Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszike! Ma csak azért voltam ügyes, mert semmit nem kellett csinálnom!
Nem értetted félre? 84 helyet 100?
Az már esetleg akciósnak lenne mondható
Itt valami hibázni fog!

Túl álomszerű.............. hiszen csak simán számolj utána!

Az enyém 100 hónapra VÁLTOZÓ összegű!
Az első csekk 23 volt, a 2....28...., a 3......27.....

Az extrák kb. +100.000

Szóval a végösszegnél a kereskedő/bank miért fosztaná meg magát kb 4-500.000-től?

A tiéd igy 2295000-lesz a végén...........

az enyém (ha átlagot nézek) akkor: 100.000kp + 100*27000 vagyis 2,8 milka......

Szóval GARTULÁLOK, de itt szerintem lesz valami bibi
Grat Jó sok mindent sikerült belealkudni
Megjöttem!
Három óra tárgyalás után: Bandit 650SA K7 Bordómetál.
Ajándékok: ABS-s modell az Abs nélküli áráért, üzembehelyezés, átírás, túraplexi, bukócső, hátsó tartókonzol+ platni, és ha Február 9.-én nincs motoros idő, akkor házhozszállítás a garázsomba.
A bibi az, hogy a nejemé a motor és én leszek az üzembentartója! Ő ugyanis Otp dolgozó, így a hitelből -2%!
A végeredmény 169.800Ft,- + 84X 25.300,- cascomentesen!
Na hogy teccik?
Ügyes vagy! Ilyen tételek, amik nincsenek is, bizony nálam is előfordultak... De már 1x készültél rá, most ezt a tételt is megtanulod oszt sittysutty túl leszel rajta ... Drukkolás az leszen akkor is
It vagyok csak már énis össze keveredtem.

Szoval::Tibifutar. JÓ. It még oldalra ép kifér.
Dzsoki. NEM JÓ.
Jah, és megcsináltam, csak Neked, Nyuszkó, a gmailes fiókot! Ugyanaz, mint a fríméles!
Nyusz És Cicc!
Köszi a kérdést! A mai az jó lett, 4/5, egy Egyetemen , de még 16án picit belekérdez, hogy melyiket adja! Hááát, a hétfői az ennyire nem volt jó. Olyan tételt húztam ki (mellesleg a 13ast), ami csak a tanár szerint volt a tételsorban, egyik csoporttársam sem tudott róla. És hiába magyaráztam ezt az alkoholista tanárnak, nem érdekelte, azt gondolta, viccelek! Szal megyek UVzni 22én vagy 24én.
Röviden ennyi!
IDE KATT.
Vagyis nem értem hogy mi a lényeg?

a bukócső?
Nem fog oda férni, mivel az idomod nem engedi............hiszen ez is megvan fogatva alul is, ahol neked ott a szakál
Ez már elférne az idom alatt is.
de vazze nincs ott semmi amire kattinthatok!
A megoldás, a 25518-as előzményre kat.
Mit figyeljek ezen?
Vagye még itten.

25518-as hozzászólás.

FÍÍÍÍGYÍÍÍÍ.
Van csak nemlátszik mert a föld alá bujt
ERik mester!

Mi a rizsa motorilag? Szerda van.
hát nem a tanfolyamon mondták. Elég régóta motoros körben forgok, hogy halljak egyet-mást. és sajnos van ebben tapasztalat is. ezeket a dolgokat mindig fejben tartom. sajnálnám a mocit, de inkább ő, mint én.

ok, írok ordasparaszt barátunknak :)

Köszi!
És ez tényleg itt van az utcánkban?
Mert a honlapon nem láttam címet!
olyasmi. csak hajléktalan lett és azzal álcázza, hogy körbejárja a földet :D (így jó sokáig nem kell hazamennia)

Viccen kívül, pár videó a pizza kiszállításokból:

http://www.motoport.nl/R1sjaak...
nincs olyan szmájli, amilyet szívem szerint tennék most.