Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mondatban az van, idézem" folyik a fagyálló"
Jó éjszakát.
Látod Hawk, minden járműnek az állás a legrosszab!
Hát hiába menni kék!
Remélem hamar meggyógyul a géped!
persze mással fenyegetőzni könnyű!
(de azért lécci ne szolj neki )
Büntiből szolok Bluenak, hoz neked esőt aztén nem érsz semmit azzal a plusz 1 fokkal
Szétfagyott ? És arra is van gari-- ---
nem fog senki tudni a kis üzletünkről! csak néhány fokról lenne szo
Én nem vagyok korrupt
Nekem a mocim sem bírta már az unatkozást, és elsírta magát. Nem tudom hogy hogy, de a nagy állásba elrepedt a hütője és elkezdet folyni a fagyálló.Még jó hogy garis, mert az új hűtő ára 130 ezer forint.Úgy hogy most kezelésen van!
hát nekem azt mondták,h +1 fok feláras,de lehet szo rola remélem nem csapnak be...
bár te sztem tudsz valamit...lehet nálad érdemesebb alkudoznom.te mennyiért adsz 1 fokot?
Max 11 fok rendelhető . . .
Győrbe 12 van rendelve
Ezt már szeretem, . , csak 1 körre legalább
Vasárnap meg hétfőn +10 fok lesz, meg van rendelve, no rain
Már nem nagyon birom tóvább, lehet, hogy hétvégén akut vissza GS pöc-röf, és már döbörög-is a drága.
Igen, lég-olajos már nics! K6os volt az uccsó, ilyen van Dzsokinak!
1250-es bordó van mindenhol, meg k8-as is!
Eldöntötte, megvette punktum. Nem érdemes már rágodni rajta
Jót választott ,szép szinüt, jó hitellel és 1-2 hetet még ráér az átvétel, hiszen ugyse lehet moccozni
Hy !

Te Erik a mult héten voltam a Bp-i Fullgasnál (Budaörsi ut ) és ott láttam bordó színű Banditot és 1.2-es volt és SA.Azóta nem tudom,hogy meg van - e még.Viszon lé olajaost nem láttam semilyet annak már annyi ? olyan sorsra jut mint a Gs ?
Csak egy százast!
"majd ezután felszerelik rá az általam kért extrákat, melyeket ők is úgy rendelnek meg hozzá!"

Ja ok ez lemaradt, igymár értem. Hiába aki sok extrát akar

Nekem szerencsém volt 1.5 napon belül meg volt/Szerda este megnéztem előleget adtam, Csütörtökön lepapirozták,Péntek délután átvettem./

JA! Neked kellet valamenyit befizetni,
Mármint a bank bólintott!
Ja és közben intézik a hitelt!
Bár én törzsvevő vagyok, úgyhogy már másnap reggel rábólintottak mindenféle papír nélkül!
Szalonból az ottani gépet 2 nap alatt elviheted, ha nem kérsz hozzá semmit! Ott csak a vizsga és az üzembe h. van!
Azért, mert ezek a gépek szárazak, ill. majdnem!
Ideszállították Nagykanizsáról ( mert csak ott volt bordó) , tesznek bele akksit, benyát, olajat stb-t és beüzemelik!
Ezután elviszik vizsgázni, majd ezután felszerelik rá az általam kért extrákat, melyeket ők is úgy rendelnek meg hozzá! Aztán jöhet az átvétel!
Tényleg Erik már kérdezni akartam. Te a 2007-est veszed akkor miért nem tudnák már átadni neked a gépet akár már holnap /+25-fok/.
Tudom neked igy jó csak kiváncsiság.