Hát igen tudom ezek olyan dolgok amiket az embernek tudatossan kell csinálni:
x motoreldobás
x ellenkormányozás
x a horizont fixálása (ahová menni akar az ember)
x csuszás és fékhatáron motorozás (gyakorlása/kitapasztalása)
és még van jópár, Nyusz nektek biztos mondtak a tanfolyamon egy párat
erre pedig lélekben/fejben szerintem minden motorosnak fel kell készülnie, hogy mentse a bőrét egy eséskor. Eldobni a gépet a francba, aztán esni egy nagyot, és ép prémmel megúszni a sztorit! (természetesen ez a fórumonkon nem állhat fent, mert nem akarok több ilyet hallani, mint októberben! mondtam már, h strucc is vagyok? )
PONTOSAN kedves hölgyem (IMÁDLAK mikor ilyen okosakat mondasz:-))))
Nekem is ezért fő szempont a doboz, mert nem csak a farokrészt védi, hanem pl a lábad is, ha a moci épp rád érkezne.......hiszen csinál egy +30cmes rést a föld és a motor közt (feltéve ha nemszakad le a doboz)
a., megfurod az idomot és lesz bukógombád.........
b., szarrátöröd az idomot az első álló helyben való eldölésnél.............
Most nem keresek vissza NÉVRE, de itt volt/van a csóka aki utánam 1 órával vette a motort (október 5.-én a Hollósnál)......
Ez péntek volt, vasárnap szarrátörte az oldalidomot, mert eldölt a motor álló helyzetbe
A motorba volt valami 200km
Na ez a MÉREG nem a cián
http://www.bikepics.com/member...
Keresnek a Banditás topicban!
FIGYI.
x motoreldobás
x ellenkormányozás
x a horizont fixálása (ahová menni akar az ember)
x csuszás és fékhatáron motorozás (gyakorlása/kitapasztalása)
és még van jópár, Nyusz nektek biztos mondtak a tanfolyamon egy párat
http://www.sjaaklucassen.nl/ap...
Around the world
1. legyen biztonságos
2. lehessen bele pakolni
A felgumipókozott hátizsáktól még mindig gusztusosabb.
Most had ne írjak közhelyeket a "Nagy kofferbe jó pakolni, csak szégyen vele utazni" jeligére :)
Egyébként köszi, h ki sem nézed belőlem!
De.
Nekem is ezért fő szempont a doboz, mert nem csak a farokrészt védi, hanem pl a lábad is, ha a moci épp rád érkezne.......hiszen csinál egy +30cmes rést a föld és a motor közt (feltéve ha nemszakad le a doboz)
Ezt már neked kell eldönteni!
a., megfurod az idomot és lesz bukógombád.........
b., szarrátöröd az idomot az első álló helyben való eldölésnél.............
Most nem keresek vissza NÉVRE, de itt volt/van a csóka aki utánam 1 órával vette a motort (október 5.-én a Hollósnál)......
Ez péntek volt, vasárnap szarrátörte az oldalidomot, mert eldölt a motor álló helyzetbe
A motorba volt valami 200km
Na ez a MÉREG nem a cián