Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Krauser azért valamivel komolyabb szerkezet. De oldaldobozt úgyis csak hosszabb túrán teszel fel, nem úgy, mint a hátsót. Azért 2 főre én a 42l-est venném a helyedben. Viszont a buxa a tiéd!
Köszi EsSO és Blue!

Nekem megfelel a Louisos doboz is (gondolom az sem esik szét menet közben:) Vagy van nyomós ok a Krauser mellett a néven kívül? (sok dobozos tapasztalatom még nincsen)
De a helyesírás ott is mérvad:-))))))))))))))

"Valvoline lánc spraj 2.000 Ft."

Csákó

CB500 majdnem GS......vagyis felmászol szépen a honlapocskámra és megnézed magadnak a tartó szerkezetett.........ez kb 3000ft anyagi oldala van

a dobozok?
a legoccóbb a 37L-es LOUIS doboz ami most olyan 10.000ft /db áron van (pl Bázismotor)
DE EZ NEM KRAUSER.............ha márkás doboz kell az biza 30-tól indul

Bukócső?
Az meg majdnem egyezik szerintem.........de ha nem akkor kis átalakítással megoldható

Összehasonlitásként:
Hehe! Jól kibaxtál velünk! Esőruha meg már van - Blue féle munkavédelmis - és ki is van próbálva! Müxik!
Azon a kiskapu én nem férnék be?
Tudod, ez az egész a motorosok pénzügyi lenyúlása! Engem is felháborít sokszor, de ez van. Meg kell próbálni magánúton megoldani a dolgokat, ők meg menjenek az anyjukba! A GS-re mi pár ezerért gyógyítottunk 3 dobozos rendszert ami erősebb volt jóval a gyáritól. Egy kevés vas, meg hegesztés. Máris spóroltál 50 ropit. Konkrétan nem tudok Neked mit mondani, mivel más mocid van. Meg kellene vizsgálni egy gyárit, és az alapján összeeszkábálni egyet.
Doboz meg a Louisban van pl Moto-Detail 42l-es - Bázismotornál kb 17k - nekem is van ilyen, semmi baj vele.
A bukócső szintén Louis - univerzális, az árát nem tudom, de nem annyi kint, mint amiket itthon kínálnak.
Javaslom a honlapjuk átbogarászását, mert még az is lehet, hogy érdemes kimenned, ha több minden kell.
Dorcsi

Kezdj el gyüjteni BABY esőruhára:-))))
Mivel pénzügyi mágus vagyok, találtam kiskaput:-)))) vagyis a nyári túráról NEM MONDOK LE:-)))))
Sziasztok 500-asok!

Két témában kérem ki véleményeteket. Először is (előre gondolva a nyári túrákra:) szeretnék oldaldoboz rendszert fabrikárni a cb500-ra. Egy hátsó doboz már van rajta. Kicsit szíven ütött a tartó konzol ára ~55 ezer (Krauser) és a dobozonkénti ~30 ezer forint (ez ugye összesen 105eHUF). Tudtok erre valami áthidaló megoldást ? (puha oldaltáska vszínűleg kevés lesz a két személyes túrázáshoz)

A másik dolg a bukócső projekt. (tényleg nem értem mi kerül egy bukócsövön 25-30 ezer forintba?) Nem követtem nyomon, de láttam, hogy dolgoztok valami házi megoldáson :) Volt valami univerzális is. Azt milyen árban lehet beszerezni? (és hol? Louise?)

Köszönet!
Üdv,
Zoli
És ahogy a Heidenau árakat nézem, nem is rossz!
Üdv!
Erik! nem is újságoltad h a kedvenc gumiszerelő cégem odaköltözött az utcátokba. Gumi le, új fel, centír=3epénz

Vazze! Máskor ne tegyél ilyet!
rendesen OFF-oltam a bandát.
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Doooorcsi! Hogy sikerült a 7fői tanárokosítás?
Jó reggelet Szeretembanda!
Jó reggelt!

Az előbb majdnem elaludtam a gép előtt. Jó nap lesz a mai.
Ezt mar en is megtettem, de koszonom szepen! Valamit csak osszehozok, aztan legfeljebb lesz par GS500 tuningtarcsam elado!
Reggelt!
Jó reggelt Népek!

Maci jó sokat dógoz. Ezért csak a szeme van rajtatok...
És egy dolog a kis népi megfigyelésekből:
"Nem mindegy, hogy rovarszervet ivartalanítani, vagy ivarszervet rovartalanítani...!"

Oszt jónapot Nektek!
Átnéztem pár oldalt és számomra az maradt hogy gyártas egy egyedit......
Sajnos nem találtam méretet egy oldalon se, mindenhol max annyi van hogy melyik motrorra, melyik évtől, és talán az átmérője.............
Megkérdeztem még 1 helyen. Az a Suzuki Benkő Kistarcsán. Itt is annyi pénz, csak hamarább van meg a motyó.
www.suzuki-benko.hu

Ne is legyen rája szükség! Ha jobban fogok állni ősszel én sem fogom szegény Gs-sel hordani a pizzát...
Az ellenerveim miatt - az osszes lehetoseget szambavettem - eleve azt kerdeztem, letezik-e GS-hez 4mm (tuning) tarcsa (gyari vagy utangyartott). Hatha Ti jobban tudjatok nalam.

Azt is tudom, hogy ha nincs marad 2 jo megoldasom:
1. Van ceg aki legyartja az egyedi tarcsat, ami ugyanolyan, mint a GS eredeti, csak vekonyabb (atallitjak a gepet a kedvemert). - igy dragabb
2. Le kell szednem a kerekagybol es akkor befer a vazba - igy a betettel kell jatszani, ha kell es nehezebb lesz a cucc.

Az idealis megis az lett volna, ha van keszen 4mm tarcsa legyartva.
Igen, a sikkoszoru a legjobb otlet. A gond csak az vele, hogy 6-rol 4-re lemenni koszoruvel nagyon nagy cumi es nem lesz olcso mutatvany. Es akkor van egy tarcsam. Jovore masik kell.
Igen, tudom, hogy 4 a legalso, mert ra van irva a tarcsara. Az a kisebbik baj, hogy eltorik, a nagyobbik hogy NEM LEHET leesztergalni, eppen azert mert 4 mar hatar. Es ide mar az edzes csak foltokban er le, ugyhogy korbeforgatva a tarcsat hol kemenyebbb hol puhabb. A jukaktol pluszban szepen berezeg a pad, ugyhogy a szaki karomkodik, a tarcsa szar lesz en meg kidobom a penzt. Onnan tudom, hogy mar lejatszottuk.
Na akkor még a lengővillát is kicseréled és lesz egy fél GS-ed