc 1 óra volt a művelet.
A casco elég tág keretek között mozog. Erre talán valami kalkulátor oldalt kéne keresni.
Ha nem hatragszol, nekem ehhez még korán van.
Csak rohadna meg a -5 fok! Brrrrrrrrrr!
Ma se lesz mocizás sajna!
Ha már így levett a lábadról!
Tegnap összefutottam egy futár sráccal, aki szintén GS-sel nyomul.
Mostanság akar új mocit. Sztetek milyet?
- CASCO-t hol érdemes kötni, és mennyibe került neked? Régi motorra is adnak?
- a távriasztó riasztó mennyibe került és hol vetted?
Oszt vammég rajt távjelzős riasztó. (ütés-gyújtás-dőlésérzékelővel + immo) Ha hallótávon kívül vagy, de 1-2 száz méteren belül, vísít a nálad lévő kütyü ha bántja valaki a mocit. Ha pl felmegyek egy címre, már nem hallom az amúgy elég hangos piezós riasztót. Plusz egy kovácsolt acél lánc. ( Ami sztem csak akkor ér valamit, ha VALAHOVA ODAkötöm vele a mocit. ( Különben felhajíccsák egy teherautóra és szia...) Részemről én ennyit tudtam összehozni a motorom védelmére.
Cuci: üdv a bandában!
adam: neked lett vmi bajod?
pusszantás mindenkinek!
ui: Dooorcsi! Érzed a DRUKK-ot?
Ezer éve nem hallottunk felőled. Csak óvatosan azzal a pacival, mert teljesen leammortizálod idő előtt! És azért érted is kár volna...
Ugye milyen jó volt gurulni?