Megjöttem!
Három óra tárgyalás után: Bandit 650SA K7 Bordómetál.
Ajándékok: ABS-s modell az Abs nélküli áráért, üzembehelyezés, átírás, túraplexi, bukócső, hátsó tartókonzol+ platni, és ha Február 9.-én nincs motoros idő, akkor házhozszállítás a garázsomba.
A bibi az, hogy a nejemé a motor és én leszek az üzembentartója! Ő ugyanis Otp dolgozó, így a hitelből -2%!
A végeredmény 169.800Ft,- + 84X 25.300,- cascomentesen!
Na hogy teccik?
Ügyes vagy! Ilyen tételek, amik nincsenek is, bizony nálam is előfordultak... De már 1x készültél rá, most ezt a tételt is megtanulod oszt sittysutty túl leszel rajta ... Drukkolás az leszen akkor is
Nyusz És Cicc!
Köszi a kérdést! A mai az jó lett, 4/5, egy Egyetemen , de még 16án picit belekérdez, hogy melyiket adja! Hááát, a hétfői az ennyire nem volt jó. Olyan tételt húztam ki (mellesleg a 13ast), ami csak a tanár szerint volt a tételsorban, egyik csoporttársam sem tudott róla. És hiába magyaráztam ezt az alkoholista tanárnak, nem érdekelte, azt gondolta, viccelek! Szal megyek UVzni 22én vagy 24én.
Röviden ennyi!
hát nem a tanfolyamon mondták. Elég régóta motoros körben forgok, hogy halljak egyet-mást. és sajnos van ebben tapasztalat is. ezeket a dolgokat mindig fejben tartom. sajnálnám a mocit, de inkább ő, mint én.
Az már esetleg akciósnak lenne mondható
Túl álomszerű.............. hiszen csak simán számolj utána!
Az enyém 100 hónapra VÁLTOZÓ összegű!
Az első csekk 23 volt, a 2....28...., a 3......27.....
Az extrák kb. +100.000
Szóval a végösszegnél a kereskedő/bank miért fosztaná meg magát kb 4-500.000-től?
A tiéd igy 2295000-lesz a végén...........
az enyém (ha átlagot nézek) akkor: 100.000kp + 100*27000 vagyis 2,8 milka......
Szóval GARTULÁLOK, de itt szerintem lesz valami bibi
Három óra tárgyalás után: Bandit 650SA K7 Bordómetál.
Ajándékok: ABS-s modell az Abs nélküli áráért, üzembehelyezés, átírás, túraplexi, bukócső, hátsó tartókonzol+ platni, és ha Február 9.-én nincs motoros idő, akkor házhozszállítás a garázsomba.
A bibi az, hogy a nejemé a motor és én leszek az üzembentartója! Ő ugyanis Otp dolgozó, így a hitelből -2%!
A végeredmény 169.800Ft,- + 84X 25.300,- cascomentesen!
Na hogy teccik?
Szoval::Tibifutar. JÓ. It még oldalra ép kifér.
Dzsoki. NEM JÓ.
Köszi a kérdést! A mai az jó lett, 4/5, egy Egyetemen , de még 16án picit belekérdez, hogy melyiket adja! Hááát, a hétfői az ennyire nem volt jó. Olyan tételt húztam ki (mellesleg a 13ast), ami csak a tanár szerint volt a tételsorban, egyik csoporttársam sem tudott róla. És hiába magyaráztam ezt az alkoholista tanárnak, nem érdekelte, azt gondolta, viccelek! Szal megyek UVzni 22én vagy 24én.
Röviden ennyi!
a bukócső?
Nem fog oda férni, mivel az idomod nem engedi............hiszen ez is megvan fogatva alul is, ahol neked ott a szakál
25518-as hozzászólás.
FÍÍÍÍGYÍÍÍÍ.
Mi a rizsa motorilag? Szerda van.
ok, írok ordasparaszt barátunknak :)
Köszi!
Mert a honlapon nem láttam címet!
Viccen kívül, pár videó a pizza kiszállításokból:
http://www.motoport.nl/R1sjaak...