Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A személyes randi CSAK rajtad múlik!
Azért persze én is gratulálok a masinához!
Grat!
Hogyért sikerült megszerezned, ha nem vagyok windisgréc?
Gratulálok! Legyen a paciban sok sok örömöd!
Nem annyira bonyolult pedig!
Köszönöm!
Próbálkoztam az adatlappal,egyelőre ennyi sikerült.Később majd fényképpel is próbálkozom.
grat. a géphez
Üdv a Bandában! Biztos később sem változik negatív irányba a tetszési indexed, sőőőőt...

Sok kellemes, és balesetmentes kilométert!

üdv!

ui: nagyon kíváncsiak vagyunk rád, úgyhogy töltsd ki az adatlapod!
Hello Mindenki!
Tegnap átvettem a Hollósnál az új GS 500F-t. Ma jó 100 km-t mentem vele.(Hazahoztam.)
Eddig nagyon tetszik.Remélem a jó idő beköszöntével személyesen is találkozunk.
Hali.

Óvatosan, ránk utazik a nép.

Blue .
Van valami .
Te esSO!
Vigyázz magadra a kamiont nehezebb túlélni!
Ezt a kesztyűkérdést jól elbaxtam! Most néztem, hogy a mostani is csak L-es. Tehát jó lett volna az az 1 db, ami a múltkor még volt. Mosmá 111!
Azé letoltam egy 80-ast. És csak 1× akartak megölni. Beelőztem egy kamiont, és mikor a közepénél jártam, úgy gondolta, ő is előzni fogja a buszt, ami előtte ment. Hálisten, még időben kapcsolt, hogy van tükre. Azé megkínáltam a bal kezem középső ujjával!
Ha arra jársz, hozz lécci:
1db XXL Blue-nak
1db XL esSO-nak
1db XL nekem, csak brahiból, majd visszamegyek és az ajtajuk előtt eladom
Ez igaz, Pécs elég veszélyes. Ott csináltam az autós jogsimat... Ráadásul a terepviszonyok is szemetek néhol!
Ismét az autós miatt.......és ismét az autó akart balra fordulni............
Ausztriába először nme értettem h miért áll meg a kocsi amikor a zebra mellett álltunk. Aztán később leesett. Mondjuk ez már sopronba is így van, legalábbis néhány mintavételezés alapján. Pécsen meg ha átjutsz a túloldalra akkor már félisten vagy
Hálásan köszönöm. Péntek reggel vizsgázok de ettől függetlenl jó nekem is épp most akasztott ki a tanár bácsi szóval akár hozhatnál láncot is háátha pénteken meg kell győzni arról h tudom az anyagot DrDnek meg föl lesz számolva a posta költség, még az új gumija is itt van nálam...
Blue!

Olvastad a Pólómester hozzászólását: "Blue!
Nekem itt vidéken nincs lehetőségem negyven féle színű, méretű, fazonú és formájú póló EGYESÉVEL történő beszerzésére.
Légyszíves keress új beszállítót, mert én ezennel felmondok! "

Semmi szmájli. Mi a helyzet ezzel?
Megvan a láncsprséd. Asszem nekünk a csütörtök este lenne jó. Neked? DrDaninak küldön könyveket. Lesz mit cipelned te szegény!
Na, visszaolvasva a sok okosságot, eszmefuttatást, ujfent tudatosult bennem, hogy egyedül én vagyok tökéletes a közlekedésben!
Autósként udvarias-deffenzív vagyok, gyalog pedig nem heccelem a csigatempós áthaladással az autóst.
De mielőtt beszóltok eme következtetések levonásáért, gyorsan elmegyek egyet motorozni! Mindenkinek jó munkát!
Szemetek a gyalogosok lelépnek az utra körülnézés nélkül
Egyébként Ausztriába szigoru bünti jár , ha zábránál megáll egy gyalogos és a legkisebb szándék is felmerül ,hogy netántán át óhajtana menni és az autos nem áll meg. Kollegám mesélte hogy egyszer megállt kiszállt a kocsiból hogy megkérdezze a gyalogost miért nem megy át? Mert nem akar Akkor meg ne ácsingozzon olyan féreérhető módon ,mert őt mint autost meg megbüntetik
Szoval én csak rosszat tudok a gyalogosokról mondani
Szerintem a legjobb ha egy gyalogos határozattan, kiszámithatóan közlekedik, akkor nics baj.
Ezzel a zebráról lelépéssel csak óvatosan. Jártam már úgy h megálltam zebránál motorral csaj lelépett autós meg beelőzött. Szerencsére a csajszi észrevette így nem lett nagyobb baj, utána az autósnak a pirosnál tartottam egy röpke kresz oktatást. Pécsen volt már olyan is h leányzó lelépett a zebrára autós meg rádudál gyorsít csaj félreugrik, autós vissza és kapott a csaj 2 pofont mert mégis mit képzel magáról. Szóval Nyuszi csak óvatosan Múltkor nekem is bszólt a kedves autós h átmerek menni a zebrán dehát már csak ilyenek akik konzervdobozzal járnak, persze nem állat az összes autós de a nagyrészük az. Mellesleg amikor sisakkal a kezembe megyek át az úton és kcisit meglendítem a kocsi felé az kivált vmi reflexet amitől lassítanak
Hogy a rendőrök beálljanak valami rejtekhelyre
De viszont teljesen sima, egyenes, két km távolságban belátható úton, semmi kereszteződés mellett minek van kinn a 30 km/h korlátozás?
Jah. de pölö, ősszel, amikor a 6oson a sötétben csorogtunk haza mocival sehol nem volt tábla, ami jelezte volna az aktuális útfelbontás, vagy az új aszfalt kezdetét, ergó, folyamatosan szintkülönbségek voltak... Na, ott persze nem volt figyelmeztetés.