Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem fejj meg valami kártyát, mert a Bázismotornál már 20 felett van. Előbb-utóbb itt is fel fog menni. Két db-nál az már durván 6ezer. Az meg egy tank benzin. Anno én is tőlük rendeltem a dobozaimat, meg gumit, rendben meg is küldték. Bár a gumiáraik is elszálltak azóta.
nekem ilyen kesztűm van. Tavaj vettem 7000ért asszem.
ok,megfogadom.
kösz!
Mivel bőr kesztyű így nincs gond:-)))
Vízezd be, vedd fel, és hőlégfúvó:-)))

Nekem igy ment a kukába az előző kesztyűm......
A sárkány kimosta, azt kiteregette...................az XXL-es kesztyű XXXXXXXXS-lett......
bevízeztem, visszatágult, de nem vártam eléh időt......felvetem a kezemre, és szó szerint szétrobbant a bőr........
Reggel haafelé gondoltam - megyek Én is már egyet (egy mosást megér:-)
Azt az utcánkban a járdán 5 helyen csúsztam meg a láthatóan CSAK vízes felületen!

Vagyis ahol víz van, ott lefagyás is várható (árnyékos helyen még jobban) - Szóval aki menni akar számoljon azzal is hogy megtöri a motort egy álcázott jégplaccon! és akkor oda a 2008-as szezonja
csak tenyérkerület alapján meg m vagy l-es lenne.nem szeretném ha lötyögne
Öcsém!

És a 16 férőhelyjel mit csinálsz ha 30-40-en leszünk?
Miel már túl vagyok - igy ha nem mentél akkor mindegy.......nem dől romokba az életem:-)))))

Amugy passzolok, mert a dátumot Én a mai napra láttom

Steel kesztyű
13900,- helyett 3990,-
Elérhető méretek: S 2db, M 16db, L 2db, XL 11db, 2XL 3db, 3XL, 3db, 4XL 6db, 5XL 1db.
Gondolom, hogy mennyire ki vagy éhezve! Én már attól is orgazmusok százait élném át, ha 2-esnél magasabbra nem tudnék kapcsolni, de mennék. Holnap nyomatom... és meg is vidiózom szerintem. Az idei első mocizásom lesz! Olyan izgalmam van, mint kölyök koromban Karácsony előtt!
Ügyi vagy Teddy!
Holnap én is akarok menni egy kört a GS-el!
Szegénykém, megint esőben motorozol!
Egy kurva gumiért! Legalább kipróbálod csúszik-e!
Jó reggelt a Népeknek!

Jelentem mindent bepótoltam olvasásban.
Van ám termelékenység, de ennek én nagyon örülök. Holnap motorozni fogok! Ma még taknyos minden, de holnap könyörtelenül kitolom a pacit a lakásából.

Az évadnyitásról: Ha minden jól megy, akkor lesz faházunk 2 db 8 személyes. Szerdán kapok választ a gondnoktól.
Én csak 6990-ért látom! Ez nem napi akció? mert ma sisaknap van. Ha ma is elhozható 10 után tudok érte menni, de 10 perc múlva elmegyek itthonról!
Bukócsővesek - KONZOLOSOK......

A sima NEOLUX helyet itt egy jobb festés...... porfestés, szinterezés....
(aki nem tudná....ilyen pl a vázad....vagyis tartósabb mint egy flakon spray)

http://www.porfesto.hu/index.p...

No ha megnézítek akkor pl egy GS bukócső (pl Erik-féle) max 1000-1500ft-ból jön ki - és ebben benne van minden....... (mennyiből van? max 3m csőből)
SZÍNES is kérhető!
A dlvhsldkfvdslkv..........
Miért nem engedi a GIF-et?
kicseszek vele:-)
SHOX......
Ha jól tudom a szentendrei úton van..............jobb oldalt..........

A megrendelés nem gond, mert mint írtam az csak az akció végén érvényes......
Ha meg neadj isten rendesek és így is küldenénke, akkor 2 kesztyűm van - ami nem gond, hiszen ennyi pénzből (2*3990ft) eleve csak 1 kesztyűt tudnék venni - vagyis lenne egy tarcsi........pl ha rongyáázok:-))))

Cím: Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93 Nyitvatartás:
Tel.: Ruházat: (06/1) 439-0554
Műszaki: (06/1) 439-0555 h: 13-18h
k-p: 10-18h
sz: 10-13h
ja és mikorra lesz ott a rendelésed?
Jó reggelt!
Hová kell menni érte?
Hale! Már itthonról............

Budapestiek!

HELP:-)
Megrendel
tem ugyan, de mint most olvasom ez a SHOX-os akció csak SZEMÉLYES vásárlásra él.....vagy majd az akció végén - HA MARAD....
Szóval venne nekem valaki egy ilyen STEEL kesztyűt XXL méretben amit Kalev is beírt?
LÉGYSZIIIIII Ugorjon be érte valaki.....azt ha megvette akkor lebotoljuk postán vagy személyesen

Szóval ami kellene: STEEL kesztyű, XXL vagy 12.....ez legyen benne
ára 3990ft

Aki esetleg tud segíteni az a vásárlás előtt csörenjen rám (70/3734670) elkerülve hogy 18db kesztyű legyen a polcon:-)))))
Szerintem nyugodtan vedd meg.... nekem volt már Bstar, LOUIS....stb (a jelenlegi SPOOL) kesztyűm és mindegyik XXL vagy 12-es számozású
Ez az ár az ÁLLANDÓ ár:-) hiszen 59 vagy 69 euró ha jól emlékszem........
Az tény hogy idehaza ez már akció, hiszen nincs rajta se rés, se fuvardíj.....
Na magyek alszom rá egyet, sokminden összevissza van.
Köszi.
Nézegetem mindenhol, de úgy látom, az AdaMoto-nál még mindig 17.500 /db. Csak bírja ki fizetésig... vagy kénytelen leszek a hitelkártyám megfejni megint. Ha tényleg ennyi, bár azt írja, hogy "Top akció, TOP ár egész évben. 42-es MotoDetail
ami kesztyűm itthon van az xxl-es.ujjaimon egy deka zsir sincs,elég vékonyak,viszont hosszuak is.ez a méret jo rám különben.talán tényleg meg kéne probálnom.remélem nem lesz nagy az xxl