Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem az évadnyitótokat,tényleg erre jártatok.Nagyon hidegben mociztatok,merész vállalkozás(részemről).Persze vannak olyanok,akik nem olyan papirkutyák mint én,hogy félnek egy kis esőtől...
Az elmúlt 2 napban nagyon jó idő volt nálunk.El is olvadt az összes hó.És engem is elkapott a motorozhatnék,de nem voltam bátor,na meg nem volt mivel...a saját mocim még téli álmot alszik.Egyre jobban várom a tavaszt.
Piet!

Te miről beszélsz?
Ez olyan beírás, mintha eddig motoroztál volna ÖSSZESEN 100km-ert GS-sel..........

Természetes dolog hogy a hátsó fék SZAR - de ez mindenhol............
Épp azért mert a fékkekel játszani kell - ÉS TUDNI KELL JÁTSZANI!

Nyugodtan mondhatom hogy ELÉG a Gs hátsó fékje is - hiszen ha nem lenne elég már nem itt szagolgatnám a virágszálokat, hanem alulról............
Naná, hogy várom Nagylány!
Csak már a motoros csizmát tudnám a lábamra rángatni!
Nem ....van egy két idegbeteg aki a DL-re esküszik
Tényleg esSO!

A DL olyan gyönyörű volt a szalonban, hogy majd behugyoztam tőle!
Akarom hogy ilyened legyen, mindenképp!
EsSo most már csak te jössz
Ott van az már, csak idő kérdése, hogy meg is lásd!
Na akkor gondolom várod a jó időt!Sok szerencsét az új mocihoz!
Majd akkor gratuláljatok, ha már itt van a garázsban!
Akkor aztán mennek majd a képek!
Ügyes voltál, gratula!
Köszi Blue, de valószínűleg óvatosabb leszek, még magamhoz képest is!
Egyébként annyira elvagyok foglalva a mocival, hogy a többi örömhírt el sem meséltem!
1. A rendőrségen a kihallgató alez. azt mondta, hogy semmiképpen nem lehetek én a felelős a balesetben, Ő egyébként is a Varga Mária (a másik fél ) közlekedési bűncselekményében nyomoz és engem csak tanúként hallgat meg.
2. két hét múlvakb. teljesen begyógyul a seb a lábamon, aztán már mehetek gyógyfürdőzniis 1 hónap múlva!
Sőt amikor a GS már egész jól tapadna , akkor is nagyon kell vigyázni gázadásnál ,fékezésnél is ,a hátsó fék meg szinte felejtős, csak akkor szabad használni ha ugy se kell (csak komótosan lassitani)
Igaz az enyém sportosabb gép, de nekem első télen ezek voltak a megszokandó dolgok(én okt végén vettem)
Én ahoz képest "jó" időben vettem át, de 3-400km-ig érezhetően csúszkált........
Érden a körforgalomban majdnem el is dobtam 1x........

Én Darászon is ki voltam akadva, hogy milyen bevállalós, hiszen a lakásból nem volt kedvem kimozdulni, nem hogy motorozni..........
De ugye Őt hajtja a bejáratási ciklus:-)
gratulálok én is,Erik.A bíróságon született vmi határozat?(vagy még mindig nem volt semmi? )
wáá ..gratula, vigyázzatok egymásra....mondom én h mindenki banditává válik... nincs alternatíva hajrá...
Így van, rohadtul csúszik, nagyon vigyázni kell. Ma voltam egyik barátomnál, most vett új gépet cbr1100xx, de még nem ment vele mióta megvan (2-3 napja). Szar az ilyen, jöhetne már a jó idő!
Nem fizetsz be többet.....hiszen nekem nem volt EXTRA, mivel az EXTRA az a különbözet volt.
Ha befizetem Én is a 10%-ot, akkor kaptam volna ajándékot (a csak unszolt is, hogy milyen jó egy új bukó.....csak közöltem vele hogy már a polcon áll otthon 4 bukó:-)

Nekem 8 - Te is mákos vagy:-))))) mint az a kis genyó Darázs:-)))) Az is mindent kicigánykodott:-))))
De ezzel aztán ésszel - MÉG A NAGYKÖRÖSÖN is! EZ A GÉP: MEGY!

És mivel tudom hogy mindenkit kiidegelek a beszólásaimmal (pedig csak óvatosságra intek) neked is mondom: Ezzel a géppel ne menj esőbe alapozni.............

Ezért várok Én is........és olyan évadnyitóra nem megyek el, ami tavaly volt:-)))))
A Mazohizmus a múlté.........ez már drága gépegység, nincs kedvem megtörni..........

Aki nem tudja milyen volt a tavalyi Évadnyitó:
http://akmt.extra.hu/evad.wmv
Ja, és nekem mindíg ugyanannyi a törlrsztőrészletem,mert úgy van írva a szerződés, hogy az árfolyamkülönbségeket, amit te negyedévenként megkapsz, azt avégén vonják össze a plusszokat és a minuszokat és ettől függ, hogy tulajdonképpen 82 vagy 86 havi leszz a törlesztőrészletek száma!
A lényeg, hogy mindíg fillérre ugyanannyit fizetek!
Hali.Faca grat
Pedig ennyi, Blue!
Ne felejtsd, hogy én többet fizettem be, eleve kevesebb a hitel, és még kaptunk - 2% a hitelkonstrukcióból. Merkantilos a hitel.
Nem biztos, hogy rosz. Neked 2007-ben megvolt.
Neki 2008-ban a 2007-es, tehát tőbb kedvezmény.
Nem,84 hó!
100 hóra csak 22,5 lenne a törlesztő!, De így legalább hamarabb lejár!
Grat! príma.....