Hello Mindenki!
Tegnap átvettem a Hollósnál az új GS 500F-t. Ma jó 100 km-t mentem vele.(Hazahoztam.)
Eddig nagyon tetszik.Remélem a jó idő beköszöntével személyesen is találkozunk.
Ezt a kesztyűkérdést jól elbaxtam! Most néztem, hogy a mostani is csak L-es. Tehát jó lett volna az az 1 db, ami a múltkor még volt. Mosmá 111!
Azé letoltam egy 80-ast. És csak 1× akartak megölni. Beelőztem egy kamiont, és mikor a közepénél jártam, úgy gondolta, ő is előzni fogja a buszt, ami előtte ment. Hálisten, még időben kapcsolt, hogy van tükre. Azé megkínáltam a bal kezem középső ujjával!
Ausztriába először nme értettem h miért áll meg a kocsi amikor a zebra mellett álltunk. Aztán később leesett. Mondjuk ez már sopronba is így van, legalábbis néhány mintavételezés alapján. Pécsen meg ha átjutsz a túloldalra akkor már félisten vagy
Hálásan köszönöm. Péntek reggel vizsgázok de ettől függetlenl jó nekem is épp most akasztott ki a tanár bácsi szóval akár hozhatnál láncot is háátha pénteken meg kell győzni arról h tudom az anyagot DrDnek meg föl lesz számolva a posta költség, még az új gumija is itt van nálam...
Olvastad a Pólómester hozzászólását: "Blue!
Nekem itt vidéken nincs lehetőségem negyven féle színű, méretű, fazonú és formájú póló EGYESÉVEL történő beszerzésére.
Légyszíves keress új beszállítót, mert én ezennel felmondok! "
Na, visszaolvasva a sok okosságot, eszmefuttatást, ujfent tudatosult bennem, hogy egyedül én vagyok tökéletes a közlekedésben!
Autósként udvarias-deffenzív vagyok, gyalog pedig nem heccelem a csigatempós áthaladással az autóst.
De mielőtt beszóltok eme következtetések levonásáért, gyorsan elmegyek egyet motorozni! Mindenkinek jó munkát!
Szemetek a gyalogosok lelépnek az utra körülnézés nélkül
Egyébként Ausztriába szigoru bünti jár , ha zábránál megáll egy gyalogos és a legkisebb szándék is felmerül ,hogy netántán át óhajtana menni és az autos nem áll meg. Kollegám mesélte hogy egyszer megállt kiszállt a kocsiból hogy megkérdezze a gyalogost miért nem megy át? Mert nem akar Akkor meg ne ácsingozzon olyan féreérhető módon ,mert őt mint autost meg megbüntetik
Szoval én csak rosszat tudok a gyalogosokról mondani
Szerintem a legjobb ha egy gyalogos határozattan, kiszámithatóan közlekedik, akkor nics baj.
Ezzel a zebráról lelépéssel csak óvatosan. Jártam már úgy h megálltam zebránál motorral csaj lelépett autós meg beelőzött. Szerencsére a csajszi észrevette így nem lett nagyobb baj, utána az autósnak a pirosnál tartottam egy röpke kresz oktatást. Pécsen volt már olyan is h leányzó lelépett a zebrára autós meg rádudál gyorsít csaj félreugrik, autós vissza és kapott a csaj 2 pofont mert mégis mit képzel magáról. Szóval Nyuszi csak óvatosan Múltkor nekem is bszólt a kedves autós h átmerek menni a zebrán dehát már csak ilyenek akik konzervdobozzal járnak, persze nem állat az összes autós de a nagyrészük az. Mellesleg amikor sisakkal a kezembe megyek át az úton és kcisit meglendítem a kocsi felé az kivált vmi reflexet amitől lassítanak
Jah. de pölö, ősszel, amikor a 6oson a sötétben csorogtunk haza mocival sehol nem volt tábla, ami jelezte volna az aktuális útfelbontás, vagy az új aszfalt kezdetét, ergó, folyamatosan szintkülönbségek voltak... Na, ott persze nem volt figyelmeztetés.
Azért persze én is gratulálok a masinához!