Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be is lehetne tartani, ha nem tanítaná az autósokat az a sok indokolatlan sebességkorlátozás meg kinn felejtett tábla a szelektív látásra.
Ezt tőlem kérdezed? Még nem teljesen fix, de valamikor a reggel és a délelőtt között. aznap be van tervezve a Herendi porcelánmúzeum és még valami.
A KRESZ szerint így kéne mindig.
Ilyen idegesebb autóssal találkoztam már a télen :D
Belső sávban ment, valahol Szfv és érd között, és az istenért nem ment volna a külsőbe.
Végül elkezdtem előzni a külsőben, erre gyorsítani kezdett, pedig közeledett a kétsávos rész vége.
Elkapott az ideg, padlógázzal megelőztem, beálltam elé és attól kezdve kínosan betartottam minden táblát, minden sebességkorlátozást érdig. Ha 30km volt kiírva, akkor annyival mentem.
Bárki előzhetett, aki akart, kivéve ő.
Ennyi plusz időt megért nekem a dolog.
Hehe, van egy ilyen kérdés a kresz tesztkönyvben, hogy mit csinász, ha lelép eléd egy gyalogos a zebrára. Van ilyen válasz is, hogy "gyorsítok és dudálok, hogy a gyalogost gyors áthaladásra késztessem", vagy valami hasonló.
Pénteki indulás mikor?
sztem meg a kijeölt gyalogátkelőhelyen, semmilyen módon nem várható el a gyalogostól hogy gyorsítson lassítson.. ez olyan mintha én a motorron ülve elvárnám az autósoktól, hogy menjenek ők is 150-nel a városban, mert nekem úgy kénylemes, ne kopjon má a fék.. ha én gyalog vagyok merjen eccer ugatni autós ha átsétálok normál tempóban a zebrán.. halkan jegyzem meg, nyugaton nem tartom elképzelhetetlennek hogy ha egy gyalogos nem kijelölt helyen akar átkelni, akkor is kínosan ügyelve átengedik...
Nem mindeki ilyen ügyes biztosítási csalásban, és ügyintézni, meg szervízbe járni akkor sem egy élmény.
Meg aztán csak lesz egy kis félsz az emberben, hogy esetleg megint pórul jár.
Ha nincs 2 l feletti ótód, és Bónusz 5 felett vagy, szerintem már olyan mindegy.

Budapesti fiatalként 2300ccm-vel én sem játszanék ilyet.

tényleg-tényleg!
Ja aztán benyujtja a kárát a biztositódnak az 5 e Ft-os kár 300 e Ft-ba került , neked meg ugrott egy két bonuszod
Egy barátom mesélte a nagyon békés ismerőséről:
Megy, megy, és pofátlanul kijöttek elé. Ő meg kicsit felkapta vizet, pedig tényleg a légynek sem árt.
Nem vágott elé, meg kapta ki a kocsiból, lehet, hogy nem is tudta volna.
Egyszerűen nem fékezett eleget és megküldte hátulról. A fickó száll ki idegesen, ő meg mosolyogva:
- Elismerem, az én hibám. Már töltöm is.
Sokszor nekem is ez az érzésem, érdekes, főleg a menő autókból kilógó öltönyös hülyegyerekek ilyenek
Az relative a legkörnyezetbarátibb uttakaritás
Ja, sokan csak dudálnak ész nélkül, ha nem megy a forgalom, ahelyett, hogy körülnéznének.
Ezt meg tudod ki hiszi el.
Ő meg arra gondol, hogy megvette a kocsit, szóval ő fizetet azért, hogy gyorsan odaérjen.
Aztán ha a fékre kell lépnie, akkor az neki csomó időbe van, kopik a féktárcsa, meg még a benzin is fogy, amikor fel kell ismét gyorsítania. Különben is, majd a mögötte lévő átengedi.
Eleve akinek nincs pénze autóra, az kussoljon.

Ezt gondolja az ilyen.
Ja határozottan átmenni, azt minden autos érti, nem totojázni, tétovázni
Viszont nem értem miért olyan nagy probléma egy gyalogosnak, lassitani vagy gyorsitani (nem kell fékeznie ) élvezik ha az autozok fékezgetnek és vesztik azt a sok mozgási energiát
az én férjem ki is szedte a papát ilyenért a kocsiból,aki meg fel akarta ezért jelenteni
haladok a mázsa felé!
Azt igen, de napsütésben, jó látási viszonyok között, csak észrvehető a zebránál rostokoló 2lábú. én is megállok mindig.

Bátyám egyszer idegbetegen hívott fel, hogy megállt gyalogosokat átengedni a zebránál, erre a mögtte levő autós elkezdett dudálni. Tesóm kiszállt a kociból és megkérdezte, h ugyan mi a probléma. Az agyam eldobom...
legyél te is kopasz meg mázsa felett, és nem átengednek..
Hát, én arra szoktam gondolni, hogy az a gyalogos sokkal lassabban és fáradtságosabban ér oda, ahova igyekszik, mint én, ha vezetek, akkor meg minek akadályozzam? Viszont a hülye módon az úttesten átcikázó gyalogosokat nagyon veszélyesnek tartom...
Minket vasárnap nem akartak átengedni a zebrán! Mivel "éléggé intenzíven" leléptem a járdáról az autós kénytelen volt megállni, de azt a szitokhalmazt, amit az orra alá mormogott, meg csápolt...
Nem is értem miért olyan nagy probléma a fékre lépni, és átengedni a gyalogost, ha már az ő seggét egy kényelmes verda szállítja...