Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről a kesztyűkérdés megoldva! Nem szaroztam, megrendeltem az Adamoto-nál. 1 db visszamaradt L-es van nekik (ha megvan még? ), 6500 pízé, ákcijóssan. Muszály vennem, mert csak egy vékony lukacsos nyárim van, ma is fáztak az ujjaim.
Hy !
Blue csak az irányjelzőket (jobb,bal)akarod módosítani helyzetjelző fék az nem,mert akkor miért nem csiálod meg un.RCA aljzattal lehet kapni mind a két félét párban és más színben .Ezt el is tudnád rejteni az űlés alatt és csak oda kell beilleszteni ill. kihuzni.Vagy pedig az un:5 polusú Din dugó is alkalmas erre.
Mellékelek mindkettőről képet .Ilyet kapsz bármelyik elektromos boltba.
Ma mai nap tanulsága:

esőbe szar motorozni... esőben, szélben, sötétben és hidegben még szarabb.

Asszem ez a 300 km most elég volt egy darabig... várom a rügyezést.

ÜDV.
Bocsi Blue, hogy ma még nem referáltam, de reggel mikor telcsiztem, még nem született meg a baba, és azt az információt adták, hogy a héten már szabin lesz a csóka. Legközelebb tehát csak a jövó héten tudok beszélni vele, vagy mikor átveszem a mocit.
Azért a héten még bepróbálkozok itt a sarki kereskedésbe is!
Erikosz.......... szejelmem:-)))
Na mi van csatlakozó ügyben?
Oldjam meg magam?

Azért kérdezem, mert addig nem veszek semmi mást
Akit érdekel...........

Kedves Zoltán!

Sajnálattal olvastam elégedetlenségének hangot adó levelét. Be kell hogy valljam, Önnek teljesen igaza van. A sok elégedett vásárlónk mellett is hiba csúszhatott a rendszerünkbe, amit ternészetesen azóta már javítottunk.

Először is az Önt ért kellemetlenségért szíves elnézését kérem. Másrészt amennyiben segíthetek az általunk okozott probléma kijavításában, kérem hívjon fel engem a következő telefonszámon:

30/xxx-xxxx (személyiségi jogokra való tekintettel ezt töröltem)

Üdvözlettel:

K. Balázs
SHOX KFT

Kedves Balázs!

A sok fekete pont mellett Öné az első PIROS pont....
Igen! Valahogy így kell kezeleni a VEVŐT, hiszen mint az ismert (csak manapság kicsit a vállalkozók elértelmezik a szituációt) az ELADÓ van a VEVŐÉRT és nem fordítva - hiszen ha nem megy senki vásárolni, abból kapuzárás lesz - nekem pedig nyolc, hogy hol költöm el a pénzem.

Sajnos segíteni nem igazán tud, hiszen nekem egy kesztyűre lett volna szükségem, és ez a STEEL tetszet is, az ára pedig igen vonzó volt. De mivel nem kaptam, így majd lesz másik........hiszen még itt sincs a szezin, vagyis ráérek válogatni a márkák és az akciók közt.

A felháborodásom épp ezért volt - hiszen mondják erre: Vásárlócsalogatás....ha itt van akkor úgy is vesz valamit.
A gond, hogy nagyon sokan NEM....mert sajnálatosan a köztvéleménnyel szemben, a motorozás nem extra, nem luxus hanem "szerelem"......és a motorosok 90% mindenét erre költi, vagyis ha látt egy akciós árut 4000-ért akkor nem fog vásárolni 8000-ért.......
Ezt esetemben tovább tetőzte a gondolat, hogy ha felutazok vidékről, akkor bukok közel 6000ft-ot, hiszen nem kapom meg azt, amiért elmentem.
Megjegyzem az, hogy Önnöknél van ilyen árú és ennyiért egy győri srác mondta..... Győr pedig még messzebb van, mint ÉN....szóval eltudom képzelni az arcát neki is........

Szóval Ön most jól cselekedet - jár a piros pont, nekem nem lett kesztyűm......majd lesz .
Szerintem itt akkor zárjuk rövidre a témát.

Üdvözlettel: Udvarhelyi

NYUSZI!
Reagáltam póló ügyben...........
Pólómester majd megmondja a frankót, vagy kérdezetek rá hogy hol lehet rendelni személyesen.
Azzal mindenkinek egyet kell érteni, hogy egy cég- és cég nem fog szarozni 1db s - V, 1 db XXXL bordó, Q nyagkúúúú, bla...bla..bla.... vagyis 40 db más más színű és más más méretű cuccal........
Itt van 100db vedd meg.........ebből 50 a határ........

Szóval beírtam mesternek is, hogy Ő adja meg mi a választék, mert ugye egy linket ha beír akkor JOGOSAN mindenki azt hiheti, hogy abból lehet rendelni.......
De azt már Ő sem fűzte hozzá hogy ennek mi a menete.

