Hát, én nem ígérem, hogy arra megyek. Délelőtt fogászat van, és olyan megkínzott állapotban nem hiszem, hogy motorra ülök. Meg az idő is hűl. Viszont 7végére megint javulást mondtak.
Bocs Piet!
Tényleg nem értek az ilyen dolgokhoz!Lehet kérni ilyet?
Persze, leírom!
Ugyan ilyen a csöved?Akkor jó!
Az első kép(bocs a minőségért),a kétlyukas tartóról készült, ami alura kerül!A fekete részt (KB) kellett lecsiszolnom, hogy elférjen a böcsőváztól.A felső tartó három lyukas, és kicsit hosszabb!Az egyik szélső lyukba csavaroztam a blokkvédőt, a másikba pedig ment a motortartó!A középsőbe megy majd a merevítő
csavar, de ezt csak én találtam ki!
1.A kocsi emelőjével alátámasztottam a blokkot.
2.Kicsavartam mind a két hosszú csavart, a mi tarja a blokkot.
3.Odapróbálás után szorosan meghúztam a csavarokat (még csak a védőben)rugós alátéteket használtam.Fontos, hogy acél csavarokat használj, mert én először elszakítottam egy gyenge
fajtát!
4.Összeraktam az egészet, és rájöttem, hogy szedhetem szét, és rakhatok be egy fél centis távtartót
felülre, mert eldeformálta a kétlyukas tartómat a meghúzás ereje!A távtartó a doboz tartozéka!
Röviden ennyi!
Második kép:felső felfogatás-látszik a fél centis távtartó is
Harmadik:alsó
DE! Épp ma "tárgyaltam" a BLACK motors-al.......... Lesz ott kedvezménye annak aki fent van az AKMT oldalon (AKMT, GS500, GSF....)
A részletek hamarosan, mert az emailig még nem jutottam el"
Sok-sok balesetmentes kilómétert hozzá!
Eriké meg nőies szinű
Oksi, holnap drukk. Pénteken meg megyek eléd!
esSO holnap megyek Palócföldre, Szécsénybe, majd figyelem a motorosokat.
Sok sikert a mocihoz!És üdv itt a csapatban! Személy szerint én nagyon örülök, hogy egyre több női motoros van.
Sok örömöt kívánok neked a paci nyergében!
El DiabloÜdv a POKLOMban:Balesetek. /////Ez nagyon durva.
Holnap majd drukk, és ha kijöttem jelentkezem!
A fogdokinál csak ügyesen, ha bánt, rúgd szájba!
Hivott a csóka, megbeszéltük hogy mailben küldi az anyagot.....infókat.....ez volt hétfőn........
Ma szerda este - de a mail még sehol..............
Tényleg nem értek az ilyen dolgokhoz!Lehet kérni ilyet?
Persze, leírom!
Ugyan ilyen a csöved?Akkor jó!
Az első kép(bocs a minőségért),a kétlyukas tartóról készült, ami alura kerül!A fekete részt (KB) kellett lecsiszolnom, hogy elférjen a böcsőváztól.A felső tartó három lyukas, és kicsit hosszabb!Az egyik szélső lyukba csavaroztam a blokkvédőt, a másikba pedig ment a motortartó!A középsőbe megy majd a merevítő
csavar, de ezt csak én találtam ki!
1.A kocsi emelőjével alátámasztottam a blokkot.
2.Kicsavartam mind a két hosszú csavart, a mi tarja a blokkot.
3.Odapróbálás után szorosan meghúztam a csavarokat (még csak a védőben)rugós alátéteket használtam.Fontos, hogy acél csavarokat használj, mert én először elszakítottam egy gyenge
fajtát!
4.Összeraktam az egészet, és rájöttem, hogy szedhetem szét, és rakhatok be egy fél centis távtartót
felülre, mert eldeformálta a kétlyukas tartómat a meghúzás ereje!A távtartó a doboz tartozéka!
Röviden ennyi!
Második kép:felső felfogatás-látszik a fél centis távtartó is
Harmadik:alsó
víz = FULL GAS!
DE! Épp ma "tárgyaltam" a BLACK motors-al.......... Lesz ott kedvezménye annak aki fent van az AKMT oldalon (AKMT, GS500, GSF....)
A részletek hamarosan, mert az emailig még nem jutottam el"
Van esetleg valami ezzel kapcsoladban,.
Csak ügyesen.