Ruhát én próba nélkül nem vennék - nem tom mé, pedig tök konfekció méret vgyok ! - de egy kesztyüt azért megreszkírozhatsz. Legfeljebb féláron átveszem, ha XL-es.
Na itt aztán van termés, csak győzzem követni!
RolandR1, nekem megvan HápiGS száma, elküldtem levélben.
Volt szó az oldaltáskákról, nekem hiperszuper IMET-es pár van, bár csak párszor használtam: hatalmasak, 2*60L, hoztam benne haza tavaly nyáron rokonoktól egy heti ruhám, más ruhákat, fagyasztott csirkéket, pár kiló meggyet, szerszámokat, stb. Jól degeszre tömtem őket. Ezek is lötyögősek, jól meg is gumipókoztam, nehogy mocorogjon, de komolyan visszafogott, olyan légellenállásuk volt, 100-110 fölé nem is mentem. Ja, és valamiért nem bírják, ha hozzáérnek a kipufogóhoz... De idén már én is nézegetem a dobozokat, az a terv, hogy veszek kettő 42-es MotoDetailt, ha elég 1, akkor felül lesz, ha több kell, akkor kétoldalt. Ha mégtöbb, akkor Louis hengertatyó hátul.
ha már ez a téma:mennyire fontos keszkenőnél a próba?mert vannak ilyen restpostenek luizba,aztán hát ö izé...nem rossz ajánlat.csak félek ha megrendelem,nem fog stimmelni a méret
nah néztem ezt
és ezt
Jó, én nem látok bele a zsebedbe!
Pár hozzászólással ezelőtt Pagyag is tett be egy linket, azok is jó árak. De a Bázismotor.hu-n is szétnézhetsz. Asszem ők követik a Louis-os akciókat is. De a tavaszi motorkiállításon is minden akciós.
Ha már ilyen nagy élet van itt, gondoltam elszórakoztatlak!
Találd ki, milyen mjúúzik ment a tvben az előbb! Segítek: nagggggyon színvonalas, és 2002ben nagyon odavoltál érte, a kedvenced volt... Na, megmondhatom? Vagy inkább énekeljem el?
"aszereje-ha-dehe..." Naaaa, mennyire jó vagyok, nem? Remélem most egész sokáig ez lesz a fejedben, mert én már unom, szívesen megosztom veled! Nem kell mondani, tudom, hogy CUKI vagyok! Hihi, de jóóóóóó Bocsi, ez nem is vicces...
Jól emlékszik Dorcsiesze arra, hogy holnap ezerrel kell neked drukkolni? Tánciból ki-befolyólag?
Szóval: DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK Legyél nagyon ügyi, aztán beszámolót várok a sok drukkért!
Persze, tőlünk! Majd még rám fogod a rossz időt is! Egyébként itt csak de. volt egy kis záporszerűség. Viszont csúnya szürke, naptalan, egyszóval: szar idő van.
Na itt aztán van termés, csak győzzem követni!
RolandR1, nekem megvan HápiGS száma, elküldtem levélben.
Volt szó az oldaltáskákról, nekem hiperszuper IMET-es pár van, bár csak párszor használtam: hatalmasak, 2*60L, hoztam benne haza tavaly nyáron rokonoktól egy heti ruhám, más ruhákat, fagyasztott csirkéket, pár kiló meggyet, szerszámokat, stb. Jól degeszre tömtem őket. Ezek is lötyögősek, jól meg is gumipókoztam, nehogy mocorogjon, de komolyan visszafogott, olyan légellenállásuk volt, 100-110 fölé nem is mentem. Ja, és valamiért nem bírják, ha hozzáérnek a kipufogóhoz... De idén már én is nézegetem a dobozokat, az a terv, hogy veszek kettő 42-es MotoDetailt, ha elég 1, akkor felül lesz, ha több kell, akkor kétoldalt. Ha mégtöbb, akkor Louis hengertatyó hátul.
nah néztem ezt
és ezt
Pár hozzászólással ezelőtt Pagyag is tett be egy linket, azok is jó árak. De a Bázismotor.hu-n is szétnézhetsz. Asszem ők követik a Louis-os akciókat is. De a tavaszi motorkiállításon is minden akciós.
Kb:10.000.- csak az utikőltség.
Anyira most nem vagyok eleresztve.Bukó, kesztyű,proti.ing. kb:enyi most az elképzelés.
Nemigazán értek ezekhez azért kérem a segitségeteket.
Ezeket az árakat honnan vetted? Bécsbe nem tudsz kimenni? Mert a Louisban is nagy akciók vannak, több cuccért érdemes lenne.
13900,- helyett 3990,-
22400,- helyett 9900,-
Ez a suhx-náll van szerintetek. . .
Most ruha projekt is megy nállam.
Jól elmentek innen mi, beszélhet nekik az ember.
Találd ki, milyen mjúúzik ment a tvben az előbb! Segítek: nagggggyon színvonalas, és 2002ben nagyon odavoltál érte, a kedvenced volt... Na, megmondhatom? Vagy inkább énekeljem el?
"aszereje-ha-dehe..." Naaaa, mennyire jó vagyok, nem? Remélem most egész sokáig ez lesz a fejedben, mert én már unom, szívesen megosztom veled! Nem kell mondani, tudom, hogy CUKI vagyok! Hihi, de jóóóóóó Bocsi, ez nem is vicces...
Köszikösziköszi...! Te tudod mit
Jól emlékszik Dorcsiesze arra, hogy holnap ezerrel kell neked drukkolni? Tánciból ki-befolyólag?
Szóval: DRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKKDRUKK Legyél nagyon ügyi, aztán beszámolót várok a sok drukkért!
Mi vót a nettel? Nehogy meghülyüljön...
Még nincs fenn a vizsgaeredmény a neptunon, már nagyon izgulok!
Közben elment a netem is, csak most jött vissza.