Szóval Alapban van fekete póló..........és SIMA...........
A többit azt vele kell letárgyalnatok - már akinek színes, ilyen, olyan, amolyan kell...............
Ha Ő rábólint akkor gondolom mehet, ha nem akkor stornó.
Ezügyben Én nem tudok semmit tenni!
Blue. Ezt megcsinálltad, siker.

Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: XS 5db,S 15db; M 14db
Értem, csak nem tudtam hogy Te vagy az akivel maileztem
Köszönöm a gratulációkat.Vigyázni fogok magunkra.
Piet!Mi már leveleztünk priviben,1.098.000 volt a gép és 28000 a forgalomba helyezés.
Állítólag még van pár darab.
Mi a helyzet a bukócső és csomagtartó projekttel?Az F-esre idomvédőt csináltatott már
valaki?
Hali .
Nekem Jeb"s van... Ezt kint szereztem a motorkiállításon tavasszal, mivel minden egyéb - nem horribilis összegért kapható - motoros lábbeliben lötyögött a lábam. Vagyis hasonló problémákkal küszködtem mint te .
http://www.csikibege.hu/motorp...
itt láttam pont olyat mint az enyém, asszem Hebo néven fut a cucc...
Hehe, igen, az is mérős szakasz, ott sokszor én se tartom be, amit kellene... Ezért inkább az elkerülő utat szoktam választani, a felüljárón! Ááá, jó kis hazai tájak...
Üdv a Hölgyeknek is! látom csak ti vagytok most
Igen azt tudom. Mohácsnál ahogy beérünk körforgalom után is szeretnek mérni...
Á, itt vannak a csajok! Nyuszi, Cica, milyen motoros cipőtök/csizmátok van? Szeretnék venni, csak mivel keskeny női lábam van, lehet nem lesz könnyű. Mi vált be nektek?
Szia!
Üdv márkatárs! Remélem, ha hamarabb nem is de az Őrségi hétvégén (az ugye közel van neked) találkozunk. Nem te vagy az UTOLSÓ új GS vásárló az országban? Ha igen, el ne add! még SOKAT érhet
Van egy CBR-RR-es volt szobatársam Győrben. Nyugodtan előzd meg! (aztán hivatkozz rám, és fuss )
Lánycsóknál 60-as tábla van, de az indokolt, mert ott gyalogos forgalom is van, meg bicikliút átkelő... Gyakran mérnek ott, vigyázz.
Dooorcsi: DRUKK-eredmény?
hi Macs!
Szia mindenkinek
-- A disznó!
--
--
-- Gyurcsány és sofőrje egy országúton kocsikázik, amikor elütnek egy
-- disznót. Gyurcsány szól a sofőrnek, hogy azonnal menjen el a farmra,
-- ahonnan a disznó származhatott és magyarázza el a történteket. Egy pár
-- óra elteltével a sofőr visszatér cafatokra szedett ruhákban, egyik
-- kezében egy üveg borral, a másikban egy szivarral.
-- Gyurcsány: - Magával meg mi történt?!
-- Sofőr: - Nos, az apa egy üveg bort adott nekem, a feleség egy szivart, a
-- 19 éves lányuk pedig vadul szexelt velem...
-- Gyurcsány: - De hát mit mondott nekik?!?!?
-- Sofőr: - Jó estét! Én Gyurcsány sofőrje vagyok és elütöttem a disznót....
--
--
--
Na igen 2éve nyáron még fincsi volt főleg amikor eső után ment arra az ember MOst tényleg jó bár kamionok miatt veszélyes na meg a száguldozó motorosok... Mellesleg hol van ott 30as tábla? Még sose vettem észre Az rémlik h Lánycsóknál van kint vmi tábla meg előtte B betűs falu környékén de ott is 60as assszem
Bizony, én főleg Mohács és Pécs között közkekedtem, na az az út elég csapnivaló volt sokáig, ahhoz képest most egész jó... A 30-as tábla ott is kinn van indokolatlanul az egyenes úton, úgy emlékszem.
A terepviszonyoknál arra gondoltam, hogy az első forgalmi vizsgámon megvágtak, mert a Mecsek oldalban keringtünk a kis utcákban, és olyan magas volt az emelkedő, hogy a kocsi orrától nem látszott a jobb oldali padka - én meg kanyarnál rámentem...
Na igen ha kocsival közlekedsz akkor néha bátornak kell lenni ahhoz h egyről a kettőre juss Pécsen motorral elég ha gyors vagy Terepviszonyok meg addig nem veszélyesek amíg a tanuló nem gurul vissza a zöldnél inkább az útvisszonyok ami veszélyes pécs és környéke lassan egy jobb krossz pálya inkább már... Tegnap kint voltunk drDvel motorozni és bizony volt 1-2 olyan mélyedés amibe el lehetett merülni motorral együtt.
Grat a motorhoz! Vigyázz rá és magadra is