Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, latjatok.... tudtok Ti!

Jogos az erv, de nem a betetek kozott nem fer el, hanem a lengovillaba. A betetekkel nem is szaroznek, gyalugeppel lekapom, azt kesz...
Féknyerg csere?
Ja féknyergestül kéne a GS kereket féktárcsástól átépiteni. Valoszinű annak meg a felfogatása nem stimmel.
nem csak, hanem az összes országéra
Hali!

A féktárcsa esztergálás tényleg nem jó ötlet.Szerintem inkább síkköszörűvel lehetne normálisan megmunkálni. Egyébként meg keresgélj a neten,előbb-utób biztosan találsz valamit.
Valahol már találtam egyszer egy jó adatbázist,de jelenleg nem találom.Ha meg lesz majd beírom.
Szerintem a Blue féle fékpofa méret csökkentés nem erre való,hiszen a fékpofa vastagsági mérete folyamatosan változik,neked viszont szerintem a féknyeregbe nem fér be a 6 mm-es tárcsa.
ÚÚÚ. Az nem jó.
1 már volt nekem is.
Vháááá . Asszem kifejlesztem a radar-érzékelő röntgenszememet...
Üdv. A 4mm majdnem a "legalso"
kopáshatáron van.Igy elöfordulhat hogy elreped. a következményeit sejteni lehet.
Olyat keress ami gyárilag 4mm-es.No eszterga!
Na ennyit a gyorshajtásról:-))))

http://kozutibirsagok.freeblog...
Hát max azt tudod megnézni............

Rákerestem de sajna a féktárcsáknál nincs kiirva adat, csak hogy melyik motorhoz jó.............

Szóval csak a betéttel tudsz játszani............
És ha a betétet veszed kisebbre? Hiszen 1-1mm kell csak leszedni a betétekből..............

Ha nem akarod az eredetit gányolni akkor menj be BP-n a ....................................Rónához....(www.ronakft.h
u
) és ott 7-800ft/db áron megcsinálják neked ha van régi betétlapod (elkopott betét)
Ott csak annyit kell mondani, hogy Xmm legyen a ferodor
OK baby:-)

Majd kiállok a sarokra..........
Supermoto atalakitashoz kell. A regemnel lathato Yamahaban GS500 kerek van. Bontoban vettem hozza tarcsat, innen tudom, h 6mm. Leszedtuk 4-re esztergaval, de nem jo. Tul kemeny es valtozo anyagminosegu az edzes miatt, lehetetlen jol megmunkalni. Hullamos lett es uszkal a pedal. Nem lett jo, igy nem lehet supermotozni. Uj tarcsak kell es 4mm. A 6-os nem fer be. Bontoban nem fogok talani. De azert kosz!

Csak gondoltam azert nem valaszoltak, mert a nagy Dorinazasban eszre semm vettek .
MA:

rtg, csiszolás, gyökérkezelés, gyökértőmés..............12.000ft

Oszt majd megyek lecsiszoltatni a tetjét, meg alapoznak valamit, meg csapozzák...........

Utána megint vissza kell menni harapni vagy mifene..........

és utána megint el kell menni a gyártásra:-)

esSO
Azé tesó nem TB, mert sajnálatosan a környéken 2 fajta fogorvos van
SZAR és MÉG SZARABB..........
Természetesen TB alapon!

Ugyan ez a SZAR fogorvos, amint maszek rendelési időben van - még a segged is kinyalja és PERFECT munkát végez!

Tehát nem hagynak sok lehetőséget - feltéve ha az SZTK-s fogorvos után nem akarod az éjjelt utazással BP-re - és a szájsebészeten végezni........
Szííyasztok 500 as ok.
Ja:-)

És Én vagy alszok, vagy motorozok, vagy dologozok........

Most az első volt.............és a 3. következik 1 óra múlva..............
Én mint ŐSpezsgő nyugodtan és nyiltan mondhatom, hogy azért nem reagálnak a csókák ilyenkor, mert fogalmuk sincs..............

De láttom Te a nyigodtam tipusú vagy, mert nem kapod fel ezért a vízet......

Szóval sajnos nem tudok segíteni......Én még azt se tudtam hogy a GS500 hány mm-es, pedig ugye elégé ismerem a gépezetet......
Amugy minek neked ilyen méretű, 4mm-es tárcsa?

Ha nagyon fontos, akkor ugye nem számít a pííííz...
Ezesetben viszont merem ajánlani a bótokat.
PL a LOUIS-ban biztos találsz magadnak alternatívát....hisz a katalógusban kb 500-1000 fajta van (ha nem több)
Ez vizsga kérdés lesz mi.
Azokéra, akik ezekben az országokban élnek?
Jó ,akkor már csak a személyek nevére lennék kiváncsi!
Latom pezseg a forum rendesen, de senki nem akar segiteni Capa-bacsinak Talan nincs eleg nagy mellbosegem?

Hello Mindenki,

A GS500-nak gyarilag 6mm vastag a hatso fektarcsaja. Nekem viszont egy olyan GS500 hatsso fektarcsa kellene, ami csak 4mm vastag. Leget ilyet kapni? Ha igen, hol? (Esztergalni mar probaltuk.)

Aki tud, kerem segitsen!
Udv: Capa
Ez komoly. . . .

Ird be melyiknél, hátha valakinek kellenifog//REMÉLEM SENKINEK //

A rést tömidsd be.
Ez lemaradt.

MÉG,MÉG,MÉG. . . .
Hát persze, hogy semi gond nem lesz. Szorítunk.
Ez igy van, mélyen de megvan csak elő kel csalógatni. .