Nekem a mocim sem bírta már az unatkozást, és elsírta magát. Nem tudom hogy hogy, de a nagy állásba elrepedt a hütője és elkezdet folyni a fagyálló.Még jó hogy garis, mert az új hűtő ára 130 ezer forint.Úgy hogy most kezelésen van!
Eldöntötte, megvette punktum. Nem érdemes már rágodni rajta
Jót választott ,szép szinüt, jó hitellel és 1-2 hetet még ráér az átvétel, hiszen ugyse lehet moccozni
Te Erik a mult héten voltam a Bp-i Fullgasnál (Budaörsi ut ) és ott láttam bordó színű Banditot és 1.2-es volt és SA.Azóta nem tudom,hogy meg van - e még.Viszon lé olajaost nem láttam semilyet annak már annyi ? olyan sorsra jut mint a Gs ?
Azért, mert ezek a gépek szárazak, ill. majdnem!
Ideszállították Nagykanizsáról ( mert csak ott volt bordó) , tesznek bele akksit, benyát, olajat stb-t és beüzemelik!
Ezután elviszik vizsgázni, majd ezután felszerelik rá az általam kért extrákat, melyeket ők is úgy rendelnek meg hozzá! Aztán jöhet az átvétel!
Tényleg Erik már kérdezni akartam. Te a 2007-est veszed akkor miért nem tudnák már átadni neked a gépet akár már holnap /+25-fok/.
Tudom neked igy jó csak kiváncsiság.
Hát hiába menni kék!
Remélem hamar meggyógyul a géped!
(de azért lécci ne szolj neki )
bár te sztem tudsz valamit...lehet nálad érdemesebb alkudoznom.te mennyiért adsz 1 fokot?
1250-es bordó van mindenhol, meg k8-as is!
Jót választott ,szép szinüt, jó hitellel és 1-2 hetet még ráér az átvétel, hiszen ugyse lehet moccozni
Te Erik a mult héten voltam a Bp-i Fullgasnál (Budaörsi ut ) és ott láttam bordó színű Banditot és 1.2-es volt és SA.Azóta nem tudom,hogy meg van - e még.Viszon lé olajaost nem láttam semilyet annak már annyi ? olyan sorsra jut mint a Gs ?
Ja ok ez lemaradt, igymár értem. Hiába aki sok extrát akar
Nekem szerencsém volt 1.5 napon belül meg volt/Szerda este megnéztem előleget adtam, Csütörtökön lepapirozták,Péntek délután átvettem./
JA! Neked kellet valamenyit befizetni,
Bár én törzsvevő vagyok, úgyhogy már másnap reggel rábólintottak mindenféle papír nélkül!
Ideszállították Nagykanizsáról ( mert csak ott volt bordó) , tesznek bele akksit, benyát, olajat stb-t és beüzemelik!
Ezután elviszik vizsgázni, majd ezután felszerelik rá az általam kért extrákat, melyeket ők is úgy rendelnek meg hozzá! Aztán jöhet az átvétel!
Tudom neked igy jó csak kiváncsiság.