Az eső nagy probléma lenne a tervezett pogromok miatt!
OK. Valszeg júliusi-augusztusi hétvége lesz, mivel a vizsgáim, ill. Peti ballagása, érettségije nem nagyon teszik lehetővé korábban.
Lesz majd idén is csajos pályázás a ringen! Mindenképpen fel fogom dobni majd itt is a fórumon! Tavaly sajna nem mentem, mert erős szél volt, meg lógott az eső lába (hja, aug 20-án volt ez...), de idén....
állítólag vmi 3-4e pengő volt az ára.
Hááát, azért remélhetőleg ennél lesz jobb is. Pl jó kis bedőlős kanyargós képek a Hringen
Meg ilyenolyan túra sok-sok géesöccázassal . Meg bandittal ...
Kiszúrt 1 srác a motorozz.hun tavalyelőtt, és megkeresett, h fotózáshoz kéne neki egy motoros csajszi. És én meg aszontam, hogy méne . Egy egész katalógusnak kéne elvileg lennie, most azt kutatom ...
Szia mindenki !
Mámma jó nagyot káromkodtam, meghalt az akksim vehetek egy újat. Fullra fel vót tőtve oszt 1 nap alatt tropa lett, ez már biza sztem nem természetes ... Mondjuk nem is új már...
Öltözhettem át 1000-el és rohanás a buszig, de így is elkéstem melóból .
De legalább süt a nap .
jah Blue, amit akarnak azt el is viszik! Csak a kockázatit tényezőt növeli az ember számukra ilyen kütyükkel. a helyzet az, hogy a kommersz riasztók is csak kicsit hátráltatják a felkészült tolvajokat. Ilyen Sentinellből gyárthattak pár milliót európa szerte, nem nagy ügy egy okos tolvajnak ráállni a rádiós hatástalanítására...
szóval az egyedi rendszer érne valamit!
én is nyugodtabb lennék, ha egy kutyákkal "őrzött" vidéki családi ház garázsában lenne egész este a motor, nem kint az utcán, Pesten!
OK. Valszeg júliusi-augusztusi hétvége lesz, mivel a vizsgáim, ill. Peti ballagása, érettségije nem nagyon teszik lehetővé korábban.