Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó reggelt!

Tegnap tekertem egy 100 km-t a moccba.. Nagyon jó volt így 2 hónap állás után... Picit hideg volt már estefele, de inkább csak a téli kesztyű hiányzott. Csúszkáltam azért rendesen, de ennyit megért . További szép napot mindenkinek...

üdv..
Szerintem ezt csak a tükörszár menetes vége határozza meg. (átmérő, menetemelkedés) Gyanítom bármilyen tükör felszerelhető, ami tetszik a Népeknek.
Bár, nem árt, ha az "üveg" domború... Én az ETZ-vel jártam úgy, hogy síktükröt vágattam bele, mert a garázskapu kinyomta az eredetit... hát, ócccsó vót, de nem a legpengébb.
Köszi Ziza! Remélem hamar túladok a kórságon... nem szeretek döglött lenni. Mert férfiasan nagyon meg tudok halni egy kis náthától!

Whhhhhháááááá! Ezért maradok én a GS-nél. Az összes jó csaj GS-t vesz! (Én meg gyártok ideológiát... )
A motoros csajok, azok mindig nagyon kedves csajok!
Ezt én is szeretném tudni!
Jobbulást a Macinak! Én még bírom, csak esténként van hőemelkedésem, nap közben még kihúzom.
Gratulálok! De jó, még egy csaj!
Jóóóóó reggelt a motorkedvelő Népeknek!

Jelentem belémbújt a kórság. Kellett nekem náthás pippppivel csókolózni a múlt héten! Azt hiszem izzadnom kellene...
Ma be sem megyek emberek közé. Csak azt fertőzöm meg a hapcikkal, akit nem szeretek!
Gratula! Szép paci.
Igen!
Én is gondolkoztam a tükrön.
Milyen fajtát lehet rárakni?
Vagy ez szabvány?Minden jó rá?
Segítség!Láma vagyok!

Na, én is elhagyom a terepet. Jó éjt mindenkinet!
Sziasztok

Megyek csucsukálni, reggel meló.
Helyes! Nyár közepére azt fogod mondani, hogy sajna nem jóval előbb.
Látom neked is az a filozofiád hogy már csak jöbb jöhet
Jó éjt mindenkinek megyek aludni !
Rosszul estem pedig nem is mentem gyorsan, bevertem a fejem a betonba. Estem már 120-al is feláltam megnéztem a szétszakadt gatyáimat, és felállitottam a motort ki ne ömöljön a benzin.
Igen,a nyáron egy Szlovén-Osztrák túra rátette az i-re a pontot!
Ééééén? Gyagyikám! Kedden is érzéstelenítő nélkül furattam.
Banyek, az durva Mostanában azért remélem óvatosabban nyomod a motorozást

Mindenkinek jó éjt! Jah, és holnap tessék nekem drukkolni!
Akkor innen a fertőzés! Bele-bele szoktam olvasni abba a fórumba, a neve ismerős.
És? Meguntad hátul?
Én félek a fogorvostól, 17 évesen eldobtam magam MZ-vel 9 fogam bánta, de a kezelések végére már elégé megszoktam és motorral jártam hozzá.
Fogok venni tükröt csak rá kell szánni magamat, a lánc meg jó állapotú még (gyári 27000 km ) elég kivenni belöle 2 szemet egyik barátomnak van spec szerszáma.
Nem félek én a fogorvostól, jártam nála eleget életemben: 4évig 5hetente Csak gondoltam te félsz egy kicsit
GsxTuci a párom
Ezt mondom én is!
Holnap hányra mehetek?
Szija!

Rendben, akkor visszaszívtam!

Üdv a szejetembandában, sok-sok gyönyörűséges élményt a csodagéppel!